Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν και παιχνίδια με τα hentai, δηλαδή ας πούμε δεν θα ήταν πιο τίμιο να πας απευθείας στο σεχ;

Εγώ πάλι όντως πήρα το Hentai Cossplay Elf. Do not judge me.

Thanks!
Ποιος να τολμήσει να κρίνει; Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες:
There's growing evidence that men who ejaculate more often could have a lower chance of having prostate cancer.

χα! ποιος είναι ο μαλάκας τώρα, ε;

Δηλαδή πρέπει να ξαναρχίσουμε τις "προπονήσεις" τώρα στα γεράματα για λόγους "υγείας";

Δηλαδή πρέπει να ξαναρχίσουμε τις "προπονήσεις" τώρα στα γεράματα για λόγους "υγείας";

Βασικα, πρεπει και να μην το κρατας για αργοτερα, το κατουρημα. Μηδενικη ανοχη. Μολις ερθει το πρωτο "νοιωσιμο" πρεπει να φευγει.
ο προστατης ειναι πολυ ευαισθητο μαραφετι. ειχα μια γκομενα που δεν τον προσεχε και επαθε ζημια....

Αν και εκτροχιαζω παλι. Πρεπει να το πω, για τον χαβαλε. Μια φορα το ειχα πει σε μια... ακομα γελαει αλλα δεν με αφησε.

Ένα ευχαριστώ στο φίλο Επιτάφιο @Epitaph για το Hentai Balloons. Από οτι είδα είναι puzzle game αλλά πρέπει να προσέχεις μην τα κάνεις όλα μ...ί.

Στο Prime έχει το BG1:En

Έχω Steam keys για ορισμένα παλιότερα games και κάποια indie. Οποιος ενδιαφέρεται για τα παρακάτω ας ποστάρει κάνοντάς με tag:

Amerzone: The Explorer’s Legacy​

Flashback​

Black Moon Chronicles​

Wargame: European Escalation​

Horror Story: Hallowseed​

Ghost 1.0​

MegaRace 1​

MegaRace 2​

Act of Aggression - Reboot Edition​

Anomaly 2​

Oμιτζί διλογία ΜεγαΡέης έμπαινα άνετα, αν κι αμφιβάλλω αν θα παίζουν καν στο ΜαστεΡέης πισί μου.

@Admiral το κάνω σωστά;

@Admiral
Ψήνομαι για το Black Moon Chronicles. Από τα αγαπημένα μου τότε που το πρωτοβγήκε!

Back