What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Two minutes to midnight

vlad

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Σουητ τσιλντρεν οφ μάιν, όσο κουβεντιάζετε σε θεωρητικό -ευτυχώς για όλους μας- επίπεδο, θα σας πω τι έγινε πέρυσι στον Ντάνιελ.
Μετά από το τριήμερο βροχής με τη στάθμη του νερού να είναι ακόμη στα ύψη, τα προβλήματα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης έκαναν την εμφάνισή τους. Επιστρατεύσαμε ότι κερί είχαμε στο σπίτι, φακούς και λάμπες με λάδι για να έχουμε φως τα βράδια. Έψαχνα εναγωνίως μινι μάρκετ ανοιχτό σε περιοχή που την είχε γλυτώσει για να αγοράσω γκαζάκι υγραερίου για να ζεστάνω το γάλα του δίχρονου παιδιού και να πάρω ξηρά τροφή. Πήγαινα σε φούρνο να πάρω γάλα και ψωμί και άφηνα εκεί το κινητό να φορτίσει για να έχουμε επικοινωνία. Πήγαινα στην ουρά της διανομής εξάδων νερού για να πάρουμε να πιούμε στο σπίτι. Έβγαινε ανακοίνωση ποιες ώρες θα υπάρχει νερό στη βρύση και το μαζεύαμε σε μπουκάλια ώστε όταν έρχονταν για λίγο το ρεύμα να προλάβουμε να το βράσουμε για να πλυθούμε, μιας και ήταν βρώμικο. Οι δρόμοι παντού γεμάτοι με νερό και στην καλύτερη γεμάτοι με άπειρη λάσπη.
Την πέμπτη μέρα της κατάστασης αυτής η σύζυγος με το παιδί κατέβηκαν στο πατρικό της στην Καλαμάτα επειδή δεν παλεύονταν άλλο η διαμονή στο σπίτι, μένοντας εγώ πίσω με σαφώς λιγότερο άγχος να μαζέψω το χάλι.
Μετά από 10 μέρες περίπου επανήλθε μια κανονικότητα στη ζωή μας με το νερό και το ρεύμα να έχουν σταθεροποιηθεί.
Όταν γίνονταν παλιότερα κάποια μικρή διακοπή ρεύματος έλεγες άντε να έρθει γιατί δεν έχω ίντερνετ, ενώ όταν αυτή ήταν πολύωρη διακοπή νερού ή ρεύματος, γεννιόνταν το ερώτημα πως ζούσαν παλιά χωρίς αυτά. Στο δεκαήμερο είμασταν ένα βήμα πριν την εξαθλίωση οπότε σίγουρα όταν γίνει η αποκάλυψη δε θα σωθεί κανείς και θα σφαζόμαστε για μισό κιλό σκουληκιασμένη φέτα.

Δατς ολ φολκς

The Nameless One

Mind-flayer
Από την άλλη έχω πρόσβαση σε στόφα, ψησταριές, τζάκια και ξυλία/κάρβουνα, οπότε θα έβαζα μια κατσαρόλα εκεί ας πούμε.
Κάθε φορά που διαβάζω τέτοια θέματα και σκέφτομαι μήπως πρέπει και εγώ να μαζέψω προμήθειες, βλέπω αυτά τα posts σου και ξέρω ότι μου αρκεί να ξέρω που μένεις :p

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Εμένα γιατί δεν με ρωτάτε που έχω δει όλες τις σαιζον Walking Dead? Τσάμπα έχω συσσωρεύσει τόση γνώση?

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Εμένα γιατί δεν με ρωτάτε που έχω δει όλες τις σαιζον Walking Dead? Τσάμπα έχω συσσωρεύσει τόση γνώση?

Δύο φορές ξεκίνησα αυτή τη σειρά, και τις δύο φορές κόλλησα στην 8η σεζόν... Πώς τα κατάφερες και την τελείωσες; Έχεις κάποιο ιδιαίτερο skill;

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Έχεις κάποιο ιδιαίτερο skill;
Προφανώς αντέχω τις κακουχίες. Αυτό θα μου δώσει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για άλλα 5 χρόνια Μτστκ.

Βοηθάει ότι είμαι και οπαδός της Arsenal. Θα σας φάω όλους γατάκια!

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Πιστό στην φιλοσοφία του antivirus του σχωρεμενου που ερχόταν πάντα ύπουλα στους υπολογιστές και δεν έλεγε να φύγει με τίποτα!

Top Bottom