What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tyranny - Obsidian RPG

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
<blockquote>μα τι θες να πεις δεν ηταν τσολιάδες στην νορμανδια?</blockquote>Ήτανε ρε, μην ακούς τους ανίδεους που λένε τα αντίθετα. Αφού το 1ο τάγμα ευζώνων πήρε το Βερολίνο.<br><br>EDIT:<br>Πλάκα πλάκα Battlefield/CoD/κτλ με τσολιάδες παίζει και να έπαιζα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Arwindan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,105
<blockquote><br><blockquote>Στο παράδειγμα που έδωσε ο Hellion με το BF 1 είναι πολύ πιο λογικό να ενοχλεί κάποια ανακρίβεια γιατί πρόκεται για παιχνίδι βασισμένο εντελώς σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα  </blockquote><br><br>συγγνωμη για το οφ τοπικ αλλα αν ως ανακριβεια λογιζονται ο μαυρος πολεμιστης του εξωφυλλου τοτ bf1,εδω να υπενθυμισω οτι εκατονταδες χιλιαδες μαροκινοι,αλγερινοι,αφρικανοι πολεμησαν και πολλοι απο αυτους πεθαναν στα χαρακωματα στο πλευρο των συμμαχων,ενω οι γερμανοι καναν ανταρτικο στους συμμαχους στην αφρικη ουσιαστικα με μαυρους στρατιωτες απο τις γερμανικες αποικιες.αν πολεμησαν βεβαια γιατι το ηθελαν η τους αναγκασαν οι αποικιοκρατες ειναι αλλη κουβεντα αλλα ως γεγονος παραμενει.<br></blockquote><br><br>Άμα σου πω ότι δεν είχα στο μυαλό μου το τι ακριβώς έγραφε όταν απαντούσα; Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι πιο λογικό να έχεις παράπονο για την ιστορική ανακρίβεια ενός παιχνιδιού που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα από ότι για κάποιο του οποίου ο κόσμος είναι φανταστικός.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,379
Σύμφωνα με τις https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1658966/000121390017002557/f1apos5_figpublishing.htm" class="bbcode_url">οικονομικές δηλώσεις που βγαίνουν στην φόρα για την Obsidian λόγω της εμπλοκής της με το Fig, προκύπτει μεταξύ άλλων και ότι:<br><br><blockquote>Obsidian currently has four games in development: Pillars of Eternity II; <span style="font-size:18pt"><u><b>Tyranny DLC</b></u></span>; Pathfinder: Adventures; and an unannounced title with a major publisher. </blockquote><br><br><br>To unannounced project εξακολουθεί να είναι το πρότζεκτ των Cain και Boyarsky. Που το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως δεν είναι Arcanum.
 

mike299

Hobgoblin Captain
Joined
Jun 16, 2015
Messages
287
<blockquote><br>Σύμφωνα με τις https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1658966/000121390017002557/f1apos5_figpublishing.htm" class="bbcode_url">οικονομικές δηλώσεις που βγαίνουν στην φόρα για την Obsidian λόγω της εμπλοκής της με το Fig, προκύπτει μεταξύ άλλων και ότι:<br><br><blockquote>Obsidian currently has four games in development: Pillars of Eternity II; <span style="font-size:18pt"><u><b>Tyranny DLC</b></u></span>; Pathfinder: Adventures; and an unannounced title with a major publisher. </blockquote><br><br><br>To unannounced project εξακολουθεί να είναι το πρότζεκτ των Cain και Boyarsky. Που το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πως δεν είναι Arcanum.<br></blockquote><br><br>Το Pathfinder: Adventures έχει καμία σχέση με το rule set ή απλή συνωνυμία?
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,379
Είναι card game που βασίζεται στους κανόνες του Pathfinder νομίζω.<br><br>https://pathfinder.obsidian.net/
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,005
Κυκλοφορεί εδώ και καιρό για Android, απλώς εγκυρότατο inside-info είπε ότι θα γίνει μεταφορά και στα PC τώρα.
 

mike299

Hobgoblin Captain
Joined
Jun 16, 2015
Messages
287
<blockquote><br>Είναι card game που βασίζεται στους κανόνες του Pathfinder νομίζω.<br><br>https://pathfinder.obsidian.net/<br></blockquote><br><br>Χάρηκα ότι θα φτιάξουν pathfinder RPG αλλά τζίφος :&#039;(
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
802
Χμ βγήκε potrait pack.. https://www.paradoxplaza.com/tyranny-portrait-pack<br>4 ευρώ;!<br><br>Σοβαρά τώρα;
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,379
Μλκίες της Paradox είναι αυτές, και στο Stellaris έτσι κάνουν. Το κυρίως DLC θα βγει αργότερα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,379
ΕΠΙΣΗΣ, το Tyranny είναι στα 28 ευρώ στο store της Paradox αυτή τη στιγμή και για τις επόμενες 2 μέρες περίπου.<br><br>https://www.paradoxplaza.com/tyranny<br><br>Αν θέλει κανείς να του δώσω το κουπόνι -33% από το backer portal του Pillars 2 για να το εφαρμόσει στην αγορά, ας μιλήσει με σθένος και ισχύ. Η τιμή με το κουπόνι θα πέφτει γύρω στα 18+ ευρώ. Ελπίζω δηλαδή να εφαρμόζεται το κουπόνι πάνω στην προσφορά και να μην απαιτεί full price για να ισχύσει το -33%.<br><br>Ας σημειωθεί πως την ίδια ώρα στο https://www.instant-gaming.com/en/1361-buy-key-steam-tyranny-commander-edition/?igr=hellionkal" class="bbcode_url">Instant Gaming η τιμή είναι στα 21.26.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,005
Gut, θα πάω να ρίξω το κουπόνι -50%. Καιρός ήταν να μπει στο backlog.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,587
<blockquote><br>Gut, θα πάω να ρίξω το κουπόνι -50%. Καιρός ήταν να μπει στο backlog.<br></blockquote><br><br>Ε ναι, γιατί αλλιώς θα σου κρατήσει μούτρα.  :lol:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,005
Έχω δώσει υπόσχεση στον εαυτό μου ότι μόλις τελειώσουν τα προγαμματισμένα ρίβιους του μήνα, θα (ξανα)περάσω όλα τα mods που πρότεινες εσύ και ο Γάιος για το Fallout NV. Χαλαρά μία μέρα μόνο για αυτό. PC gaming. So meta.:pP<br><br>Τώρα για το Pillars 1 βλέπουμε. <img src="/laugh.gif" width="" height="" alt="XD" title="XD" class="bbcode_smiley" />
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
802
Έχω και εγώ το κουπόνι από το Pillars 2. Θα το ρίξω σήμερα και θα ενημερώσω αν δέχεται έκπτωση στην έκπτωση. <br><br>Edit: Δε μου πήρε και πολύ.. Το κουπόνι περνάει μαζί με την ήδη υπάρχουσα έκπτωση. 14 ευράκια  :pcmr:
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
<blockquote>14 ευράκια  :pcmr:</blockquote>Και πολλά του είναι.<br> :housemd:
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
802
<blockquote><br><blockquote>14 ευράκια  :pcmr:</blockquote>Και πολλά του είναι.<br> :housemd:<br></blockquote><br><br>Θα σου πω σε καμιά βδομάδα  :thumbsup:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,005
Εντάξει.<br><br>1) Conquest απίστευτο. Αποφάσισα να μην αλλάξω τίποτα απο τις αρχικές επιλογές και βλέπουμε<br>2) Μου έφυγε η μαγκια στο πρωτο in-game screen. Επικό τοπίο.<br>3) Για την SJW agenda που έχει αναφέρει ο Alastor επιφυλασσομαι. Διάβασα όλα τα κείμενα στο character creation και υποστηρίζεται θεωρητικά απο το lore οτι οι γυναίκες κουμανταρουν τη γη και οι άντρες τις θάλασσες. Νομίζω επηρεάστηκαν απο τις γυναίκες αποίκους της Β. Αμερικής που κρατούσαν πρακτικά την οικονομία σε ορισμένες πολιτείες. Τώρα αν βγουν όλες Red Sonja θα το δω σε 2-3 χρόνια όταν το ξαναπιασω. :silly:
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
802
<blockquote><br>Εντάξει.<br><br>1) Conquest απίστευτο. Αποφάσισα να μην αλλάξω τίποτα απο τις αρχικές επιλογές και βλέπουμε<br>2) Μου έφυγε η μαγκια στο πρωτο in-game screen. Επικό τοπίο.<br>3) Για την SJW agenda που έχει αναφέρει ο Alastor επιφυλασσομαι. Διάβασα όλα τα κείμενα στο character creation και υποστηρίζεται θεωρητικά απο το lore οτι οι γυναίκες κουμανταρουν τη γη και οι άντρες τις θάλασσες. Νομίζω επηρεάστηκαν απο τις γυναίκες αποίκους της Β. Αμερικής που κρατούσαν πρακτικά την οικονομία σε ορισμένες πολιτείες. Τώρα αν βγουν όλες Red Sonja θα το δω σε 2-3 χρόνια όταν το ξαναπιασω. :silly:<br></blockquote><br><br><br>Ακριβώς τις ίδιες απόψεις θα έγγραφα και εγώ. Μόνη διαφορά στο conquest, έκατσα και έβαλα χειροκίνητα κάθε επιλογή... <br><br>Μου πήρε κάνα μισάωρο βέβαια, λίγο σπαστικό ότι κατά το conquest δε μπορείς να κάνεις Save..
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
15,005
Χειροκίνητα το έκανα κι εγώ απλως δεν πήγα να "διορθωσω" επιλογές στο τέλος. <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
10,826
Εγώ το σταμάτησα στο δεύτερο Act με το που πήρα τον Πύργο, ελέω review υποχρεώσεων και καταραμένης κοινωνικής ζωής και λοιπών μπαχάλων. Πουθενά δεν διαπίστωσα κάποια SJW ατζέντα, αντίθετα, ένα πολύ ευχάριστο (αλλά όχι συγκλονιστικό) RPG της Obsidian βρήκα, με όλα τα "καλούδια" στα οποία μας έχει συνηθίσει η μοναδική ας πούμε εταιρεία που μπορεί να σταθεί πλάι στην CD Projekt Red και να πει "Ξέρετε, κάνουμε την ίδια δουλειά με αυτούς τους κυρίους". <br><br>Συνειδητοποιώ πάντως πως μετά την χαρά του πρώτου κύματος των "Kickstarter της Νιότης" και σε έναν μετά-Witcher-ικό κόσμο, πλέον ΔΕΝ επιθυμώ να παίζω ισομετρικά "παλιομοδίτικα RPG". Κουράζει τα γέρικα μάτια μου η διαρκής ανάγνωση από οθόνη (8 ώρες στη δουλειά και μετά για...χαλάρωση άλλες 6 ώρες στο σπίτι; Έ όχι, δεν πάει) και αυτό το πράγμα να πρέπει να φαντάζομαι όλα τα μοντέλα των χαρακτήρων, μου τη σπάει. Και το διαπιστώνω καθώς ποτέ νομίζω δεν έβαλα να παίξω Day 1 ούτε το Wasteland 2, ούτε το Pillars, ούτε τώρα το Tyranny. <br><br>Σκατά, την βλέπω την σύνταξη του ρηβιούερ να έρχεται!
 
Top Bottom