Ubi Night(Παρασκευη 23/12 στο Γκαζι).

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

shredder

Lich
Την Παρασκευη η Ubisoft διοργανωνει εκδηλωση στο Θησειο. Θα εχει το Watchdogs 2 σε Core i7 6900k με GTX TITAN X και 4κ οθονη ολα ultra με HTFS 60 FPS  και αλαλ πολλα! Θα παω με τον τρελο ανωμαλο χοντρο. Αν εχει κοριτσια και ειδικα ξανθιες με γυαλια θα κανω καμακι. Περισσοτερες πληροφοριες εδω  http://ubinight.gr/ Θα ερθετε?

αποφεύγω κοσμοπολιτικα events εκτός αν περιέχει αλκοολ

<blockquote>Θα παω με τον τρελο ανωμαλο χοντρο</blockquote><br><br>Αυτός όμως θέλει να πάει με αχλαδόκαμπους juicers?

Σρεντερ δε πιστευω να ξαναπεσει απο καμια καρεκλα το φιλαρακι σου.

<blockquote><br> 4κ οθονη ολα ultra με HTFS 60 FPS  και αλαλ πολλα! </blockquote><br><br>ALAL AKBAR! ALAL AKBAAAAAAAAAR!!!!<br><br>Το δικό σου PC θα χρησιμοποιήσει η UBI ρε θηρίο;

Για να το χρησιμοποιησει θα πρεπει να κανω σημερ η αυριο αναβαθμιση και να βαλω core i7 6850k με gtx titan x.  Και δεν υπαρει titan x στην Ελλαδα θα πρεπει να την παραγγειλω απο το εξωτερικο.Αργησαν και αυτοι να ανακοινωσουν ποτε θα γινει η παρουσιαση αλλιως θα προλαβαινα να το αναβαθμισω και να τους το παω για να το χρησιμοποιησουν. Που ξερεις ομως μπορει να δωσουν δωρο gtx 1080 η core i7 οκταπυρηνο! Γι αυτο ελατε μπας και ειστε τυχεροι και κανετε τζαμπα αναβαθμιση!! Καλα το τι τρελες εχει να κανει ο ασχημος και τρελος χοντρος ετσι και κερδισει δεν λεγεται!! Θα φαει 10 σουβλακια με 20 πατατες απο την χαρα του!!! Και μετα θα τον τρεχουμε παλι στο νοσοκομειο απο το πολυ φαι!!!

σρεντερ, ασε αυτα με τους κορ και τα ταιταν, γιατι δεν τα κατεχω κιολας οπως εσυ.<br>αλλο μου καρφωθηκε στο μυαλο. γιατι δεν πατε να πειτε τα καλαντα μαζι με τον ασχημο, τρελλο χοντρο, που οσο ναναι ειναι και γνωστος απ το γιουτιουμπ κλπ κλπ??<br>και λεφτα θα βγαλετε, και μπορει να παιξει κανενα τυχερο με κανενα γκομενακι που θα ναι μονο στο σπιτι.<br>μην αφηνεις τις ευκαιριες να χανονται.

<blockquote><br>σρεντερ, ασε αυτα με τους κορ και τα ταιταν, γιατι δεν τα κατεχω κιολας οπως εσυ.<br>αλλο μου καρφωθηκε στο μυαλο. γιατι δεν πατε να πειτε τα καλαντα μαζι με τον ασχημο, τρελλο χοντρο, που οσο ναναι ειναι και γνωστος απ το γιουτιουμπ κλπ κλπ??<br>και λεφτα θα βγαλετε, και μπορει να παιξει κανενα τυχερο με κανενα γκομενακι που θα ναι μονο στο σπιτι.<br>μην αφηνεις τις ευκαιριες να χανονται.<br></blockquote><br><br>Brother, θα έπρεπε να στηθεί ολόκληρη θρησκεία γύρω από το avatar σου. Προσκυνώ ταπεινά...

υπερβαλλεις..<br>(υπαρχει ηδη και ειναι πολυπληθης, αλλά επρεπε να φανω μετριοφρων και ταπεινος... )

Μου ειπε ο χοντρος οτι τον βρηκαν απο την Ubisoft στο youtube και τον καλεσαν να κανει βλακειες για να γελασει ο κοσμος!!!<br><br>Και επειδη ειμαι φιλος του μου ειπε αν και δεν θα επρεπε αναλυτικα το προγραμμα. Με ολες τις τρελες που θα κανει!!<br>Για αρχη θα αρχισει να λεει βλακειες. Μετα θα πεσει κατω στο πατωμα και θα αρχισει να χτυπιεται και να βγαζει αφρους απο το στομα!! Στη συνεχεια θα φαει 4 σουβλακια και 3 πατατες. Και τελος θα κανει εμετο και θα λυποθημησει απο το πολυ φαι! Ολα αυτα σε απευθειας μεταδοση απο την ubisodt στο youtube. Θα τον πληρωσουν καλα αλλα δεν θελει να μου πει ποσα θα του δωσουν γιατι φοβαται μην το πω σε αλλους και του επιτεθουν για να του κλεψουν τα λεφτα!!  Αυριο στις 20:00 να ειστε ολοι εκει!!

<blockquote><br>Μου ειπε ο χοντρος οτι τον βρηκαν απο την Ubisoft στο youtube και τον καλεσαν να κανει βλακειες για να γελασει ο κοσμος!!!<br><br>Και επειδη ειμαι φιλος του μου ειπε αν και δεν θα επρεπε αναλυτικα το προγραμμα. Με ολες τις τρελες που θα κανει!!<br>Για αρχη θα αρχισει να λεει βλακειες. Μετα θα πεσει κατω στο πατωμα και θα αρχισει να χτυπιεται και να βγαζει αφρους απο το στομα!! Στη συνεχεια θα φαει 4 σουβλακια και 3 πατατες. Και τελος θα κανει εμετο και θα λυποθημησει απο το πολυ φαι! Ολα αυτα σε απευθειας μεταδοση απο την ubisodt στο youtube. Θα τον πληρωσουν καλα αλλα δεν θελει να μου πει ποσα θα του δωσουν γιατι φοβαται μην το πω σε αλλους και του επιτεθουν για να του κλεψουν τα λεφτα!!  Αυριο στις 20:00 να ειστε ολοι εκει!!<br></blockquote><br><br>Τον πληρώνουν και για να βάζει τους πανέξυπνους φίλους του να ποστάρουν πανέξυπνα πράγματα σε forums; Αν ναι, σε έπιασαν κότσο.

Oχι εγω του κανω δωρεαν διαφημιση! Αυτος πρεπει να με πληρωσει!!

Back