[UPDATE] “Παύεται οριστικά” η ανάπτυξη του KOTOR Remake

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όντως, η Beamdog παίζει να έβγαζε κάτι πιο κοντά (faithful για τους φίλους μας εκ του Αριστοτελείου) στο αρχικό παιχνίδι.

Σαν το φανταστικό NWN που έβγαλε και είναι το ίδιο ακριβώς με 2-3 εφεδάκια; :p

Όχι, σαν το φανταστικό ID και Torment, τα BG (ok αυτά της πήρε λίγο να τα στρώσει) και το πολύ αξιόλογο SoD.
Δε θα θέτε αυτά, φάτε τώρα Dance Dance Revolution Galactic Empire Edition.

Σίγουρα πιο κοντά στο αρχικό υλικό χωρίς ρετκονιές τύπου "ρομανς με ρομπότ που δεν είναι τόσο κιμαδομηχανη".

Από την άλλη θα ήθελα να δω λίγο καλύτερα γραφικά και βελτιωμένα συστήματα.

Σίγουρα πιο κοντά στο αρχικό υλικό χωρίς ρετκονιές τύπου "ρομανς με ρομπότ που δεν είναι τόσο κιμαδομηχανη".

Μακάρι. Είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα πάει.

Τα συστήματα του μου άρεσαν καθώς ήταν πολύ οικεία, D20 βουτηγμένο σε Star Wars lore. Όχι ότι θα με χάλαγε αν έβαζαν κι άλλα skills, classes κλπ.
Αυτό που δε μου άρεσε και τόσο ήταν
που για τη μάχη με το Malak (ή ήταν για περισσότερο διάστημα, δε θυμάμαι) σε άφηνε μόνο, σε μια απόπειρα κινηματογραφικής αφήγησης/κορύφωσης, που για δεδομένα party based rpg το λες και μλκ κίνηση.

Απλά θα πετούσαν κάμποσα μοντς και that's it! Υπό την σφραγίδα της beamdog (ΝΟ, ΘΕΝΚ ΓΙΟΥ)

Αναρωτιέμαι ποιο κομμάτι του demo τους χάλασε τόσο (εφόσον η ακύρωση/αναβολή έγινε για λόγους ποιότητας κι όχι π.χ. λόγω φουσκωμένου budget ή έλλειψης microtransactions). 🤔

Μόνο ο Avellone μπορεί να τους σώσει 🙏🙏

Οταν διαβαζεις ολα αυτα τα σχολια με ελπιδες και προσδοκιες και φτανεις σε ενα ξερο τελος.
Θα μπορουσα να το αποκαλεσω μιμηση της πραγματικης ζωης.

Ουπς.. To ξέχασα ότι η Kara περιμένει το remake για να μάθει το story του KOTOR....
Από ό,τι φαίνεται, ίσως κα να μην το μάθει ποτέ.
Too soon?

Οταν διαβαζεις ολα αυτα τα σχολια με ελπιδες και προσδοκιες και φτανεις σε ενα ξερο τελος.
Θα μπορουσα να το αποκαλεσω μιμηση της πραγματικης ζωης.

Πωωω, θα βάλω ένα ουίσκι και θα βγω στο μπαλκόνι να κοιτάξω τον ορίζοντα και να επανεξετάσω τη ζωή μου. Με συγκλόνισες.

@Adhan Τα έχω κα τα 2 στο Steam. Η αλήθεια είναι πως τελευταία φορά που ασχολοθηήκαμε με το remake λέγαμε για μια τύπισσα που όλος της ο καημός ήταν το diversity και είχα ψιλοξενερώσει γιατί δεν με ένοιαζε η Aspyr version.

Ξέρουμε καθόλου αν είναι playable σήμερα: Από απόψη mechanics. Για το 2ο ξέρω πως θέλει κάποιος community patch με restored content. Κάαααποια στιγμή πρέπει να τα δρομολογήσω κι αυτά.

Back