By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!και ομως, υπαρχει!!
συνεντευξη με τον κειμ νταιρέκτο. και δειξανε στον δημοσιογραφο τα 20 πρωτα λεπτα. του αρεζε αυτο που ειδε, λεει.
οκ, χαρηκα ΕΝΤΟΝΩΣ. ωστοσο, δεν μ αρεζανε καθολου οι δικαιολογιες του νταιρεκτο για ΕΚΕΙΝΟ το ντεμο που ειχε φαει το κραξιμο της αρκουδας.... πεη μπλε, τωρα. το δωκαμε ετσι χαλια εν γνωσει μας, ειπε σχεδον, για να μετρησουμε αντιδρασεις και να ενδιαφερθει ο κοζμος και καλα. ή κατι τετοιο. τριπλ φεισπαλμ.
επισης εκει, στο κομματι με τον Nyras, ιδρωσα. το γνωστο συναισθημα, οταν βλεπεις ενπισή να παλευει με τερατακια. το ζω και τωρα στο οντυσυ... που τρεχεις παλαβά προς την μαχη ουρλιαζοντας απο μεσα σου: ωου, νόοοοοοου. ΧΑΜΕΝΑ ΧΡ, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ....
ε, ναι, το μονο αρνητικο οταν δεν υπαρχει ρησπων...
κλασικα, οφτοπικάρισα ακομα και τον εαυτο μου.... προχωραμε:
εννοειται οτι για ημερομηνια γραφει ενα γενικο του στυλ θα προσπαθησουμε για 2024, αλλά, εεεεχμ, δεν τον πιστεψα. οπως και να χει, χαρηκα γιατι ειναι λιγοστες οι συνεντευξεις με τους ντεβς και παντα υπαρχει ο φοβος οτι θα το παρατησουν στην μεση....
το λινκ (ενω ηδη εχω γραψει ο σπαζαρχίδας ολο το περιεχομενο....):
![]()
We Got A Sneak Peek At The Remake Of A Classic RPG From The 2000s
An exclusive tour around PC gaming's most famous mining colony, with Game Director Reinhard Pollice.www.dualshockers.com
και μια φωτο για γαρνιτουρα. ντιεγκάρας, θεός:
View attachment 6443