Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ άμεσα λόγω χρόνου οπότε το έβαλα στη wishlist και μου το έδωσαν ως gift. Είπα να το δοκιμάσω από περιέργεια και ορίστε τα αποτελέσματα.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βάλε και ενα ΝΣΦΓ θα με πάρουν στο κυνήγι.^ Wrong Vampire game. Αν ήταν αυτό ίσως.
Δυστυχώς μου το πήρε και μένα φίλος, καλά την είχα γλιτώσει μέχρι τώρα. 30 ώρες περίπου την τελευταία βδομάδα.
Γενικά δεν έχω δει τίποτα online και το ψάχνω μόνος, σε ένα run έκατσε αυτο...
Δεν θα του πεις να βάλει άβαταρ;Επέζησες 34 λεπτά; Πώς; Μπορείς να νικήσεις τον χάρο που εμφανίζεται στα 30;
Δεν είναι τίποτα μπροστά στις ώρες που επέζησε χωρίς avatar. Στο κουνένα θα γίνονταν αυτά.Επέζησες 34 λεπτά;
Πραγματικά το ίδιο πράγμα με το Πάθορι σκέφτηκα τώρα που άνοιξα το τόπικ και ταράχτηκα. Πώς άντεξες 34 λεπτά, πώς γλύτωσες το σουρπράις μπάτσεξ από τον χάρο στα 30 ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΑΒΑΤΑΡ. Πώς άλλαξαν έτσι οι προτεραιότητες του άντμι της καρδιάς μας;
Οκ κάτι έγινε και πάλι...
Αυτό που χρειάζεται στάνταρ είναι το Clock Lancet full level (7), το Laurel και όσα περισσότερα revives μπορείς. Τα υπόλοιπα δεν είμαι σίγουρος πόσο πολύ συμβάλλουν, Ο,τιδήποτε τον καθυστερεί έξτρα και βοηθάει να κάνει trigger το clock μπορεί να βοηθάει. ϊσως το all effects last παραπάνω;