Vampire Survivors

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Bro to φτιάξανε εδώ και μια βδομάδα. Αλλά ναι, ισχύει ότι για όσο κράτησε το exploit με βοήθησε να κάνω catch up σε items και heroes.
εμένα μου χάλασε την εμπειρία σε φάση που σταμάτησα να παίζω για μια εβδομάδα, μόλις είχα ξεκλειδώσει poe με το σκόρδο του και απλά τον τουμπάνιασα τόσο που τον άφησα μόνο το σε εντελώς idle φάση και καθάριζε... ε βαρέθηκα και ξενέρωσα.
Τα cheat καταστρέφουν το παιχνίδι.

Δε θα έλεγα "καταστρέφουν", στη χειρότερη σε βοηθάνε να πάρεις achievements-unlockables πολύ πιο γρήγορα από όσο σου πήρε στο Steam. Ε και εφόσον δεν έχουν sync progress, δε το είδα σαν cheat.

μα δεν είχα λόγο να παίξω αφού ήμουν μετά από 2 λεπτά σε god mode πλέον. που είναι το τσάλεντζ;

Έλα, nitre παραδέξου. Ξενέρωσες που δεν το πήρες 75% έκπτωση στα 20 λεπτά και ρίχνεις λάσπη τώρα.

μα δεν είχα λόγο να παίξω αφού ήμουν μετά από 2 λεπτά σε god mode πλέον. που είναι το τσάλεντζ;
Τα challenges στη πραγματικότητα έρχονται αργότερα, αφού ξεκλειδώσεις όλες τις βασικές συνταγές και πίστες. Ή έτσι πιστεύω βάσει του τι έχω δει, έχω ακόμα καμιά 20-30 πράγματα να ξεκλειδώσω.

Tι τρελοχαρακτήρας ήταν αυτός!

Capture.jpg

56k gold, 342(!) level, 1.2m+ enemies defeated.
:journal:

Αν έχω καταλάβει το πως λειτουργεί ο θεσμός, από τους 5 που το πρότειναν 3 έβλεπαν Vampire Diaries, ένας True Blood κι ένας Buffy. Επίσης από έγκυρες πηγές μαθαίνω ότι τουλάχιστον ένας είναι σκυλόφιλος (άρα biased) και ένας την απέσυρε από το Elden Ring γιατί νόμιζε ότι το έφτιαξε το Studio Ghibli.

Plague Tale κ μλκιες, ταινίες θέλουν αντί για παιχνίδια αυτοινοί?
Χαίρομαι ιδιαιτέρως για το Tunic, παρόλο που δηλώνω Stray fanboys.

Best British game πήγε στο Rollerdrome, το βάζω όμως εδώ γιατί στην παραλαβή του βραβείου οι devs αναγνώρισαν άλλη μια φορά το Vampire Survivors λέγοντας πως πίστευαν πως θα το κέρδιζε εκείνο.

Back