What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Vampyr

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
Καιρός ήταν για το δικό του θέμα...<br>Action-rpg με αποφάσεις που μετράνε, αναμένεται το 2017, από την Dontnod που μας έδωσε τα Remember Me και Life is strange.<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=ZeeXUYtyfVM<br><br> :popcorn:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Προφανώς γνωρίζουμε όλοι πως θα είναι ΕΠΙΚΟΝ.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Life is Strange.<br><br>The fucking feels man. :&#039;(<br><br>Όπως και να χει, το περιμένω.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Φαίνεται τουλάχιστον ενδιαφέρον, είναι και η τεράστια αγάπη μου για το  bloodlines στη μέση, αλλά από την άλλη ακόμα δε μπορώ να ξεπεράσω πως έδωσα χρήματα για το life is strange. Θα δούμε..
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
<blockquote>Action-rpg</blockquote><br><br>Με κέρδισες ήδη
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Θα σας πιω το αιμα!!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ , Θα πινω και θα πινω και θα πινω....... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
<blockquote><br>Θα σας πιω το αιμα!!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ , Θα πινω και θα πινω και θα πινω....... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ<br></blockquote><br><br>Πρόσεχε μη μεθύσεις κ σε κάνουν ντου οι χελώνες με τις πίτσες.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
<blockquote><br>Θα σας πιω το αιμα!!! ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ , Θα πινω και θα πινω και θα πινω....... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ<br></blockquote><br><br>Troll mode on<br>http://youtu.be/f5nurdM1ToM<br>Troll mode off <br>
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Και πάνω που σκεφτόμουν τι μλκ φόρουμ, δεν έχει καν τόπικ για αυτό το έπος. Oh well.. :drinks:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Έπεσα πάνω σε ένα εκτενέστατο άρθρο για το παιχνίδι<br>http://www.gamesradar.com/stop-it-vampyr-youre-bloody-spoiling-us-4-types-of-vampire-so-far-and-3-ways-to-rip-people-apart/<br><br>Δεν το έχω διαβάσει ακόμα, δεν γνωρίζω τι λέει.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,844
<blockquote><br>Έπεσα πάνω σε ένα εκτενέστατο άρθρο για το παιχνίδι<br>http://www.gamesradar.com/stop-it-vampyr-youre-bloody-spoiling-us-4-types-of-vampire-so-far-and-3-ways-to-rip-people-apart/<br><br>Δεν το έχω διαβάσει ακόμα, δεν γνωρίζω τι λέει.<br></blockquote><br><br>Δεν το διάβασα όλο αλλά λέει ότι έχει 4 vampire factions, καθεμιά με τα δικά της χαρακτηριστικά όπου κ θα μπορείς να γίνεις μέλος. <br><br>Αν όλα πάνε καλά θα κοντραριστεί άνετα το Dishonored 2.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
https://www.youtube.com/watch?v=_YLhQJSwCQo<br> :mosh:
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Πολλή ποζεριά όμως ρε παιδί μου και για την ταμπακιέρα τίποτα. Συμπαθητικό το μονταζ αλλά αφενός η αισθητική φωνάζει "generic γοτθικό setting" από χιλιόμετρα, αφετέρου δεν έχουν ξαναδείξει gameplay μετά από τα πρώιμα εκείνα trailers που κάνανε τη μονότονη μάχη του Remember Me να χαμογελάει αυτάρεσκα.<br>Όλοι ελπίζουν σε αφηγηματικά κόλπα αλά Bloodlines και κάτι μου λεει ότι θα φάμε μεγάλη ήττα - για edgy σπλατεριά το πάνε οι παλίκαροι.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,516
Συμφωνώ με Σύντροφο Μαλαντρουά. Το τρέηλερ είναι μαγκιά, κλανιά και από ουσία ΤΙΠΟΤΑ. Τζενέρικ γκοθίλα με χιπστεραίους με ρεντικότα να εμπλέκονται σε ακόμη πιο τζενέρικ "choose your way" μάχη 2017. Λόγω πρότερου έντιμου βίου του στούντιο, διατηρώ ελπίδες (απόλαυσα το στόρι τόσο στο Remember Me όσο και το Life Is Strange και αυτό ζητώ από την Dontnod, μια δυνατή αφηγηματική εμπειρία) αλλά εντάξει, δεν γίνεται να είναι όλοι CDPR, όπου και τα τρέηλερ γαμάνε και το παιχνίδι σπέρνει και γενικότερα συγκλονίζεται το Κέημινγκ Είναι (ΤΜ) με κάθε κυκλοφορία τους...
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Εντάξει δε νομίζω να περιμένουνε και πολλοί κάτι ανάλογο του bloodlines επειδή έχει βαμπίρια και αυτό, αλλά ομολογουμένως τείνει να γίνει νόρμα αυτό που τα στούντια  σε ζαλίζουν με  cinematic trailers, μουσικούλα, developer diaries μέχρι την τελευταία στιγμή και το gameplay το κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό για να φας την κρυάδα ξαφνικά.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,704
https://www.youtube.com/watch?v=riQ692rbs-E
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Βγάζει ένα Vibe Bloodlines. Ίδωμεν αν θα τα καταφέρει να μην είναι φτωχός συγγενής.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
http://www.dsogaming.com/news/vampyr-has-been-delayed-until-spring-2018/#more-103748<br><br>η ειλικρινεια ειναι ωραιο πραμα, και βολικό. <br>π.χ. θα μπορουσες να πεις: "ξευρετε, σιτ χαπενς. δεν προλαβαμε, χρειαζομαστε λιγο χρονο ακομα για γυαλισμα, θα καθυστερησει το παιγνιδι καποιους μηνες. σορυ"<br>οπως και να χει, θα ηταν πολυ καλυτερο απ το: "ετυχε ενα τεχνικο προβλημα και θ αργησει για μηνες το παιχνιδι. αλλά μην ανησυχειτε, δε σας λεμε τι, γιατι το λυσαμε κιολας"
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>http://www.dsogaming.com/news/vampyr-has-been-delayed-until-spring-2018/#more-103748<br><br>η ειλικρινεια ειναι ωραιο πραμα, και βολικό. <br>π.χ. θα μπορουσες να πεις: "ξευρετε, σιτ χαπενς. δεν προλαβαμε, χρειαζομαστε λιγο χρονο ακομα για γυαλισμα, θα καθυστερησει το παιγνιδι καποιους μηνες. σορυ"<br>οπως και να χει, θα ηταν πολυ καλυτερο απ το: "ετυχε ενα τεχνικο προβλημα και θ αργησει για μηνες το παιχνιδι. αλλά μην ανησυχειτε, δε σας λεμε τι, γιατι το λυσαμε κιολας"<br></blockquote><br>Πολύ κρίμα. Ελπίζω βέβαια να τηρήσουν την υπόσχεση για άνοιξη του 2018 και να μην έχουμε καμιά καινούργια ανακοίνωση π.χ. τον Μάρτη που θα λέει "πάμε για χειμώνα του &#039;18".<br><br>Πάντως, αν είναι να κάνουν καλή δουλειά και να μην βγάλουν μισοέτοιμο παιχνίδι, αξίζει η αναμονή ( :&#039;()
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
<blockquote><br>http://www.dsogaming.com/news/vampyr-has-been-delayed-until-spring-2018/#more-103748<br><br>η ειλικρινεια ειναι ωραιο πραμα, και βολικό. <br>π.χ. θα μπορουσες να πεις: "ξευρετε, σιτ χαπενς. δεν προλαβαμε, χρειαζομαστε λιγο χρονο ακομα για γυαλισμα, θα καθυστερησει το παιγνιδι καποιους μηνες. σορυ"<br>οπως και να χει, θα ηταν πολυ καλυτερο απ το: "ετυχε ενα τεχνικο προβλημα και θ αργησει για μηνες το παιχνιδι. αλλά μην ανησυχειτε, δε σας λεμε τι, γιατι το λυσαμε κιολας"<br></blockquote><br><br>Πράγματι, ελαφρώς άγαρμπη η ανακοίνωση που βγάλανε. Είναι προφανές ότι το κομμάτι με το τεχνικό ζήτημα είναι πρόσχημα (εμμέσως το παραδέχονται και οι ίδιοι).<br>Ωστόσο, έχω την υποψία ότι ο πραγματικός λόγος καθυστέρησης δεν είναι αυτό καθαυτό το γυάλισμα αλλά ο ανταγωνισμός στην αγορά: δηλαδή το προβληματάκι (αν όντως υπήρχε) τους πήγε π.χ. μισό/ένα μήνα πίσω και χάσανε το παράθυρο που είχε διαλέξει γι&#039;αυτούς ο εκδότης. Όταν λοιπόν διαπίστωσαν ότι το επόμενο βολικό παράθυρο για κυκλοφορία ήταν το Μάρτιο, αποφάσισαν να το μεταθέσουν και να χρησιμοποιήσουν το χρόνο αυτό για γυάλισμα (θέλω να πιστεύω), αποσιωπώντας το γεγονός ότι με ένα σμπάρο αποφεύγουν να πέσουν πάνω στο τάδε ΑΑΑ παιχνίδι (διότι το Vampyr τιμολογιακά σ&#039;αυτή την κατηγορία παίζει). Λεω εγώ τώρα, μια ιδέα.
 
Top Bottom