What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Βγάζω καντήλες οταν ακουω για Στήμ

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
<img src="http://s14.postimg.org/nihiw3cmp/cry_moar.jpg" alt="cry_moar.jpg" class="bbcode_img" />
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
<blockquote>μικρο σαιντ εφεκτ: η γενια γκειμερς που ερχεται δε θα ξερει να φοραει πατσηζ σε παιχνιδια. ο αγαπημενος μεγαλος αδρεφος, το στημ, τα βαζει για σενα βρε κουτο.</blockquote>

Δεν είναι επιστήμη το patching. Και η αυτόματη εφαρμογή τους σε παιχνίδια γίνεται απο την αρχαιότητα, προσωπικά το συνάντησα πρώτη φορά στο NWN1.

<blockquote>το γεγονος να πουλιεται ενα παιχνιδι στο gog και στο στημ με παραπλησιες τιμες κι εσυ να προτιμας το στημ για τα συνεφα, τα ατσίβια κλπ..</blockquote>

Το αγοράζω απο τον ατμό για να έχω όλα τα παιχνίδια σε ένα μέρος. Στα τέτοια μου τα achievements.
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
Είναι δύσκολο να γίνει μονοπώλιο ψηφιακής διανομής το Steam γιατί τα δημοφιλέστερα PC games είναι απέξω. Μη στραβομουτσουνιάζετε, αυτό ακριβώς συμβαίνει, οι κατάλογοι της Blizzard και της ΕΑ παίζονται από εκατομμύρια κάθε μέρα. WoW,SCII,Diablo,Battlefield 3/4,FIFA κλπ.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Έτσι, έτσι, όποτε δε μπορούμε να δικαιολογήσουμε την προκατάληψή μας, μας πιάνει ο πόνος για τα νιούδια που δε θα ξέρουν να χρησιμοποιήσουν ραπτομηχανή και εξού θα καταστραφεί ο πολιτισμός. Κλασικό σημάδι σκατογεροντίασης.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ασε ανταν, μεγαλη μου ηττα.... πηρα κινητο τελικα.
ε ναι, για τα γκομενικα, για τι αλλο? ξυπναει μεσα μου ο συγγραφεας οταν πρεπει ν αποδωσω πολυπλοκες ροζ εννοιες σε λιγες γραμμες....

αρα για μενα, στημ δε θα παιξει. δεν εχει γκομενακια εκει.
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,167
<img src="http://i.imgur.com/MDjVzan.jpg" alt="MDjVzan.jpg" class="bbcode_img" /> . To παγωμενο γιαουρτακι ειναι για τα γατακια . Παγωτο με Βαφλα FTW !!!!! :trollface:
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Μπράδερ, δεν πιστεύω να αρνηθείς το κάλεσμα του Bobblehead Bruce :trollface:
 

petross

Gelatinous Cube
Joined
Dec 8, 2012
Messages
85
Δεν μπορώ να καταλάβω όλους εσάς που έχετε αυτές τις απόψεις. Αν δεν σου αρέσει κάτι απλά δεν το ακουμπάς, του γυρίζεις την πλάτη και απομακρύνεσαι. Γιατί όλο αυτό το μίσος και η έχθρα και μάλιστα να την εκφράζεται δημόσια σε ένα φόρουμ; Χιλιάδες άνθρωποι εργάζονται πίσω από αυτό και εσείς απλά με ένα ''ποσταρισμα'' ισοπεδώνετε, την έρευνα που έχει γίνει, το τι προσφέρει στον καθένα μας και στην τελική, όλα είναι θέμα γούστου και προτιμήσεων. Δεν κατάλαβα, τι το κακό έχει το frozen yogurt; Ε; ΖΗΤΩ ΤΟ STEAM ! ZHTΩ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ! Έτσι κουναμε το γαλα: :malakas:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Αδερφέ Μπρούς, προσωπικά στην αρχή απεχθανόμουν την ιδέα και μόνο του Στήμ. Γράφτηκα σε εκπτώσεις πριν 3-4 χρόνια, ακριβώς γιατί τριγυρνάγαν παιχνιδάρες σε τιμή χώμα. Δεν φανατίστηκα ούτε έζησα το όνειρο, εξακολουθώ να χτυπάω στο GoG κάθε τίτλο ο οποίος διατίθεται εκεί φθήνότερα, αλλά στην τελική είναι καθαρά θέμα value for money. Kαι retail αγοράζω όταν με συμφέρει ή δεν έχει διαφορά και ούλα.

Rolling with the punches που λένε και στο χωριόμ'. Μια φορά κι ένα καιρό βαστάγαμε τη δάδα σε αλλαγές που φαίνονταν τίγκα ΟΥΦΟ και βλαμμένες στους παλιότερους. Αυτό που γίνεται τώρα με το Στήμ, κάτι αντίστοιχο είναι. Και 'γω δεν πρόλαβα να πάω Αθήνα-Πάτρα με το κάρο, αλλά εντάξει, εγίνηκα μια χαρά και δυο τρομάρες προϊόν της εποχής μου. Μια υπηρεσία είναι στο κάτω-κάτω που σου δίνει κάποιες παροχές με ανταγωνιστικό κόστος, δεν το παντρεύσαι κιόλα!

Οπότε, try it, you might like it. Κάνε αρχή με το Path of Exile που το 'χεις και πρόσφατο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πετρο, μαζι σου... λευτερια στις βαρυφορτωμενες απο γαλα γελαδιτσες και στα τεραστια, ολοστρογγυλα μαστάρια τους...
ΑΡΜΕΓΜΑ ΦΟΥΤΟΥΓΟΥ...
παμε ολοι μαζι χαρωπά... έλα κι εσυ πετρο
:malakas: :malakas:
"με ρυθμο και μπρίο το κουναω το γαλα
κι εσυ γλυκουλη γκειμπ τα τετοια μου γαργάλα..."

σε πιο σοβαρα νεα: ναι, μπορατσο αυτο νομιζω δυστυχως. οτι το παντρευτηκες.
εκτος αν εισαι της ελευθερης σχεσης και πεις πρωτος αντιο... αλλά φοβαμαι οτι πρωτα θα σου πει ο γκεημπ... και τοτε θα πονεσει πολυ.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Κοίτα, αν καταρρεύσει ο Δυτικός Πολιτισμός σε σημείο να πέσουν για πάντα οι σέρβερς του Στήμ/Γκόγκ, θα 'μαι πολύ απασχολημένος να ζω το Fallout Όνειρο για ν'αγχωθώ για τα γκέημζ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706


ShadowDancer wrote:

Δεν είναι επιστήμη το patching. Και η αυτόματη εφαρμογή τους σε παιχνίδια γίνεται απο την αρχαιότητα, προσωπικά το συνάντησα πρώτη φορά στο NWN1.

Το αγοράζω απο τον ατμό για να έχω όλα τα παιχνίδια σε ένα μέρος. Στα τέτοια μου τα achievements.</blockquote>
Ισχύει, αρκετά παιχνίδια το είχαν αυτό δηλ. update από το παράθυρο που εμφανιζόταν όταν έτρεχε το exe τους.
Εμένα από την άλλη δεν με νοιάζει να το έχω όλα σε ένα μέρος (cloud και achievements επίσης δε με πολυαπασχολούν). Αν μιλάμε πάντα για ίδιες τιμές, μόνο για το bonus content (π.χ. http://www.gog.com/game/disciples_2_gold , https://secure.gog.com/game/shadow_man , http://www.gog.com/game/pathologic , http://www.gog.com/game/inquisitor ) κερδίζει ξεκάθαρα το GoG. Απλή λογική. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
Σε παιχνίδια που θέλω να ασχοληθώ και με το multiplayer π.χ. Τοrchlight 2, θα προτιμήσω steam για ευκολία.

 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Ελάτε τώρα ρε παιδιά, να σοβαρευτούμε. Το Steam είναι τόσο άθλιο
<span class="bbcode_spoiler">που ο Tsok αγοράζει καραβιές παιχνιδιώνε που μετά θέλει να ξεφορτωθεί και κάνει giveaway. Τόσο άθλια είναι. :trollface: </span>
Και ευτυχώς που υπάρχει το παγωτό γιαούρτι
<span class="bbcode_spoiler">για να ανεβαίνουν οι πωλήσεις στα υπόλοιπα.</span>
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Bruce, μερικά επιχειρήματα για να φτιάξεις ΣΤΗΜ :

1) Θα μπορείς να παίζεις ΕΥΚΟΛΑ και ΓΡΗΓΟΡΑ multiplayer games χωρίς να μπλέκεσαι με θερντ πάρτυ προγράμματα για να βρεις IP και λοιπά.
2) Το Carmageddon : Reincarnation βγάινει πρώτα στο ΣΤΗΜ, και θα μπορέσεις μέσω του 1) να γίνεις το πουτανάκι μου μαζί με τα υπόλοιπα σκουλήκια του RQ.
3) Έχει ΤΣΑΤ με μικρόφωνο, όπου μπορείς να λες στον Borracho τις συνταγές για το στιφάδο και να τραγουδάς στη θεία Boss Songs.
4) Η Θεία έχει STEAM και είναι πολύ υγρή.

Over and out που λέει και ο σάπιος ο Νηλ Γιανγκ.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Το Steam είναι επιλογή, όπως τόσα άλλα στη ζωή. Μπορεί να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και καλύτερη με πολλούς τρόπους, αλλά δεν είναι για όλους. Και το κρέας υπάρχει σε αφθονία τριγύρω μας, αλλά υπάρχουν και χορτοφάγοι.
Το καταλαβαίνω να μη σου αρέσει κάτι. Δεν είναι φτιαγμένο για να αρέσει σε όλους, όπως όλα τα πράγματα. Και τα αρχεία να έδινε σε DRM Free μορφή, όπως το GoG, πάλι κάποιοι θα είχαν παράπονα.
Βοηθάει όσους θέλουν να βοηθηθούν και το ίδιο (steam) είναι μια δωρεάν πλατφόρμα. Ότι πληρώνεις είναι το παιχνίδι. Είτε το πάρεις από το Zavvi, είτε από το Steam / GoG είτε από τον Κυρ- Ηλία τον περιπτερά, πληρώνεις για το παιχνίδι και όσα σου προσφέρει η πλατφόρμα. Δικαίωμα όλων να παραπονιούνται όπως και να αποδέχονται τις αλλαγές.
Προσωπικά, γουστάρω retail με τα 1000 και ακόμα ψωνίζω, αν βρω κάτι. Αλλά δε μένω "κολλημένος", γιατί έτσι χάνω αρκετά πράγματα. Όπως είπα και πριν, επιλογές...

Παγωμένο γιαούρτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΑΩ. Απλά δεν καταλαβαίνω τους άλλους που το τρώνε... Αν και νομίζουν ότι τρώνε, γιατί μόνο γιαούρτι (με την παραδοσιακή έννοια) δεν είναι αυτό. Then again, maybe its just me...
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
αυτα ειναι επιχειρηματα... μπαγασάκο πιτάφιο, μιλησες στην καρδια μου....
ειδικα το 4, αλλά και το 2, μεσω του 1, ήρθανε και με φτιάσανε σε dt..
εχει και μικροφωνο ο διαλος το στημ, ε? πολυ το θελω να μ ακουσει η Θειά ν αλυχταω απο ποθο σαν κεραμιδόγατος το φλεβαρη....

δε θα καταρρευσει ποτές ο φουστης ο δυτικος πολιτισμος μποράχο (αν και γι αυτη τη μερα ζουμε ο σαβαταρ, ο γκάιος κι εγω...) κι ετσι δε θα βγουμε στη γυρα με το κιτρινομπλε ρουχαλακι να ψαχνωμε για καπακια πεπσι κολας...
μπορει ομως να γινει κατι πολυ πιο απλο.
υποθετικη ερωτησις: αν ξυπνησει ενα πρωι ο γκεημπ στραβα ( η αν δεν πουλησει καλα το χαφλαιφ3) και πει: "ρε φούστηδοι, καλοκαιρινο μου το χετε καμει το σπιτι. εχετε κουβαλησει ολοι τις βιβλιοθηκες σας δω μεσα και δεν εχει χωρο ουτε να καμω YoPilates. δωστε μου κατιτις, ενα συμβολικο ποσάκι καθε μηνα. να, ξερω γω 15 ευρω. ή 10 ρε παιδι μου. εκει θα τα χαλασωμε? τοσες ευκολιες απολαμβανετε στην καμπουρα μου. δεν πρεπει να βγαλω κι εγω κανα σέντ?"
τι θα καμεις τοτε μπορατσο, εσυ και ολοι? απ οτι λετε ενα απ τα πολυ κυρια πλεονεκτηματα που σας δινει ειναι η οργανωση και το νοικοκυριο. θα τα σκασετε ή θα χασετε απ το ενα νανοσεκοντ στο αλλο το λαυμπραρυ που με τοσο κοπο χτισατε? οτι κι αν συμβει απ τα 2 πως θα νιωθετε?
ντισκάς.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Νομίζω, κάπου στο Licence agreement είχα δει στο ιντερνετ, ότι, αν ποτέ βαρέσει κανόνι το steam, οφείλει να δώσει όλα τα games σε στυλ GoG.
Αν ο Gabe προσπαθήσει να καπιταλευτεί το steam, υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τον καταναλωτή. Τώρα αν αν αν αν αν... ναι, μπορεί και να χάσουμε όσα έχουμε αγοράσει. Ποτέ, τίποτα δεν αποκλείεται. Οι προϋποθέσεις και οι μεταβλητές πολλές...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Τεράστιο ΑΝ και όπως είπε σοφά ο Δάσκαλος, είναι αναγκασμένος να σου δώκει το λάιμπραρι και να σ'αφήσει να πας στο καλό. Δεν είναι χαζός όμως ο Γκέημπ, από δέκα πάντες τα τρώει τώρα, η "συνδρομή" που λες, ήδη περιλαμβάνεται σε κάθε τιμή αγοράς <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706


Alucard wrote:
αν ποτέ βαρέσει κανόνι το steam, οφείλει να δώσει όλα τα games σε στυλ GoG.</blockquote>

Κανονικά και με το νόμο. Το είχε πει και ο ίδιος ο Νewell σε συνέντευξη παλαιότερα. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
Άσε που έχει ως σκοπό την γιγάντωση του pc gaming. Χαζός είναι να κάνει τα καραγκιοζιλίκα των άλλων (xblive, psn gold)?

 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Θέλω δήλωση του Admiral επί του τίτλου <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom