What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Βγάζω καντήλες οταν ακουω για Στήμ

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Brother Bruce, ανησυχώ για σένα. Γιατί αφήνεις το φόβο για το μέλλον να καθορίζει τη ζωή και τις επιλογές σου;

Αν γίνει αυτό που λες,

1. Αν οικονομικά έχω άνετα τα 10 ή 15 ή 326,87 ευρώ της μηνιαίας συνδρομής, κατί που αυτή τη στιγμή δε συμβαίνει, αλλά άλλωστε για ένα υποθετικό μέλλον μιλάμε, θα τα δίνω και θα γουστάρω και το Steam και το ότι μπορώ να τα δίνω χωρίς να μου καίγεται καρφί

2. Αν δε μπορώ να τα δώσω, θα μείνω στην απέξω, πιθανόν με τις όποιες κουτσουρεμένες υπηρεσίες μου παρέχει το basic, δωρεάν account που είμαι αρκετά σίγουρος πως θα συνεχίσει να υπάρχει για τους άφραγκους, ακόμη κι αν το γυρίσουν σε συνδρομή για όσους θέλουν the full Steam experience.

Ακόμα και λάθος όμως να κάνω, και να χάσω τελείως την library που δεν είναι ακριβώς "μου" κι ας την έχω χρυσοπληρώσει, μέχρι τότε θα έχω διασκεδάσει χιλιάδες ώρες (3500 ώρες steam gaming έχει γράψει το κοντερ μέχρι στιγμής) με γαμάτα παιχνίδια, από καμένα indie μέχρι ΑΑΑ+ τίτλους που πήρα στο 25-33% της αρχικής τιμής, συχνά σε multi που το Steam κάνει παιχνιδάκι, όχι τόσο τεχνολογικά, σιγά το πράγμα, όσο σε ευκολία συνεννόησης με χαρωπούς συνgamers για ένα (που συχνα γίνεται δέκα) ματσάκι στα γρήγορα... προσφορές κι εμπειρίες που εσύ χάνεις, επειδή ίσως σε πέντε, δέκα ή τριάντα χρόνια, ο Gaben ξυπνήσει στραβά. Δικαίωμά σου, αλλά δεν είναι τόσο λογικό όσο φαίνεται.
 

tyrion395

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,887
Μια συζήτηση η οποία ξεκίνησε με αφορμή με ένα σχόλιο αδιάντροπης αμφισβήτησης του μεγαλείου του άυλου ναού,που στεγάζει τον ένα και μοναδικό θεό και σωτήρα μας Gaben και που τραβάει περίπου 40 posts μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα!

<i>....ο Αλέξανδρος είναι offline...</i> :trollface:
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Το παγωμένο γιαούρτι διατυμπανίζει ότι είναι fat free, χωρίς ζάχαρη, τώρα αν βάλεις πάνω όλες τις επιλογές cookies/smarties/m&ms/oreo/γκοφρέτες/σιρόπια/μαρμελάδες/φρούτα παύει να είναι. Από μαγαζί σε μαγαζί έχει τεράστια διαφορά δεν είναι όλα ίδια, κάποια έχουν γεύση δεν ξινίζουν. Πωλείται στον κόσμο πολλά χρόνια, στην Ελλάδα είναι η τελευταία τάση εδώ και 2,5 χρόνια και φυσικά υπερκοστολογημένο όπως όλες οι τάσεις.

Το παγωτό δεν είναι άγιο, μπερδεύεται πολλές φορές σαν προϊόν με το "παγωμένο γλύκισμα". Το τελευταίο είναι στον πάτο της διατροφικής αλυσίδας έχει ότι δεν φαντάζεστε μέσα, τίγκα στη ζάχαρη και δεν έχει γάλα ούτε σε σκόνη. Προσφέρεται σε όλα τα σούπερμαρκετ σε πολύ φιλική τιμή, ευτυχώς τα τελευταία χρόνια τους αναγκάζουν να γράφουν ευδιάκριτα τον χαρ/μο παγωμένο γλύκισμα. Βγαίνει και σε χωνάκι και σε ξυλάκι.

Από το steam αγόρασα to Sleeping Dogs χωρίς να κάνω έξτρα φωτογράφηση...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,518
<blockquote>Από το steam αγόρασα to Sleeping Dogs χωρίς να κάνω έξτρα φωτογράφηση... </blockquote>

Εργαζόμενο κορίτσι, η καρδιά μου σκιρτά. Και για τα μάτια του Wei Shen. 10/10 <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Και εγω γουστάρω φουλ τις κουτάτες εκδόσεις άλλα το Steam οσο και αν μην το θες σε αναγκάζει να φτιάξεις λογαριασμό, κάτι οι εκπτωσάρες, κάτι τα παιχνίδια που κυκλοφορούν μόνο ψηφιακά βάλε και αυτά που απαιτούν Steam για να λειτουργήσουν είναι αναπόφευκτο π.χ. το Amnesia Dark Descent αφου όργωσα τα ιντερνετζ το έβρησκα 50 ευρώ στην καλύτερη όταν στο Steam είχε 3,75 το ίδιο και το Alan Wake 20-25 ευρω retail 7,5 μαζί με το DLC που κόστισε στο Steam
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Κι επειδή κάποιος ρώτησε και όλοι τον γράφετε για να πείτε τις μλκς σας...

Λεξισκόπιο: βγάζω καντήλες
Συλλαβισμός: βγά-ζω κα-ντή-λες
Σ: εξάπτομαι, φουντώνω, θυμώνω, οργίζομαι, νευριάζω
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259


Brother Bruce wrote:
υποθετικη ερωτησις: αν ξυπνησει ενα πρωι ο γκεημπ στραβα ( η αν δεν πουλησει καλα το χαφλαιφ3) και πει: "ρε φούστηδοι, καλοκαιρινο μου το χετε καμει το σπιτι. εχετε κουβαλησει ολοι τις βιβλιοθηκες σας δω μεσα και δεν εχει χωρο ουτε να καμω YoPilates. δωστε μου κατιτις, ενα συμβολικο ποσάκι καθε μηνα. να, ξερω γω 15 ευρω. ή 10 ρε παιδι μου. εκει θα τα χαλασωμε? τοσες ευκολιες απολαμβανετε στην καμπουρα μου. δεν πρεπει να βγαλω κι εγω κανα σέντ?"
τι θα καμεις τοτε μπορατσο, εσυ και ολοι?</blockquote>

<img src="http://img.photobucket.com/albums/v604/DeltaSigChi4/Fite/MoneyMayweather.gif" alt="MoneyMayweather.gif" class="bbcode_img" />

ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ GABE ΛΕΜΕ!

Στα σοβαρά τώρα, η πολιτική μου όσον αφορά το θέμα "μονοπώλια, δικαιώματα καταναλωτή και gaming" είναι αυτή της ιεράρχησης των απειλών που έχουμε μπροστά μας. Σκεφτείτε το με βάση το αμερικανικό σύστημα συναγερμού defcon, όπου 5 είναι η κατάσταση ηρεμίας και 1 ο παγκόσμιος θερμοπυρηνικός πόλεμος. Έχουμε και λέμε:

Defcon 5: DRM-Free και ανοικτές Platforms όπως το GOG και το Linux
Defcon 4: Κάποιος βαθμός DRM και ελευθερίας (Steam, τα τωρινά Windows, Android)
Defcon 3: Always-on DRM, εταιρίες που αρέσκονται σε χαζομάρες κατά καιρούς (EA, Ubisoft, Activision κλπ)
Defcon 2: Hardware-based DRM σε κλειστές platforms (game consoles)
Defcon 1: Τα πάντα κλειδαμπαρωμένα (iOS, console digital stores, Windows 8 Store)

Με βάση αυτή τη σειρά προτίμησης, υποστηρίζω εταιρίες και πρωτοβουλίες που βρίσκονται πιο κοντά στο Defcon 5 έτσι ώστε να αποδυναμωθούν οι εταιρίες και οι τάσεις που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Έχω πάντοτε κατά νου το ενδεχόμενο της εξέλιξης του Steam σε μονοπώλιο αλλά αυτό είναι κάτι πολύ μακρινό και στο μεσοδιάστημα υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές και άμεσες απειλές για τα δικαιώματά μας.

Θα ήθελα λοιπόν με όλη μου την ψυχή να φτάσουμε κάποια στιγμή σε ένα σημείο που η DRM-free λογική του GOG και η ελευθερία του Linux να κυριαρχήσουν απόλυτα στο χώρο της τεχνολογίας, όπως θα ήθελα να υπάρχει παντού ειρήνη στον κόσμο και να εξαφανιστεί η φτώχεια. Δυστυχώς η πραγματικότητα δείχνει οτι ούτε το Linux ούτε το GOG έχουν την ισχύ να τα βάλουν με τους μεγάλους του χώρου. Αντίθετα η Valve και το Steam απειλούν ήδη ευθέως το υπάρχον status quo. Επομένως τη δεδομένη χρονική στιγμή η στήριξη στη Valve είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για όσους θέλουν να δουν το χώρο της τεχνολογίας να φεύγει από το Defcon 1 και να πλησιάζει στο Defcon 5. Ας φάει η Valve πρώτα όλους τους πιο επικίνδυνους και αν μετά το γυρίσει σε Evil Overlord θα την πολεμήσουμε και αυτή.

 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,518
Δεν θα μπορούσα να το έχω θέσει καλύτερα! To the end!
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991


Borracho wrote:
Δεν θα μπορούσα να το έχω θέσει καλύτερα! To the end!</blockquote>

Όντως, δε θα μπορούσε να το θέσει καλύτερα :trollface: :cheers:

 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Άσε που αν λάβουμε υπόψη την θεωρία του Admiral, η Valve θέλει από μόνη της να μας πάει σε DRM-FREE OS (Linux). Ίσως έχουμε και περισσότερο DRM-FREE περιεχόμενο στο STEAM.

Brother , όταν τον Φεβρουάριο λάβει χώρα αυτή η συνομιλία, βάλε με ως τρίτο να ακούω, ΣΕ Π.Α.Ρ.Α.Κ.Α.Λ.Ω. :lol:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
χμμμ, μπαγαμπόντηδες.. μ αυτα που γραφετε, κοντευετε να με ψησετε....

να δοκιμασω γιαουρτοπαγωτό....


Great0ldOne wrote:
.....ευκολία συνεννόησης με χαρωπούς συνgamers για ένα (που συχνα γίνεται δέκα) ματσάκι στα γρήγορα... προσφορές κι εμπειρίες που εσύ χάνεις, επειδή ίσως σε πέντε, δέκα ή τριάντα χρόνια, ο Gaben ξυπνήσει στραβά. Δικαίωμά σου, αλλά <b>δεν είναι τόσο λογικό όσο φαίνεται</b>.</blockquote>

τις χανω αυτες τις ωραιες εμπειριες, γιατι δεν παιζω μουλτι απο επιλογη (grumpy old man γαρ), οχι γιατι θα ξυπνησει στραβα ο γκειμπ.

επισης, αν καταλαβαινω καλα, λεμε οτι το ιδανικο ειναι μια υπηρεσια, περιπου σαν το gog, αλλά στηριζουμε το στημ, αφου το γκογκ δεν εχει τη δυναμη να τα βαλει με τους μεγαλους του χωρου.
g0o, αυτη η αποψη, αντιθετα με τη δικη μου, ειναι τοσο λογικη οσο φαινεται...

παντως βγηκαν και χρησιμα πραγματακια απ το θρεντ. οπως οτι η θεια του επιταφ εχει βιβλιοθηκη στο στημ... ζω για την ωρα που θ αποκτησει και κρεβατοκαμαρα εκει....

 

petross

Gelatinous Cube
Joined
Dec 8, 2012
Messages
85
Αδερφε Μπρους, νομιζεις οτι το Steam ειναι σαν τους Black Sabbath, οτι ειναι οργανο του Βελζεβουλ; Σιγα τωρα, μια λεγεωνα ειμαστε μονο, πως κανεις ετσι; Τουλαχιστον δεν ειμαστε σαν τους φλωρους του Origin & UPLAY.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418


Brother Bruce wrote:


Great0ldOne wrote:
.....ευκολία συνεννόησης με χαρωπούς συνgamers για ένα (που συχνα γίνεται δέκα) ματσάκι στα γρήγορα... προσφορές κι εμπειρίες που εσύ χάνεις, επειδή ίσως σε πέντε, δέκα ή τριάντα χρόνια, ο Gaben ξυπνήσει στραβά. Δικαίωμά σου, αλλά <b>δεν είναι τόσο λογικό όσο φαίνεται</b>.</blockquote>

τις χανω αυτες τις ωραιες εμπειριες, γιατι δεν παιζω μουλτι απο επιλογη (grumpy old man γαρ), οχι γιατι θα ξυπνησει στραβα ο γκειμπ.</blockquote>

Μα εσύ έθεσες την πιθανή στρεβλώτητα στο ξύπνημα του Gaben σαν θεμελιώδη αγωνία στο υποθετικό σου ερώτημα.

Δε ξέρω ποιοι είμαστε αυτοί που "λέμε" για στήριξη steam για να μας προστατέψει από τους κακούς, εγώ ότι είχα να πω το είπα καθαρά, και πουθενά δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο.



 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Να σας πω ένα σενάριο γαμάτο που εντάξει δεν είναι εφικτό αλλά θα γαμούσε;

PC
Steambox
PS
Xbox

όλα με steam library!

ΠΑΡΤΕ ΤΑ!
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


soad667 wrote:
Κι επειδή κάποιος ρώτησε και όλοι τον γράφετε για να πείτε τις μλκς σας...

Λεξισκόπιο: βγάζω καντήλες
Συλλαβισμός: βγά-ζω κα-ντή-λες
Σ: εξάπτομαι, φουντώνω, θυμώνω, οργίζομαι, νευριάζω</blockquote>
με τιποτα.
απο αυτα τα ελληνικα που ξερω εγω, σημαινει οτι ειχα μια καντηλα καπου μεσα και την βγαζω απο εκει μεσα.

 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Brother Bruce wrote:
τις χανω αυτες τις ωραιες εμπειριες, γιατι δεν παιζω μουλτι απο επιλογη (grumpy old man γαρ),</blockquote>

τι ακριβως εννοεις?
οτι απο επιλογη σου αποφασισες να ΜΗΝ παιξεις το σπουδαιοτερο απο αποψη εμπειριας μεριδιο των games? για ποιο λογο? εντολη γιατρου? προσωπικο βιτσιο, 'γιατι αλλωστε και τα φαγητα τα τρως νεροβραστα'? καποιο ειδος προσωπικης θεωρισης οτι εισαι 'too good to play with the rest'? μηπως το γεγονος οτι δηλωνεις 'too old' (ακομα και αν δεν εισαι, γιατι απο τα γραφομενα σου εισαι/δεν εισαι 17) ειναι κατα βαθος αμυνα σε επικειμενες 'pawned' και 'owned' καταστασεις σε αυτα τα 'μουλτι'?...και γενικα ΔΕΝ τα πολυαντεχεις αυτα λογω μεγαλομεσαιου εγω?
ΔΕΝ μπορει! κατι απο αυτα θα ειναι!
μια αλλη εκδοχη ειναι οτι το pc σου ειναι εποχη CP/M λειτουργικου, εχεις κανει πατεντα για να μπαινεις ιντερνετ και 'βγαζεις ετσι τα μουλτι γουστα'...
πραγματικα ΔΕΝ μπορω να καταλαβω γιατι 'αμυνεσαι' στις ΣΙΓΟΥΡΑ πρωτοποριακες υπηρεσιες του steam.
Το να μεινεις στην εποχη της πετρας, ενω ολοι οι αλλοι εχουν παει στα λειζερ και τα διαστημοπλοια, σιγουρα δεν ειναι μαγκια.... ενταξει, ξερω οτι αυτο το ηξερες.... just saying for the rest of us.

να φανταστω για να αναψεις τα τσιγαρα σου, κουβαλας ενα τσουβαλακι με δυο τσακμακοπετρες? ή την παλευεις με την παλια ινδιανικη μεθοδο των δυο ξερων ξυλων?!?!
anyway, εμεις θα συνεχισουμε να διαβαζουμε περι 'μιζερης μιζεριας'(εχω λογο που το εκφραζω ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ) που αποπνεεις με τοπικ τετοιου τυπου..... αλλωστε εδω βλεπουμε καμια φορα κουλτουρα τυπου μαρκου σεφερλη.... σε εναν brother bruce θα κολωσουμε? :trollface:

υγ: ξερω οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι τρολλαρω....

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ασιμε, γυρνα το στα κορεατικα, αυτα που χεις μαθει πλοκαμομαχώντας στις ντοτες και στα λόλ.

δεν ξερω αν θα τα μιλας καλα, αλλα μου φαινεται σχετικα ασφαλης η υποθεση, οτι θα τα μιλας καλυτερα απ τα ελληνικα... :cheers:

κι εγω για παρτη σου, αμα βαλω στημ, η πρωτη δουλεια που θα κανω θα ναι να ρθω να μου μαθεις ντοτα, να, στο σταυρο που σου κανω... :pope:

εντιτ: τωρα το ειδα το ποστ. εχεις σχεδον σε ολα δικιο. να προσθεσω για να συμπληρωσεις την εικονα που εχεις, οτι:

-δεν καπνιζω
-ιντερνετ κλεβω απ του γειτονα
-το γκειμινγκ ΕΙΝΑΙ σινγκλ εμπειρια, γιατι ετσι γουσταρω να ειναι. τους φιλους τους βλεπω στον καφε.
-δεν ειμαι 17, αλλα επεσες πολυ πολυ κοντα. τι σας ταιζουν στις μερες μας εσας τα 12 χρονα και φυτρωνουν τοσες γνωσεις?
- οχι, δε ΝΟΜΙΖΩ οτι τρολαρεις..
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Brother Bruce wrote:
ασιμε, γυρνα το στα κορεατικα, αυτα που χεις μαθει πλοκαμομαχώντας στις ντοτες και στα λόλ.

δεν ξερω αν θα τα μιλας καλα, αλλα μου φαινεται σχετικα ασφαλης η υποθεση, οτι θα τα μιλας καλυτερα απ τα ελληνικα... :cheers:

κι εγω για παρτη σου, αμα βαλω στημ, η πρωτη δουλεια που θα κανω θα ναι να ρθω να μου μαθεις ντοτα, να, στο σταυρο που σου κανω... :pope:</blockquote>
προσπαθησα να καταλαβω τι εννοεις, αλλα τελικα δεν τα καταφερα και τα παρατησα στη μεση... :lol:
ασε ασε μη μου πεις.... κατι τετοια σε κανουν να 'βγαζεις καντηλια'? :lol: :lol:

 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Πράγματι τo gaming είναι κυρίως SP εμπειρία. Αλλά και λίγο μουλτι δεν βλάπτει.

Α και ο ινφαμους είναι 14, όχι 12.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Brother Bruce wrote:

-το γκειμινγκ ΕΙΝΑΙ σινγκλ εμπειρια, γιατι ετσι γουσταρω να ειναι. τους φιλους τους βλεπω στον καφε.</blockquote>

.............ελα ρε! βλεπεις του φιλους σου στον καφε?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
οχι ρε! :lol: :lol: :lol: :lol:
και πως το κανεις αυτο?
:lol: :lol: :lol: :lol:
καλα αν μου πεις οτι με το κινητο που πηρες 'το κανονιζεις', παταω το thank you button!

 
Top Bottom