προσωπικά πάντα δεν μπορώ να συμφωνήσω για το odyssey. μπορεί να φαίνεται όμορφο και τα σχετικά αλλά σαν σύνολο το βρήκα αρκετα μέτριο. αν και έπαιξα αρκετά είναι αλήθεια (85 ωρες) αλλά στο τέλος βαρέθηκα.
τώρα όταν λέω αλληλεπιδραση δεν εννοούσα αυτά. όπως και να έχει ο καθένας έχει την δικιά του προσωπική άποψη και εδώ απλά αναφέρω την δικιά μου.
Το έπαιξα το Botw, καταλαβαίνω τι εννοείς. Το πως πρέπει να έρθεις στο σωστό ύψος για να μαζέψεις μήλα, το πως κόβεις τα ψηλά χόρτα με το σπαθί, το πως μαγειρεύεις, το πως πρεπει να υπολογίσεις το ύψος που θες να σκαρφαλώσεις ή την απόσταση που πρέπει να κολυμπήσεις με βάση την αντοχή σου κοκ. Όλα αυτά με πολύ οργανικό και φρέσκο τρόπο. Απλά δεν τα αξιολογώ σε τέτοιο βαθμό προσωπικά που να με κάνουν να παραβλέψω τις άλλες παραφωνίες. Το botw για μένα είναι ενα αξιόλογο παιχνίδι αλλά μοιάζει να έχει αναπτυχθεί σε γυάλα μερικές φορές. Αυτό του επιτρέπει να καινοτομεί σε σημεία αλλά το κάνει και απαράδεκτο σε άλλα (ανέφερα μερικά πιο πάνω). Επίσης μου έλειψε το WOW factor, σε κανένα σημείο δεν έμεινα με ανοιχτό το στόμα, αν και είναι τίγκα στις σπέσιαλ τοποθεσίες, πουθενά δεν με αιφνιδιάσε ευχάριστα. Μέχρι και το Skyrim σου πέταξε ενα blackreach ρε παιδί μου.