Ώπα, ο πως-τον-λεν από το Betrayl in Antara δεν είναι αυτός; Μισο να γουγλάρω κι όνομα...
Aren Cordelaine.
Έχω και γω να θυμηθώ από την αγορά αυτού του game.
Στην πρώτη μου επίσκεψη στην Αθήνα, είπα να περάσω και από την πασίγνωστη στο Πανελλήνιο τότε οδό Στουρνάρη (ή Στουρνάρα, αλλά το όνομα μου φέρνει αναγούλα για λόγους που δε μπορώ να καταλάβω

).
Βλέπω στη βιτρίνα ενός καταστήματος το Betrayal in Antara, με την χαμηλή τιμή των 5.000 δραχμών.
Μπαίνω περιχαρής να το αγοράσω, και ακολουθεί ο παρακάτω μοντυπαϊθονικός διάλογος με την κοπελιά στο ταμείο
G0O: Ένα Betrayal in Antara πακέτο παρακαλώ, ορίστε και ένα κολαριστό πεντοχίλιαρο.
Θυληκό: Α, δεν είναι για πούλημα με το κουτί. Αν θες, σου το αντιγράφουμε με 3.000 δραχμές.
G0O: 2.000 δραχμές διαφορά original-πειρατικό; Όχι ευχαριστώ, το θέλω με το κουτί του.
Θυληκό: Μα αν σου το δώσω, δε θα μπορούμε μετά να κάνουμε αντίγραφα.
G0O: Δηλαδή, το κουτί στη βιτρίνα δεν είναι σφραγισμένο; Το έχετε ανοίξει και κάνετε κόπιες από τα CD; Και γιατί το έχετε στη βιτρίνα, και μάλιστα με την τιμή πάνω φαρδιά-πλατιά;
Θυληκό: Μα για να μπαίνει ο κόσμος να ρωτάει... Πρώτη φορά μου κάνουν σκηνή, όλοι παίρνουν το πειρατικό.
Long story short, είδε-απόειδε πως δεν έλεγα να φύγω χωρις το game original, φώναξε το αφεντικό, που αφού προσφέρθηκε να μου κάνει και έκπτωση στο πειρατικό, τελικά κατάλαβε ότι έπεσε σε περίπτωση και μου έδωσε το original 5.000 δραχμές. Το κουτί ήταν στη ζελατίνα και δεν υπήρχαν σημάδια φθοράς, btw, οπότε μάλλον μούφες πως από εκείνο κάναν τις κόπιες.