What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Βλάκ Φράιντεϊ

Eaglos

Mind-flayer
@Chronomancy
Θεωρητικα για LG κοιταω καθως μπορει να παιξει εκπτωση εκ των εσω αλλα ακουω μικτα πραγματα απο ιδιοκτητες. Απο την αλλη, το υφισταμενο ειναι Zanussi ψιλο σκυλι αλλα δεν βλεπω να κυκλοφορουν πλεον, τουλαχιστον στο skroutz.

Θα παω μια βολτα την αλλη εβδομαδα σε τοπικο μαγαζι να δω και να ρωτησω για τις εμπειριες τους.

Last edited:

Myrmidonas

Mind-flayer
Εγώ εδώ έχω 6 χρόνια ένα Candy και είναι σκυλί, το είχα πάρει φθηνά αλλά τα έχει βγάλει τα λεφτά του και είμαι τέρμα ευχαριστημένος

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
βρε γαιε, βρε πουλακι μου γιατι επιμενεις στην 6700?? για καποιο περιεγο λογο μονο στην ελλαδα ειναι ακριβοτερη απ την 6750. βλεπω εχει παει 430. παντου αλλου ειναι αντιστροφη η σχεση τιμης.

ακου λοιπον τον μαλαχτη. τσιμπα τωρα την 6750 στα 340 γιατι τελειωνουν τα κομματια και θ ακριβαινει κι αλλο οσο λιγοστευουν. η εστω περιμενε την βλακ να δεις μηπως παιξει κατι καλο (αμφιβαλλω, αλλα ποτε δεν ξες). απλα ζεσταινεται γυρω στους 5 βαθμους παραπανω απ την 6700. βαλε κανα δυο φουρφουρια 120αρια ακομα στο πισι η ξερω γω ανοιξε το πλαινο καπακι (ετσι ειναι ο μαλαχτης. δραστικα μετρα:LOL:) και θα σαι μια χαρα.

η τελος παντων ρωτα εδω η κι αλλου τι να παρεις με 340 ευρά και να δεις τι θα σου πουνε.

razvedchiki

Death Knight
ναι βλακ περιμενω μηπως το πλαισιο βγαλει καμια 3060 στα 200 οπως περσυ.

Great0ldOne

Kraken
200 ευρώ, για την 3060 12GB; Αν ναι ok, η έκδοση με 8GB όμως με το ζόρι αξίζει ακόμα και για τόσο, όπως συνηθίζει η Nvidia είναι παραπάνω "κομμένη" από ότι δείχνει το όνομά της, δεν της λείπουν μόνο 4GB RAM σε σχέση με την 12GB.

Ποια GPU έχεις τώρα;

razvedchiki

Death Knight
δεν θυμαμαι αν ηταν η 8 η 12, παντως για την χρηση που την προοριζω θα με καλυψει ( gaming σε 1κ κυριως παλαιοτεροι τιτλοι).
τωρα εχω λαπτοπ με 1660 ti.

Great0ldOne

Kraken
Μακάρι λοιπόν να βρεις κάνα καλό bargain μαυροπαρασκευιάτικα. Αν όχι, η Radeon 7600 8GB έχει γενικά καλύτερες επιδόσεις από την 3060 12GB σε 1080p, και κανονική τιμή 260 ευρώ. Για τις απαιτήσεις που λες ότι έχεις, δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι άλλο, το λέω επειδή ανέφερες ένα ποσό μέχρι 350 ευρώ.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
ε, μα. του τα λεω πιο πανω, αλλά δεν ακουει.
ελλαδαρα ρε φιλε. η 6750 ειναι μια βελτιωμενη εκδοση της 6700. ε, σ ολο τον κοσμο οπως ειναι λογικο, η 6750 ειναι πιο ακριβη, γιατι εχει καλυτερα χαρακτηριστικα.
εδω αν βρεις την 6700 εχει 450+ παντου, ενω υπαρχουν κομματια της 6750 με 340 (οπως λεω πιο πανω κι οπως λεει ο γκους σημερα). οτι ναναι.

εχω την εντυπωη ομως οτι ο γκαιος βαζει πιο χαμηλα τις απαιτησεις του/μπατζετ του. ειναι οβερκιλ για 1080p η καρτα.

Great0ldOne

Kraken
Το overkill του σήμερα, είναι το underpowered του αύριο (πωωωωωω, τι είπα ο ποιητής-φιλόσοφος, φτου μου).

Συμφωνώ βέβαια, αλλά από την άλλη μόνος είπε πως μετάνιωσε που δεν πήρε 6750 στα 340, οπότε είπα να κάνω heads-up.

Χειρομαλάχτης

Death Knight
κατσε ν αφηκω εδω ενα βιντεο για τις gpu σε σχεση με την βλακοπαρασκευη.
ουσιαστικα ειναι ενας μινι οδηγος της αγορας αυτη την στιγμη (σημερινο ειναι).
ειναι λιγο λεβεντομαλακας και ναρκισοκεφτές ο τυπος, αλλά τα λεει καλα κι εχει μαζεμενες ολες τις ταξεις τιμης σ ενα βιντεο.
γκαιε, δωσε βαση:

mruseyourbrain

Blackguard

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
ναρκισοκεφτές...

Χειρομαλάχτης

Death Knight
ε ναι ρε χανκ.
ακομα κι αν θες ν αγνοησεις το υφος και το σηκωμενο φρυδι 🤢, φτανει η στιγμη (πολλες στιγμες μαλλον) που φτιανει το μαλλι του, αυστηρα με τροπο που να φαινονται και να φουσκωνουν οι δικεφαλοι. 🤮

τραγίκουλας, αλλά οκ, αγνοουμε τον ταχυδρομο και κανωμε φοκους στο μηνυμα.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
έχω κάτι κάρτες στα υπόψιν για την κάρτα που χάλασε στο γραφείο, αλλά βλέπω από 1/10 όλες ανέβηκαν 20-30€... χμ...

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Θα βγω στην βλακ αγορά για κάποια όσο το δυνατόν φθηνότερα earbuds για να τα φοράω στη δουλειά σε εξωτερικούς χώρους (κρύο, χιόνι, βροχή, αγιάζι, ρουκέτες, αρκούδες), και ίσως για κανένα εξίσου όσο το δυνατόν πιο φθηνό powerbank. Μοναδικό κριτήριο το να μην χαλάσουν μέσα σε 1 μήνα και/ή να μην ανατιναχτούν μέσα σε 2 μήνες, οτιδήποτε άλλο δεκτόν.

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Μπαίνω FB, βλέπω στόρι Κωτσόβολος Corsair gaming περιφερειακά από 19€, ω να σου λέω... και θέλω πληκτρολόγιο. Εννοούσε το ποντικοδρόμιο όμως...

Top Bottom