What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Warcraft Movie footage leaked! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΙΝ ΩΣΟΜ

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
Να κάνω μια πρόβλεψη με βάση το trailer: θα ανταγωνιστεί το φετινό Fantastic Four.
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Nαι και γω είμαι λίγο underwhelmed, αλλά με συγκρατημένη αισιοδοξία!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Συγγνώμη, αλλά πλέον δεν πάει κανείς κινηματογράφο για να δει το "12 Little Men" με το Fonda ή το "12 Monkeys". Ειδικότερα όλα τα Warcraft/Blizzard fanboyz/fangirlz. Πάνε να δούνε κραυγές, μάχες και εφέ τόσα ώστε να τους ταλαντώσουν λίγο ακόμη τις nerdoχορδές τους.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Αν πάνε για αυτό, δεν έχουν nerdoχορδές <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" /> Είναι filthy casuals μεταμφιεσμένοι στην ανώτερη ράτσα των ακολούθων του ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟΥ και μάταια προσπαθούν να αποφύγουν το judgment day.
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
Βλέπω πολύ ενθουσιασμό για το οτι βγήκε επιτέλους σήμερα η ΤΑΙΝΙΑ. Μόνο εγώ θα πάω να την δω σινεμά (μάλλον πάνω απο 1 φορά) σαν γνήσιος φανμπόυς;
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
Ρώτησα παλιό Άγγλο guildmate που εξακολουθεί να παίζει WoW οσάν ψυχάκι. Φανατίλας με το lore και γενικώς με το Warcraft (ανάθεμα αν έχει επενδύσει σε κανένα άλλο παιχνίδι), πήγε το είδε με τη γυναίκα τους στις 12 το βράδυ 30 του μήνα (που ήταν πρεμιέρα εδώ).<br><br>Του έδωσε 4/10. Αυτό για εμένα είπε πάρα πολλά.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
yep. Total Trash.<br><br>pass.<br><br>ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ <br><br>edit : η απάντηση πήγαινε στο nadril που ρώταγε αν θα ναι ο μόνος απ το φόρουμ που θα το δει... <br>Δεν το χω δει κι ούτε πρόκειται. <br><br>FUCK BLIZZARD FROM ALL SIDES DUDE
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,273
Εγώ δεν θα την δω ούτε από τον θείο, γιατί φοβάμαι ότι θα μου χαλάσει τις αναμνήσεις που έχω από τα προεφηβικά μου χρόνια.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
<blockquote><br>Εγώ δεν θα την δω ούτε από τον θείο, γιατί φοβάμαι ότι θα μου χαλάσει τις αναμνήσεις που έχω από τα προεφηβικά μου χρόνια.<br></blockquote><br><br>Ε, ναι. Μην επαναληφθεί αυτό που έγινε με το The Force Awakens, που έστειλε τον pitsinius αδιάβαστο.
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
Ντάξει καταλαβαίνω πως υπάρχουν πολλοί που δε τους άρεσε, πολλοί που δε θα το δούν επειδή έχουν μισήσει την Blizzard κλπ. Εμένα ότι έχω δεί μέχρι τώρα μου άρεσε, <br>πάω με την λογική οτι δε θα δω κανένα αριστούργημα, αλλά θα δώ ακριβώς το lore που αγάπησα σαν παιδί και χαρακτήρες που δεν έχω δεί ποτέ in action. Επίσης αν είναι να κρίνω κάτι, <br>προτιμώ να το έχω δεί ο ίδιος για να έχω και επιχειρήματα.<br><br>ΥΓ: Με το εισιτήριο δίνουν το main game και όλα τα expansion τσαμπέ + 1 μήνα συνδρομή. Giveaway incoming...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
εγω παλι θα την δω και δε θα μου χαλασει τιποτα, αφου δεν επαιζα ποτέ γουάου.<br>μουχαχα.<br>(κλασικη αντιδραση του μπραδερ και μαλλον καθε πέζαντ που δεν εχει σχεση με το λορ. αλλα μαλλον γι αυτους φτιαχνονται τετοιες ταινιες, οχι για τους σκληροπυρηνικους φανς. η εξαιρεση που ολοι σκεφτεστε (λότρ) απλα επιβεβαιωνει τον κανονα. χωρια που κι εκει κατι πολυ πολυ χαρντκορ παλικαρια την βρηκαν απαραδεκτη και "νερωμενη". περι ορεξεως...)
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
σα γνησιο φανμποι που ειμαι θα παω αυριο να τη δω.φυσικα και δεν παω με το σκεπτικο οτι θα δω το επομενο lotr,αλλα για να περασω καλα με μια ταινια που ειναι βασισμενη σε ενα συμπαν που αγαπησα.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<img src="http://i.imgur.com/faX2IGP.png" alt="faX2IGP.png" class="bbcode_img" /><br><br><img src="http://i.imgur.com/Lc0KsjC.png" alt="Lc0KsjC.png" class="bbcode_img" /><br><br>Ακούγονται πολλά, ότι η ταινία είναι καθαρά για τους φανς και οι κριτικοί δεν το πιάνουν από την μία και ότι είναι τέρμα cliche και trash από την άλλη, πιθανότατα θα πάω να την δω καθαρά από περιέργεια
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,702
ένα γούγλισμα με έριξε πάνω σε αυτήν την κριτική <br><br>https://www.youtube.com/watch?v=AceomrIwQ28<br><br>Τώρα σε σχέση με τα παιχνίδια από blizzard έχω παίξει Warcraft 2, Starcraft 1, Warcraft 3. (δεν έχω παίξει WoW, Starcraft 2 ή άλλο παιχνίδι τής blizzard). Προσωπικά βρίσκω πιο ενδιαφέρων τον κόσμο τού Starcraft. Την ταινία warcraft θα την αφήσω για αργότερα. Ούτε συμπαθώ την blizzard αλλά μια αποτυχία δεν είναι καλό γιατί αποθαρρύνει προσπάθειες.
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
στο Imdb εχει 7,8 απο 8,2 που ειχε στην αρχη.παντως και 0/100 να ειχε στο meta οι φανς θα πανε να τη δουν ετσι κι αλλιως.
 

nadril

Gelatinous Cube
Joined
Dec 6, 2012
Messages
164
Είναι πολύ σημαντικό και το mindset με το οποίο θα πας να δείς την κάθε ταινία. Πριν πάω να δώ το Batman V Superman, είχα δεί τα reviews, το θάβανε και αυτό. <br>Η ταινία ήταν,όπως φαντάζομαι είναι και το Warcraft, φτιαγμένη για οπαδούς της DC, για ανθρώπους που ασχολούνται με το όλο universe και έχουν διαβάσει, παίξει, δεί <br>αυτούς τους χαρακτήρες, έχουν αφιερώσει χρόνο και χρήμα για αυτούς. Ήταν tribute στους φανς. Απο ότι έχω διαβάσει, το Warcraft είναι τίγκα στα easter eggs και τις αναφορές και<br>η ίδια η Blizzard έχει πει οτι βασικός της στόχος είναι να γουστάρουν οι πελάτες της, να νιώσουν οτι βλέπουν μια ταινία φτιαγμένη για αυτούς. Βέβαια όλα αυτά φιλτράρονται μέσα απο<br>το εκάστοτε όραμα των συντελεστών των ταινιών. Για μένα λέει πολλά που η Blizzard ήταν εκεί και επέβλεπε το project, every step of the way. Πλέον το fanbase της έχει αλλάξει απο αυτό που ήταν σε εποχές warcraft 1,2,3 / Diablo 1,2/ Starcraft. Τι να κάνουμε. Αν λοιπόν πας να δεις την ταινία, σκεπτόμενος<br>οτι θα δείς κάτι όπως εσύ θα ήθελες να είναι, μάλλον θα απογοητευτείς.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,490
<blockquote><br> Ούτε συμπαθώ την blizzard αλλά μια αποτυχία δεν είναι καλό γιατί αποθαρρύνει προσπάθειες.<br></blockquote><br><br>Μπα, τέλειο είναι ακριβώς γι&#039; αυτό τον λόγο.<br>Θα πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι αν δεν θέλουμε να βλέπουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ πίπες με "μπουμ, εκρήξεις , ΦΑΚ ΓΙΕΑ κολληταρούμπα μου!!!" με 0 νόημα, θα πρέπει να μαστε επιλεκτικοί στο που δίνουμε τα λεφτάκια μας και τι προϊόντα κάνουμε επιτυχίες.<br>Μήπως έχουμε έλλειψη από ταινίες με εκρήξεις;<br>Ταινίες με marvel heroes, ταινίες DC Heroes. Marvel vs DC, Transformers, TMNT, Ghostbusters, Mad Max....<br>αλλά και ένα κάρο άλλες ταινίες που συνήθως θα ναι πίπες (Evil Dead remake, το Conjuring 2 σκέφτομαι να το δω, γιατί έχω καιρό να δω "τρόμου", αλλά μετά την πρώτη φόλα δεν ξέρω αν θα πρέπει να καταναλώσω τα GB στον σκληρό).<br><br>Ειδικά εμείς που είματε gamers έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη να βλέπουμε εκρήξεις παντού; <br>Κάποιοι πωρώνονται. Ε, εγώ δεν πωρώνομαι και μιας και θεωρούσα και το lore του Warcraft όχι κάτι το φοβερό (αφού έχει βασιστεί σε άλλα πράματα) , πάω για pass.<br>Αν έχει κάποιο φοβερό plot twist, κάποιο γαμάτο συμβολισμό κάτι που θα σε κάνει να την ξαναδείς, επειδή πρόσεχες , αλλά δεν το κατάλαβες με την πρώτη προβολή οκ. Θα αξίζει.<br>Αλλά πόσες τέτοιες ταινίες με "εκρήξεις" έχουν βγει τα τελευταία χρόνια.<br><br>Οπότε μιας και για μένα υπάρχει κορεσμός στο είδος, μάυρο.<br><br><span class="bbcode_spoiler">Ε είναι και η blizzard που είναι καρκίνος...</span>
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Η Blizzard είναι μια εταιρεία που στα ξεκινήματά της απευθυνόταν σε ένα κοινό ηλικίας 12-18 ετών. Για ένα χρονικό διάστημα, ήταν πρωτοπόρος στην σκηνοθεσία και την αφήγηση περιπετειών και είχε τη δύναμη ακόμη και να σοκάρει (η σκοτεινιά του πρώτου Diablo ήταν αληθινότατη). Ειδικά για εμάς που περνούσαμε την εφηβεία μας μαζί της, ήταν στην ουσία ο μάγκας μεγάλος μεταλλάς αδερφός. Ήξερε περισσότερα, έκανε πιο ζόρικα κόλπα και τα σχετικά. Την θαυμάζαμε. <br><br>Μετά περάσαμε τα 18, πήγαμε φοιτητές, αρχίσαμε να γινόμαστε ο κουλ τύπος. Η Blizzard έμεινε στάσιμη. Για λίγο την κουβάλησαν οι υδρατμοί του ένδοξου παρελθόντος (Lord of Destruction/Warcraft III). Από την κυκλοφορία του WoW και μετά στράφηκε αργά αλλά σταθερά σε ένα δημογραφικό 10-16 και πλέον, με το Overwatch στοχεύει καθαρά σε προεφήβους και μαθητές γυμνασίου/Λυκείου βαριά-βαριά.<br><br>Έχοντας βιώσει τη νέρντ κουλτούρα στο πετσί μου επί σειρά ετών, κατανοώ τον ενθουσιασμό ενός "βαμμένου" οπαδού και ίσως το έργο να έχει αξία για αυτόν.<br><br>Προσωπικά θα προτιμούσα να σκάβω δυο ώρες ένα χαντάκι παρά να αναγκαστώ να παρακολουθήσω το Warcraft: The Movie.
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
Δεν υπάρχει περίπτωση να το δω.<br><br>Τα τρέιλερ που είδα μου φάνηκαν απαράδεκτα, ποζερο-χόλυγουντ και παίρνουμε φόρα και πηδάμε στον αέρα πάνω στον eagle. Meh. Επιπλέον, γνωρίζω πως το σενάριο το έχουν γράψει τα παλικάρια της Blizzard, οπότε γελάει ο κόσμος.<br>Όσοι αναρωτιέστε ή θέλετε να μάθετε γιατί δεν πρόκειται να έχει καλογραμμένο script, απλά δείτε τι έκανε στο Starcraft η Blizzard με ολόκληρο πλέον το Starcraft 2.
 
Top Bottom