What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Warcraft Movie footage leaked! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΚΙΝ ΩΣΟΜ

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Απλά από περιέργεια λόγω των αντιδράσεων μπήκα στον κόπο να το δω. Πολύ φασαρία για το τίποτα, μια χαρά συνέντευξη μου φάνηκε, "ψαγμένες" ερωτήσεις και καλές απαντήσεις. Ο δημοσιογράφος από ότι φαίνεται δεν είναι από τους γλείφτες-επαγγελματίες που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν, μπορεί το τέλος να ήταν κάπως απότομο αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι του έδωσαν σήμα. Ωστόσο περίμενε να τελειώσει ο άλλος την απάντησή του προτού σηκωθεί. Θα μπορούσε obviously να πει κάτι του στυλ: "And that will be all friends, thank you for your time Jones, etc", αλλά ΟΚ δεν το είπε, δεν θα τον σκοτώσουμε κιόλας! Απλά σκίστηκαν πολλά καλσόν του διαδικτύου εκείνη τη μέρα και για αυτό προέκυψε τόσος ντόρος...
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,490
το ειδα το ταινιακι  :mosh: τα καταφερα. το ειδα με υπερλαμπρο γκομενακι το οποιο δεν ειχε ιδεα περι warcraft. μια διλεπτη εξηγηση και μπηκε αμεσως στο νοημα. το γουσταρε. δεν ξετρελαθηκα αλλα δεν ξενερωσα κιολας. απλα με κρατησε.<br>θα συμφωνησω με Hellion<br><br><blockquote><br> αλλά είναι περισσότερο σαν να βλέπεις ένα υπερ-extended Cinematic Cutscene κάποιου παιχνιδιού Warcraft παρά "ταινία" με την παραδοσιακή έννοια.<br></blockquote><br><br>ειδικα η σκηνη οπου.....<br><span class="bbcode_spoiler"> ξεψυχησε ο callan. copy paste σκηνικο απο το wrathgate cutscene.</span><br><br>αυτα πρεπει να ειναι και τα βασικα προβληματα της ταινιας.<br><blockquote><br> Το πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι μονοδιάστατοι, και η ηθοποιία είναι σε γενικές γραμμές μέτρια. Επίσης η ιστορία της ταινίας είναι υπερβολικά απλοϊκή και με το ζόρι κάπως κρατιέται περιέργως (εγώ τουλάχιστον δεν το περίμενα) απ&#039;αυτά που συμβαίνουν στην πλευρά των ορκ. </blockquote><br><br>εχοντας παντα στο μυαλο οτι μιλαμε για ενα παιχνιδι που εγινε ταινια.<br>πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο αν επελεγαν να γινει το στορυ με τον arthas or thrall. μπορει να το κρατανε για μετα, μπας και τα παρουν χοντρα και ανακοινωσουν το warcraft 2. δεν ξερω πως καταφεραν να σπαταλησουν 2 ωρες ταινια με μια ιστορια που μοιαζει με daily quest. <br>θα μπορουσε να γινει απιστευτο ταινιακι αλλα ΔΕΝ.... o πραγματικος λογος πιστευω οτι βρισκεται γραμμενος στο wiki της ταινιας. μια αποτυχημενη ταινια θα μπορουσε να κανει κακο στο παιχνιδι, οποτε το ταινιακι το γυρισαν ταμπουρωμενοι και εκ του ασφαλους. πιστευω οτι αυτο που ηθελαν το καταφεραν.<br>γυρισαν την ταινια, η πλειοψηφια λεει οτι το ταινιακι δεν ειναι ασχημο και ειναι ολοι χαρουμενοι.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Οπως εχω ξανα πει, εγω που δεν σκαμπαζω και πολλα απο warcraft περιμενα περισσοτερο lore. Δεν ειχε τιποτα η ταινια. Ηρθαν τα Ορκς, ημαστε ανθρωποι, παμε να τους νικησουμε, τελος. <br><br>Ο κοσμος του warcraft ειναι τοσο πλουσιος και εμεινε ανεκμεταλευτος
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>Οπως εχω ξανα πει, εγω που δεν σκαμπαζω και πολλα απο warcraft περιμενα περισσοτερο lore. Δεν ειχε τιποτα η ταινια. Ηρθαν τα Ορκς, ημαστε ανθρωποι, παμε να τους νικησουμε, τελος. <br><br>Ο κοσμος του warcraft ειναι τοσο πλουσιος και εμεινε ανεκμεταλευτος<br></blockquote><br><br>συγκεκριμένα το στορυ ήταν βασισμένο στο πρώτο warcraft και λέει για τον πρώτο πόλεμο μεταξύ orc and humans απλά σε alternative universe. έχουν πράμα να δώσουν αρκεί να θέλουν,
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Το ειπα και τα παιδια στο rocket league. Μου προκαλεσε απορια που στη μαχη πηγαν μοναχα οι ανθρωποι. Οι νανοι και τα ξωτικα τιποτα.<br><br>Παρολο που στο συμβουλιο παιρνουν μερος. Παρολο που στη στεψη στο τελος παλι βρισκονται εκει. Παρολο που υπαρχουν πολλα αιχμαλωτα απο τα ορκς ξωτικα.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Έμεινε πιστό στο game. Ίδιο στορυ κλπ κλπ. Και στο παιχνίδι μόνο ορκ και ανθρώπους είχες. Προφανώς δεν θελαν να αλλάξουν λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Αν και δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν να υπήρχαν και κάποιες μονάδες νάνων.
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<blockquote><br>Έμεινε πιστό στο game. Ίδιο στορυ κλπ κλπ. Και στο παιχνίδι μόνο ορκ και ανθρώπους είχες. Προφανώς δεν θελαν να αλλάξουν λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Αν και δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν να υπήρχαν και κάποιες μονάδες νάνων.<br></blockquote><br>Δηλαδη τα ξωτικα χεστηκανε για τους αιχμαλωτους της φυλης τους; good job.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br><blockquote><br>Έμεινε πιστό στο game. Ίδιο στορυ κλπ κλπ. Και στο παιχνίδι μόνο ορκ και ανθρώπους είχες. Προφανώς δεν θελαν να αλλάξουν λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Αν και δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν να υπήρχαν και κάποιες μονάδες νάνων.<br></blockquote><br>Δηλαδη τα ξωτικα χεστηκανε για τους αιχμαλωτους της φυλης τους; good job.<br></blockquote><br><br>στο warcraft 2 κάνουν την εμφάνιση τους τα ξωτικά για τον δεύτερο πόλεμο με τα ορκς. στην ουσία η alliance δημιουργηθηκε μετά τον θάνατο του βασιλιά Llane. όσο χαζό και να ακούγετε η πλήρης απουσία των ξωτικών και τον νάνων για να είναι πιστό στο παιχνίδι. θα μπορούσαν να αλλάξουν κάποια πράγματα στο σενάριο και να μην χαλούσε κανέναν φαν του warcraft (πιστευω)
 

asgardlord

Hobgoblin Captain
Joined
Aug 26, 2014
Messages
389
Όπως τα είπατε. Μια χαρά cgi, σκηνικά, σεβασμός στο source material κλπκλπ, αλλά συνεχώς είχα την αίσθηση πως απλά κάνει setup για sequel με πρωταγωνιστή τον Thrall  :hmm:
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,490
κι εγω την ιδια αισθηση ειχα. αν γινει αυτο, ελπιζω να τολμησουν και λιγο.
 
Top Bottom