WARHAMMER 40,000: SPACE MARINE 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
No heresy detected in your review.

Τρέχει το σαλάκι, αλλά μάλλον θα περιμένω σε κάποια έκπτωση και χαλάρωση του προγράμματος.

Διόρθωσε κι ένα ξέμπαρκο grenages, τώρα που γυρίζει... 😛

Our very life force is a gift from Him, and we shall use it to server Him only.

20240912223321_1.jpg

Spot on review, brother.

Συμφωνώ ότι αν κάποιος δεν είναι fan του setting (αλλά όχι απαραίτητα πολύ) και θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά με την campaign π.χ, ίσως το game να μην είναι και το καλύτερο value.

Προσωπικά, πέρα της campaign περιμένω να βγάλω γούστα τύπου Darktide.

Αυτά παθαίνεις όταν ανεβάζεις Σάββατο βράδυ με πυρετό, ευχαριστώ @mits@kos !

Πυρετός το Σαββατόβραδο;...

Περαστικά Ναύαρχε! Ελπίζω σήμερα να νιώθεις καλύτερα!

Ωραία παρουσίαση Ναύαρχε και ωραία πράγματα διαβάζω που τικάρουν πολλά μπόξις στο κεφάλι μου. Σίγουρα θα το τιμήσω σε κάποιο sale μιας και τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται.

Το πρώτο παιχνίδι που στο καλώ το μάζεψα εγώ και το έχω στο steam δε θυμάμαι :p
ας ξεκινήσω από αυτό, μετά, σε 4-5 μήνες, ξέρω εγώ, ότι πει το αφεντικό, έχω και το pathfinder να τελειώσω και μετά το μπιτζιθρι

Ασχολούμαι αυτόν τον καιρό με το πρώτο.
Στην κλίμακα Cavil, πόσο based θα έλεγες ότι είναι το sequel?
Μου αρέσει πολύ η αίσθηση των όπλων, όπως και οι badass αναμετρήσεις που καταλήγουν σε σφαγή αμέτρητων εχθρών.
@Admiral πως είναι συγκριτικά το δεύτερο; Επίσης, το level design παραμένει γραμμικό;

Ασχολούμαι αυτόν τον καιρό με το πρώτο.
Στην κλίμακα Cavil, πόσο based θα έλεγες ότι είναι το sequel?
Μου αρέσει πολύ η αίσθηση των όπλων, όπως και οι badass αναμετρήσεις που καταλήγουν σε σφαγή αμέτρητων εχθρών.
@Admiral πως είναι συγκριτικά το δεύτερο; Επίσης, το level design παραμένει γραμμικό;

Το δεύτερο είναι σαν το πρώτο, απλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα όσον αφορά το μέγεθος των χαρτών και την ποσότητα των εχθρών. Ναι, το level design παραμένει γραμμικό.

Back