What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Warhammer 40K: Regicide

ccwr

Mind-flayer
The Ultimate Sacrifice Never tell me the odds Hug the Snek PCMaster Veteran
Joined
Dec 19, 2012
Messages
2,306
Θέλετε να υπηρετήσετε Τον God Emperor, σφάζοντας herretics και Xenos; Σας έχουν λείψει ατάκες όπως, **I fear nοthing for i am fear incarnate** ή απλά θέλετε ένα εξαιρετικά παρδαλό σκάκι με τρελούς κανόνες; Αν ναι, είστε στο σωστό μέρος
<img src="http://s30.postimg.org/n8m8xilox/2015_09_09_00001.jpg" alt="2015_09_09_00001.jpg" class="bbcode_img" />

Ο τίτλος βγήκε απο το steam early access εδώ και λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα turn based strategy γκέιμ που ακολουθεί τις αρχές και τους κανόνες του σκάκι, προσθέτοντας φυσικά και μερικούς δικούς του. Το παιχνίδι έχει δύο modes το classic και το regicide. Στο classic mode έχουμε απλά ένα warhammer themed battlechess.
<img src="http://s30.postimg.org/nnxiqj7m9/2015_09_11_00002.jpg" alt="2015_09_11_00002.jpg" class="bbcode_img" />

Από την άλλη στο regicide mode, μετά την κίνηση της κάθε μονάδας, πάντα ακολουθώντας τους κανόνες κίνησης του σκάκι, έχουμε ένα extra στάδιο, το Initiative Phase. Ο παίχτης κατά την εν λόγο φάση μπορεί να χρησιμοποιήσει τα 3 initiative points που του δίνονται σε κάθε σειρά, πχ για να πυροβολήσει, να ρίξει χειροβομβίδα ή και να σφάξει(melee) κάποιον αντίπαλο. Πέραν των abilities της κάθε μονάδας, ο playah έχει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί και 4 abilities, τα οποία έχουν χαρακτήρα υποστήριξης(healing, boost armor κ.α.). Κάθε μονάδα έχει κάποια hp kai armor. Όταν αυτά εξαντληθούν η μονάδα φυσικά πεθαίνει. Η παραπάνω διαφοροποίηση των κανόνων από το κλασσικό σκάκι, εξαφανίζει την έννοια της ασφαλούς τοποθέτησης και αλλάζει πλήρως την τακτική που απαιτείται σε σχέση με το classic mode.
<img src="http://s30.postimg.org/ufnxtdwlt/2015_09_12_00001.jpg" alt="2015_09_12_00001.jpg" class="bbcode_img" />

Πέραν του multiplayer και του skirmish όπου οι αρχικές τοποθετήσεις είναι ίδιες με το σκάκι, το παιχνίδι προσφέρει μια story driven campaign. Η campaign μας βάζει να ελέγξουμε μια ομάδα blood angels που κατέβηκε στον πλανήτη Hethgar Prime για να επιδοθούν στο κυνήγι XENOS και συγκεκριμένα orcs(τα οποία αποτελούν playable faction στο skirmish sto multi). Κάθε πίστα αποτελεί ένα ξεχωριστό "σκακιστικό παζλ" σαν αυτά που συναντούσαμε (υπάρχουν ακόμα; ) στην τελευταία σελίδα εφημερίδων.

To γεγονός ότι ακολουθεί κανόνες σκάκι, ίσως να ενοχλήσει τους παθιασμένους με το σύμπαν, μιας και ένα απλό orkaki είναι αρκετό για να "φάει" έναν terminator. Κάτι που μπορεί να είναι από απλά ενοχλητικό έως και ιεροσυλία <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Προσωπικά το game μου έχει χαρίσει 30 ώρες gaming, οι οποίες περιλαμβάνουν 35 από τις 50 πίστες του campaign και καμιά 40αρια online matches. Για "indie" τίτλος νομίζω ότι είναι χορταστικά μεγάλο και θα χαρίσει συγκινήσεις στους ενδιαφερόμενους. Ορμάτε :thumbsup:
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Μία μπάλα εκεί στο κέντρο της σκακιέρας και ρόδες στις πανοπλίες θα έδιναν άλλο αέρα στο γκέημ πάντως..
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Έχει ίδιες κινήσεις με το σκάκι;

Δεν το γλυτώνει !!! Μόλις πέσει λίγο η τιμή το χτυπάω ανελέητα πάντως!!!!!
 

theonirvana

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,230
Ενδιαφερον φαινεται.μπηκε wishlist.λογικα αμα πεσει η τιμη σε τιποτα sales θα το παρω.
 
Top Bottom