Watch Dogs 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
^Το οποίο κάνει τα πράγματα ακόμη πιο λάθος.

To λάθος ξεκίνησε τη στιγμή που μπήκε στο μαγαζί και γλυκοκοίταζε τα playstation, ας πρόσεχε ο μικρούλης. :pcmr:<br><br>Εμείς θα έχουμε την εξπλίσιτ τζενιτάλια εντίσιον; Για να δούμε..

Μια απορία που μου ήρθε με το που το διάβασα:<br><br>Γιατί σε ένα τέτοιο game υπήρχε αυτή η ακρίβεια στον σχεδιασμό;

PS Network. Τρως μπαν γιατί διαμοιράζεσαι περιεχόμενο που προέρχεται από το ελεγχόμενο, κλειστό οικοσύστημα της κονσόλας.

Πήγα να ψάξω να δούμε τι διάολο είναι αυτά τα τζενιτάλια που τα ακούμε και στη πραγματική ζωή, απέτυχα παταγωδώς. Πήρε το μάτι μου πάντως ότι πήραν το μπαν πίσω ήδη. Η γιούμπι ζήτησε συγγνώμη για τα μάφινς, η σόνυ κλασσικά την πάπια και αφήνει άλλους να κάνουν τους μλκς. Είναι να απορείς γιατί γίνεται θέμα, αλλά γουατέβερ. Κάτι πρέπει να έχει να παίζει ο κόσμος μέχρι να σηκωθούν οι σέρβερς στο psn.. :pcmr:<br><br>ΕDIT: Έφαγα φλασιά και θυμήθηκα τα τζενιτάλια στο Λοστ εντ Νταμντ εξπάσιο, ένα δάκρυ κύλησε. Χαρακτηριστική στιγμή.

<blockquote><br>Μια απορία που μου ήρθε με το που το διάβασα:<br><br>Γιατί σε ένα τέτοιο game υπήρχε αυτή η ακρίβεια στον σχεδιασμό;<br></blockquote><br><br>Γιατί να μην υπάρχει; Ενήλικο ρέιτινγκ έχει κι αναφέρει στεγνά nudity δίπλα στο αίμα, την έντονη βία, τη χρήση ναρκωτικών και λοιπά όμορφα. Όλα είναι μέρος του πακέτου.

Γενικά, χρήζει εξέτασης όλη η κοινωνία μας, όταν σε ένα παιγνίδι που μπορείς να θερίσεις ένα εμπορικό με ούζι (δυνητικά), τίθεται θέμα γενιταλίων.

Εμπρός στον δρόμο που χάραξαν οι κατασκευαστες της barbie και του John John..Όχι πια γεννητικα όργανα σε παιχνιδια..Ν αποσυρθούν άμεσα όλα να patchαριστουν και να επιστρέψουν αγνά και αμόλυντα..

Nvidia gameworks trailer. ΧΑΧΑΧΧΑ Ακουω ηδη να κλαινε οΙ ΑMD!!  https://www.youtube.com/watch?v=orBxZ72nPBg

Batman: Arkham Knight says hello.

Οι θεοί του εταιρικού PR ενημέρωσαν πως σύμφωνα με http://forums.ubi.com/showthread.php/1519814-Updated-11-22-Watch-Dogs-2-Seamless-Multiplayer-Status-Forums?s=e6ce42f8f0f4b6ecc2082e5b1afe209a" class="bbcode_url">ποστ της ubisoft στο φόρουμ της, ενεργοποιήθηκε με patch το multiplayer σκέλος του τίτλου στις κονσόλες.<br><br>*μια φωνή από το μακρινό 2007 ηχεί μέσα από το χωροχρονικό συνεχές: "<i>με τις κονσόλες ρε φίλε απλά συνδέεις και παίζεις, δεν χρειάζεσαι ούτε patches ούτε updates ούτε σύνδεση στο ίντερνετ..."</i>*

13 λεπτα gameplay σε max settings με την φοβερη και τρομερη 1080 αλλα σε αθλια 21-23&#039;&#039; 1080p οθονη σαν του Boracho αντι για την φοβερη και τρομερη 24&#039;&#039; 1440p που εχω εγω https://www.youtube.com/watch?v=u9myBH1ppXo<br>Ακους εκει θρασος η nvidia να βγαζει βιντεο σε αθλιο 1080p με  gtx 1080  αντι για 4κ!  Ποιοπαιρνει  GTX 1080 για 1080p οταν ολοι εμεις με 970 εχουμε 1440p οθονες?!

βαριεμαι να το κανω εγω. ψαχνω εθελοντη να παρακολουθει τον Χελωνοσφαχτη σ ολα τα θρεντς και να φτιασωμε σιγα σιγα το "Λεξικο του Σηφη"..<br>ξές τωρα τι λεω. χαόα, ποιοπαιρνει κλπ κλπ

Ψιλοαπογοητευση τα γραφικα , στα επιπεδα του GTA V βαρια-βαρια.

Το δοκίμασε κανείς για pc? Είναι στο δρόμο ακόμα η δική μου.

Ακούγεται πως η PC έκδοση είχε εξαιρετικό port, χωρίς κανένα από τα προβλήματα που χαρακτήρισαν την αντίστοιχη κονσολική έκδοση. Μένει να το επιβαιώσει και το δικό μας ρηβιού βέβαια.<br><br>In other news, ο Χάκερμαν Rami Malek από το Mr Robot θα streamάρει σε κάνα μισάωρο παίζοντας Watch Dogs 2  :rofl: :salute:<br><br>https://www.twitch.tv/ubisoft

Αυτο ελειπε να εχει προβληματα που ειχαν οι κονσολοεκδοσεις οταν ταpc μας εχουν 10 φορες περισσοτερη δυναμη απο τις κονσολες.

<blockquote><br>Ακούγεται πως η PC έκδοση είχε εξαιρετικό port, χωρίς κανένα από τα προβλήματα που χαρακτήρισαν την αντίστοιχη κονσολική έκδοση. Μένει να το επιβαιώσει και το δικό μας ρηβιού βέβαια.<br><br></blockquote><br><br>Αναμφισβήτητα, ποιοτικό port. Από τα καλύτερα της Ubisoft θα έλεγα. Περισσότερα στο review φυσικά, εν καιρώ...

Πρεπει να ειναι απο τα πιο απαιτητικα παιχνδιια. Θελει core i5 6600k η 6700κ και πανω με GTX Titan x για max settings (με Nvidia TXAA HTFS) σε 4κ 30 fps. Οτι ποιο απαιτητικο υπαρχει αυτη τη στιγμη. Τα καλυτερα γραφικα σε 4κ με 4κ textures εχει. Ειναι το νεο Doom 3 και το νεο Crysis 1!

Back