What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Windows 10

Joined
Nov 30, 2012
Messages
7,459
Το νέο PC είναι έτοιμο και μετά από συζήτηση 30 δευτερολέπτων με τον εαυτό μου το αποφάσισα. Θα παραμείνω με τα win7 προς το παρόν. Ίσως κατά το Μάη να βάλω να 10αρια να προλάβω το τζάμπα update.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,909
Έτερο θέμα που σκέφτηκα και με έζωσαν τα φίδια.

Μιας και εντός του 10ημέρου, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αγοράσω τα υλικά για την μεγάλη αναβάθμισή μου, ψάχτηκα λίγο και υπάρχει όντως ενδεχόμενο να μην δέχεται η MS να περαστούν τα Windows 10 στο νέο σύστημα επειδή άλλαξα Motherboard.

Κάτι λένε πως γίνεται να τους πάρεις τηλ κατά το activation και σε βοηθούν για να προχωρήσει η διαδικασία. Αυτό υπάρχει σαν επιλογή και για εμάς στην ψαροκώσταινα? Ή δεν υπάρχει ελπίς γενικά?
 

Northlander

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,704
Όσοι το έχουν δοκιμάσει από το r/PCMR έχουν φάει τεράστιο falcon punch στα μπαλάκια πάντως.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,909
Στην χειρότερη περίπτωση...format και καθαρή εγκατάσταση των Windows 7 Ultimate πριν την αναβάθμιση, ώστε να είμαι έτοιμος για μετά.

Και αν πετύχει, θα περπατάω για όλη την υπόλοιπη μέρα κάνοντας moonwalking με κωλοδάχτυλα.
 

Chronomancy

Moderator
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
7,720
Αν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος πέρνα ένα Debian ή Mint και άντε γεια
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Μια εικόνα που δείχνει τι καταγράφουν τα Win10:

http://postimg.org/image/60wfg9y6x/full/

Και ένα επεξηγηματικό βίντεο για το πως να απενεργοποιήσετε τα περισσότερα (αν όχι όλα) "special" tracking features!

https://www.youtube.com/watch?v=u1kGMCfb2xw
 

grmadness

Death Knight
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,935
Ακόμα δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο να περάσω τα Win 10. Τα 7 μια χαρά είναι. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

firefistmark

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 19, 2012
Messages
396
Μολις χθες πέρασα τα Windows 10 pro μετα απο πληρης 7μηνη απουσια απο το gaming και το ragequit ασχετο μεν αλλα τωρα που επεστρεψα εχω χασει την μπαλα.Ειπα να μπω κατευθειαν στο αγαπητο forum να μαθω τι παιζει.Για αρχη εκανα οτι λεει ο Cercaphus.Τα προγραμματα που προτεινετε στο RQ Ultimate Software library δουλευουν κανονικα στα 10αρια;Κυριως ενδιαφερομαι για antivirus antimalware και firewall.(To windows defender να φανταστω ειναι μαπα και απενεργοποιειται προσωρινα, δεν το ενοχλει να φανταστω να συνυπαρξει με τα υπολοιπα :p) Ξεχασα να πω για web browser ο edge μου κανει νερα να παω στον αγαπητο μου firefox?
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,777
Εννοείται ότι ο Firefox είναι παρασάγγας ανώτερος του Edge.<br><br>Για προγράμματα, μπορείς να πας στο http://ninite.com" class="bbcode_url">Ninite, έχει τα περισσότερα από τα απαραίτητα. Αν δεις ότι λείπει κάτι, μπορείς να προτείνεις να το βάλουν.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,909
Ρε σεις, πέρασα στο κουτί μου καινούργια μητρική, καινούργιο επεξεργαστή, καινούργιο σκληρό, bootάρισα κανονικά και τα Win10 δεν μου έβγαλαν καν ειδοποίηση πως πρέπει να τα ξαναενεργοποιήσω, λειτουργούν όλα τέλεια όπως πριν.<br><br>Τί φάση?<br><br>Νταξ δεν πρέπει να παραπονιέμαι κιόλας που όλα πήγαν κομπλέ και δεν συνάντησα τα αναμενόμενα προβλήματα αλλά...ήταν αναμενόμενα τα προβλήματα, θα έπρεπε να μου βγάζει μήνυμα πως χρειάζομαι εκ νέου ενεργοποίηση μετά την αναβάθμιση και δεν έβγαλε τίποτα. Δεν είναι ύποπτο? Μήπως με δουλεύουν και γίνει κάνα φορμάτ αυτόματα ενώ θα κοιμάμαι ξερω&#039;γω?
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,777
@ Hellion<br><br>Πήγαινε Έναρξη>Ρυθμίσεις>Ενημέρωση και Ασφάλεια>Ενεργοποίηση και δες αν είναι όντως ενεργοποιημένα τα Windows.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
9,909
<img src="http://i598.photobucket.com/albums/tt68/hellionkal/DSC_0009_zpsoe4lc1zn.jpg" alt="DSC_0009_zpsoe4lc1zn.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Tι να πω. Μήπως αργεί να σκάσει η ειδοποίηση κιόλας. Σταματάω να το σκαλίζω προσωρινά μην με πάρει χαμπάρι καμιά MS :Ρ
 

Chosen Undead

Mind-flayer
Joined
Jul 14, 2015
Messages
2,486
γνωρίζετε πότε περίπου θα βγουν τα windows 10 για windows phones επίσημα?
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,685
Επίσημα, όχι. Αλλά πιστεύω κάπου μεταξύ Φλεβάρη-Μάρτη. Δε νομίζω να τα δούμε νωρίτερα.
 

[email protected]

Blackguard
Joined
Dec 8, 2012
Messages
1,324
Χθες έκανα το upgrade, πήρα το, για εμέ τον ψυχαναγκαστικό, πρωτοφανές ρίσκο και δεν έκανα καθαρό install, παρά τα πέρασα πάνω από τα 7 x64 Pro που έτρεχα σε αφορμάριστο σύστημα εδώ και δε θυμάμαι πόσα χρόνια.<br><br>Smooth όσο δεν πάει η διαδικασία, ούτε σε ένα αρχείο στο desktop δε μου άλλαξε θέση, εδώ μου κράτησε μέχρι και τα διαφοροποιημένα εικονίδια που χρησιμοποιούσα για κατηγορίες φακέλων :Ρ. Στα πιο ουσιαστικά, μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει καμία ασυμβατότητα ή σκάλωμα.<br><br>Γενικώς, σημείο αναφοράς συμβατότητας έχω τα τοτέμ προβλημάτων και μπελάδων κατά την εκτέλεση, ΚοtOR. Από τη στιγμή που τρέχουν αυτά, δεν παίζει να προκύψει άλλο θέμα!
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
3,777
Πάντως το Gothic 1 χωρίς το player kit δεν τρέχει με τίποτα. Δόξα και τιμή στο μερακλίδικο και τσίφτικο community.  :thumbsup: :salute: :worshippy:
 

Great0ldOne

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
4,555
<blockquote><br>Ρε σεις, πέρασα στο κουτί μου καινούργια μητρική, καινούργιο επεξεργαστή, καινούργιο σκληρό, bootάρισα κανονικά και τα Win10 δεν μου έβγαλαν καν ειδοποίηση πως πρέπει να τα ξαναενεργοποιήσω, λειτουργούν όλα τέλεια όπως πριν.<br><br>Τί φάση?<br><br>Νταξ δεν πρέπει να παραπονιέμαι κιόλας που όλα πήγαν κομπλέ και δεν συνάντησα τα αναμενόμενα προβλήματα αλλά...ήταν αναμενόμενα τα προβλήματα, θα έπρεπε να μου βγάζει μήνυμα πως χρειάζομαι εκ νέου ενεργοποίηση μετά την αναβάθμιση και δεν έβγαλε τίποτα. Δεν είναι ύποπτο? Μήπως με δουλεύουν και γίνει κάνα φορμάτ αυτόματα ενώ θα κοιμάμαι ξερω&#039;γω?<br></blockquote><br><br>Μια από τα ίδια στις αλλαγές (+RAM), αλλά έκανα clean install και μετά ενεργοποίησα με Win 7 original key που είχα ήδη χρησιμοποιήσει για να κάνω activate τα Windows 10 στο προηγούμενο configuration. Ούτε μα ούτε μου, activate κανονικά σε δευτερόλεπτα.
 
Top Bottom