lucinos
Death Knight
<blockquote><br><blockquote><br>Δυστυχώς το rocket league δεν παιζει σε linux.<br></blockquote><br>Κοντός ψαλμός αλληλούια. Δουλεύουνε τη Linux έκδοση και η https://www.reddit.com/r/linux_gaming/comments/3xbv6y/rocket_league_wont_release_this_year/cy3y10h" class="bbcode_url">Valve ανέλαβε την ευθύνη για την καθυστέρηση. Τα έχει προβλέψει όλα η παιχνιδάρα
cmr:<br></blockquote><br><br>Δυστυχώς το Recket League είναι ίσως η χοντρότερη ήττα που έχει δεχθεί το λίνουξ. Είχαν πει ότι θα βγει ως τον Νοέμβρη τού 2015. Τον Νοέμβρη είπαν ότι έχουν μια μικρή καθυστέρηση αλλά θα βγει πριν λήξει το 2015. Τέλη Δεκεμβρίου είπαν ότι θα βγει νωρίς το 2016. Και δεν έχει βγει ακόμα και έχουν σταματήσει να λένε πότε θα βγει. Το πιο πρόσφατο νέο ήταν όταν τούς ρώτησε ο www.gamingonlinux.com αν το έχουν εγκαταλείψει και τού απάντησαν ότι όχι δεν έχει εγκαταλειφθεί και μάλιστα «αυτήν την στιγμή ακούμε τα ουρλιαχτά τού τύπου που προσπαθεί να το φέρει στο λίνουξ».<br><br>Δεν ξέρω τι τούς έχει δυσκολέψει τόσο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το Rocket League γιατί δεν παίζω multiplayer αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα παιχνίδι σημαία οπότε έχει σημασία. Αυτό που θέλω να πιστεύω είναι ότι από την στιγμή που το καθυστέρησαν ως τον Φεβρουάριο, έχουν βάλει προτεραιότητα τον Vulkan οπότε αν έχω δίκιο θα μάς έρθει στο λίνουξ με Vulkan και χωρίς καθόλου OpenGL. Κάτι τέτοιο όμως σημαίνει ότι θα αργήσει αρκετούς μήνες ακόμα.