lelos kounelos
Tarrasque
επεσε στα χερια μου ενα σαπιο λαπτοπ, ιδιο με το ρημαδι που χρησιμοποιω τον τελευταιο καιρο<br>aspire es 15<br>αν με το δικο μου ειχα νευρα, με αυτο λυπηθηκα την ανθρωποτητα.<br><br>μολις το ανοιξα, ειχαν μαυρο background και εικονιδια στο desktop για μικροσκοπικη εξεταση.<br>λεω την εφαγε με ιο.<br>το σκαναρα με avast, kaspersky και spybot. πεντακαθαρο σαν εφηβη παρθενα. <br>πατα start menu και πηγα να φτιαξω καφε και start δεν ειδα. μολις εφτασαν τα μεθεπομενα γενεθλια μου, το ειδα.<br><br>φτιαχνω τα καλλιτεχνικα επειδη στραβωθηκα και μαυρισε η ψυχη μου και παω στον task manager κτλ<br>δισκος 99% στο τρεξιμο και cpu ενω τρεχει ψιλοκανονικα, τρωει κατι φρικες στο ασχετο και παει 100%. το λαπτοπ σερνεται σαν σκουλικι στην κολα.<br>εκλεισα κατι service που θυμομουν απο παλαιοτερα και το λαπτοπ ηρθε σε καπως κανονικα επιπεδα. για λιγο. μετα απο 10 λεπτα τα ιδια.<br><br>μπουκαρω <strike>google</strike> start page και κλασσικα εκεινη την ωρα βρηκε ο firefox να κανει update. τελος πα, βρηκα και αλλους με το ιδιο προβλημα και service που επρεπε να το βουλωσουν επιτελους. τα κλεινω και ανακαλυπτω οτι 1-2 απο αυτα που ειχα κλεισει εγω, επαιζαν το βιολι τους. ετρεχαν παλι.<br>τα κλεινω ολα (οσα επρεπε να κλεισουν) ανακαλυψα οτι ενα xbox service δεν κλεινει γιατι ετσι ρε μαγκα. μαμω το xbox.<br><br>αυτη τη φορα κατεβασα και ενα προγραμμα που κλεινει οτι σημα παει στη microsoft, μη καθομαι να ψαχνω. μαγκες ειναι υπερβολικα πολλα.<br>το ειδα οτι πηρε μια logikh ανασα και σημερα θα το ξανατσεκαρω. τρωω τα νυχια μου μηπως εχουν ξαναξεκινησει τα service ή να δω τον δισκο να τρεχει παλι με 99%.<br>το λαπτοπακι εκτος απο αυτα που δινουν τα windows 10 δεν εχει κατι αλλο. μερικα mp3 στο desktop. ουτε office δεν ειχε, εγω του εβαλα.<br><br>Edit<br>Λοιπον εκλεισα και ενα amazon service το οποιο το ειδα τυχαια και δεν υπηρχε σε καμια οδηγια. Το λαπτοπ λειτουργει σχετικα καλα και δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργει σωστα λογω μοντελου.<br><br>Με τοσα σκουπιδια που τρεχουν στο παρασκηνιο, απορω γιατι το default wallpaper δεν εχει γλαρους και χωματερες. Στο διαλο πια.<br>