Windows 11 discussion thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Με ένα κακο update και κατέρρευσε το σύμπαν, η ελεύθερη αγορά του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς των πολλών επιλογών, όπου όλοι εξαρτιομαστε από τα ίδια μαγαζιά.

Που να σκάσει κάνα καλό μαγνητικό κόλπο ο Ήλιος, θα εξαφανίσουμε τα ραδίκια.

Την έχασες την ευκαιρία σου!!! Το περάσαμε το μέγιστο του 11 ετούς κύκλου!!

Την έχασες την ευκαιρία σου!!! Το περάσαμε το μέγιστο του 11 ετούς κύκλου!!
νομίζω κάνεις λάθος
Solar_cycle_25
Solar_Cycle_25_prediction_and_progression.png

Νόμιζα ότι ήταν φέτος!!! Άρα πάμε για του χρόνου. οπότε μπορεί να του γίνει η χάρη του Χρόνο!!!! :D :p

Εγώ ένα βόρειο σέλας θέλω να δω και θα είμαι εντάξει! Τόσες φορές έφτασε στα μέρη που ήμουν και κάθε φορά είχε συννεφιά…

Ακομα τα εχω τα windows στο στικακι και δεν τα εχω εγκαταστησει. Εχω κανει την διαδικασια με το rufus για να μπορουν να εγκατασταθουν σε pc που δεν καλυπτει τις απαιτησεις αλλα το σκεφτομαι ακομα αν θα τα βαλω ετσι η αν θα αλλαξω πρωτα επεξεργαστη μνημη και μητρικη και μετα.

Τι θα γινει του χρονου?
Η Ελλάδα θα κερδίσει τη Eurovision και ο Πανιώνιος θα σηκώσει το Champions League.

Ακομα δεν τα εχω βαλει. Τα εχω και καθονται στο στικακι. Με ολα αυτα που διαβαζουμε ειπα να περιμενω και αλλο.

Στο μεταξύ, έχει γίνει ένας μικρός χαμός, γιατί με το 24Η2 update, καταργείται η υποστήριξη για τις Windows Mixed Reality συσκευές.

Δεν σταματάνε απλά την ανάπτυξη, αλλά διαγράφουν και το software, οπότε οι συσκεύες αυτές δενν λειτουργούν, μάλλον γιατί έχουν κάνει κάποια συμφωνία με την Meta. καλές πουτ@#@#εταιρίες και οι δύο

Ευτυχώς έχω ακόμα Win10 που δεν επηρεάζονται και το Reverb G2 που έχω, θα συνεχίσει να δουλεύει για λίγο ακόμα!!

Δείτε και το παρακάτω:

Άλλη μια κοντόφθαλμη απόφαση από την Microsoft. Περνάει στους χρήστες το μήνυμα να μην την εμπιστευθούν στο hardware γιατί μπορεί να σταματήσει την υποστήριξη και να τους αφήσει ξεκρεμαστους. Αντίστοιχες παλινωδίες έχουν πλήξει και το Xbox.

Άλλη μια κοντόφθαλμη απόφαση από την Microsoft. Περνάει στους χρήστες το μήνυμα να μην την εμπιστευθούν στο hardware γιατί μπορεί να σταματήσει την υποστήριξη και να τους αφήσει ξεκρεμαστους. Αντίστοιχες παλινωδίες έχουν πλήξει και το Xbox.
πρώτη φορά θα είναι; winphones, Band, zune, όπου να 'ναι θα πάρει και το πουλί το surface φαντάζομαι... μη σου πω και το xbox

Άλλη μια κοντόφθαλμη απόφαση από την Microsoft. Περνάει στους χρήστες το μήνυμα να μην την εμπιστευθούν στο hardware γιατί μπορεί να σταματήσει την υποστήριξη και να τους αφήσει ξεκρεμαστους.
Εγώ αυτό το θεωρώ πολύ θετικό μήνυμα. Αλλά πρέπει να το λάβει και ο κόσμος σωστά. Οι κλειστοί drivers σημαίνει planed obsolescence. Αυτό ισχύει γενικά ακόμα και στο λίνουξ. Στον παλιό μου υπολογιστή με μια παλιά nvidia κάρτα γραφικών δεν μπορώ πια να κάνω τα ίδια που μπορούσα 10 χρόνια πριν γιατί η nvidia έχει σταματήσει την υποστήριξη. Οι ανοικτοί οδηγοί συνεχίζουν να υποστηρίζονται, μερικές φορές και να βελτιώνονται για δεκαετίες, όσο υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τεστάρουν το υλικό.

Back