By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πρώτη φορά θα είναι; winphones, Band, zune, όπου να 'ναι θα πάρει και το πουλί το surface φαντάζομαι... μη σου πω και το xbox
Να πας να πάρεις καινούργιο υπολογιστή. Δεν είναι καλή ιδέα να βάζεις καινούργια windows σε μη υποστηριζόμενο υλικό.Tι διαφορες εχει με την νεα ενημερωση του Οκτωβριου? Αξιζει να τα βαλω τωρα? Γιατι 6 μηνες καθονται στο στικακι.
Bing Search, Bing Visual Search, and a 'helpful' reminder in your non-Microsoft Edge default browser are all 'features.'
Μου ξανα εβγαλε το μηνυμα για τα windows 11 πριν 1 εβδομαδα. Να περιμενω ακομα?
έτσι όπως το πάει η MS... σε λίγο αυτό θα γίνεται.Εννοειται να περιμενεις. Αμα το σκεφτονται σοβαρα και πραγματικα το εννοουν, θα μπουν μονα τους.
Αυτο που περιεμνω οπως εχω πει ειναι να αλλαξουν επεξεργαστη μνηημ και μητρικη οσο ακομα εχουν παλιο επεξεργαστη και μετα εγω για να εχω καλυτερο απο ολους!Εννοειται να περιμενεις. Αμα το σκεφτονται σοβαρα και πραγματικα το εννοουν, θα μπουν μονα τους.
H ΜΙCROSOFT ανακοινωσε πως θα μειωσει τις απαιτησεις των windows 11 για να τρεχουν σε ολους τους επεξεργαστες επειδη τα περισοτερα pc χρειαοζνται αναβαθμιση για να καλυπτουν τις απαιτησεις!! Microsoft Loosens Windows 11 Install Requirements, TPM 2.0 Not Needed Anymore
Perhaps the company wants to get as many users as possible on its newest platform and maintain a single codebase easier, or its AI PC project isn't getting enough new customers interested.