What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Windows 11 discussion thread

shredder

Death Knight
Εγω δεν χρησιμοποιω VR αρα και να τα βαλω τωρα δεν θα εχει προβλημα. Να τα αφησω λιγο ακομα να καθονται στο στικακι? Γιατι με αυτα που διαβαζουμε φαινενται πως πρεπει να περιμενουμε και αλλο!

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
οπότε όπως το βλέπω, linux για gaming και mac για δουλειά για μένα... είχα που είχα στο μυαλό μου ολική μεταφορά του gaming μου σε deck στο μέλλον, σαν να κλειδώνει σιγά σιγά...

captain kal

Death Knight
πρώτη φορά θα είναι; winphones, Band, zune, όπου να 'ναι θα πάρει και το πουλί το surface φαντάζομαι... μη σου πω και το xbox

Δεν μιλάμε εδώ για μία συσκευή, αλλά για όλοκληρο framework που επιρρεάζει ένα κάρο εταιρείες. Και καλά εγώ, θα χρησιμοποιήσω Linux και θα τρεξω τα VR που θέλω!! (Περισσότερο flight./space sims που δεν χρειάζονται VR χειριστήρια , που δεν υποστηρίζονται ακόμα). Κάποιοι που βασίζονται γι' αυτά για την δουλειά τους, να δούμε τι θα κάνουν!!

nitro912gr

Tarrasque
btw ίσως να υπάρχει φως στο τούνελ, το μεγαλύτερο θέμα που είχα προσωπικά που δεν μπορούσα να παρακάμψω είναι το πόσο laggy ένιωθα το οτιδήποτε έκανα στο σύστημα. Τα δεξί κλικ, start menu κτλ τα αλλάζεις εύκολα.

Το τελευταίο w11 update όμως πρακτικά ξηλώνει τον παλιό πυρήνα και βάζει έναν νεότερο, πιο σβέλτο και ουσιαστικά είναι μια νέα έκδοση των windows που θα μπορούσε να πλασαριστεί ως W12.

Δεδομένου ότι όλες αυτές τις αηδίες που χώνει στα μούτρα μας η MS θα μπορούμε ως ΕΕ να τα ξηλώνουμε, ίσως να κάνω την μετάβαση όταν έρθει η ώρα. Βέβαια προσωρινό είναι, έχω αποφασίσει να μην υπάρξει άλλη αναβάθμιση στα PC μου στο μέλλον.

shredder

Death Knight
Tι διαφορες εχει με την νεα ενημερωση του Οκτωβριου? Αξιζει να τα βαλω τωρα? Γιατι 6 μηνες καθονται στο στικακι.

lucinos

Death Knight
Tι διαφορες εχει με την νεα ενημερωση του Οκτωβριου? Αξιζει να τα βαλω τωρα? Γιατι 6 μηνες καθονται στο στικακι.
Να πας να πάρεις καινούργιο υπολογιστή. Δεν είναι καλή ιδέα να βάζεις καινούργια windows σε μη υποστηριζόμενο υλικό.

Θυμάμαι και ένα κόμικ από την μακρυνή εποχή που τα windows Vista ήταν καινούργια:

1729144013892.png

1729143877392.png

shredder

Death Knight
Oλοι οσοι ξερω που το pc τους δεν καλυπτει τις απαιτησεις των windows 11 και το εχω συζητησει μαζι τους μου ειπαν ολοι εκτος απο εναν οτι θα βαλουν τα 11 με το rufus μεσα στον 1 χρονο που μενει ακομα αντι να αναβαθμισουν γιατι το pc τους η το laptop τους καλυπτει πληρως τις αναγκες τους για και δεν βλεπουν τον λογο να δωσουν λεφτα για κατι που δεν το χρειαζονται. Εννοειται οπως καταλαβαινεται οτι κανεις απο αυτους δεν παιζει παιχνιδια και δεν δουλευει με απαιτητικα προγραμματα. Ο ενας απο αυτους που μου ειπε οτι θα παρει καινουργιο laptop για αυτον καιτ ην γυναικα του ειναι ο συναδελφος μου στο γραφειο ο οποιος εχει σπουδασει και αυτος πληροδορικη. Αλλα επειδη αυτος και γυναικα του χρησιμοποιουν το laptop τους μονο για ιντερνετ σειρες και ταινιες και δεν παιζουν παιχνιδια ουτε δουλευουν για αυτο τα εχουν κρατησει τοσο πολυ.

Αφου το σκεφτηκε σοβαρα αποφασισε να παρει καινουργια laptop μεσα στον 1 χρονο που εχουμε ακομα μεχρι να σταματησουν να υποστηριζονται τα 10 γιατι ανησυχει πως αν τα βαλει τωρα οτι μπορει στο μελλον να εχει προβλημα αν και με οσους εχχω μιλησει που τα εβαλαν εμ το rufus δεν εχουν προβλημα.

Συμφωνει και τεχνικος μου μαζι τους οπως και η μητερα μου που οσο και να προσπαθω δεν μπορω να την πεισω να συμφωνησει να της παρω καινουργιο laptop και ας το εχει απο το 2011. Περσι χαλασαν η οθονη και ο σκληρος δισκος και πηρα τον πιο φθιηνο ssd τονμ 500 gb/500 mb και ο τεχνικος αλλαξε οθονη.
Γι αυτο λεω να κανω το εξης. Συφωνα με το σχεδιο μου θα αλλαξω επεξεργασητ μνημη και μητρικη οταν αναβαθμισουν και υπολοιποι και αφου δοκιμαστουν οι x870 μητρικες και θα τα βαλω στο laptop με τα rufus. Το χρησιμοποιει μονο για ιντερνετ για αυτο δεν θελει νατο αλλαξει και λεει να το κρατησει μεχρι να καει και το υπολοιπο. Το περιεργο ειναι ενα χρονο μετα αφου καηκαν οθονη και hdd δεν εχει καει ακομα και το υπολοιπο!

nitro912gr

Tarrasque

shredder

Death Knight
Μου ξανα εβγαλε το μηνυμα για τα windows 11 πριν 1 εβδομαδα. Να περιμενω ακομα?

nitro912gr

Tarrasque
Εννοειται να περιμενεις. Αμα το σκεφτονται σοβαρα και πραγματικα το εννοουν, θα μπουν μονα τους.
έτσι όπως το πάει η MS... σε λίγο αυτό θα γίνεται.
Μην σου πω ότι θα γίνεται και σε συστήματα που δεν υποστηρίζει, θα μπρικάρει το μηχάνημα και θα σου λέει τράβα πάρε άλλο...

shredder

Death Knight
Εννοειται να περιμενεις. Αμα το σκεφτονται σοβαρα και πραγματικα το εννοουν, θα μπουν μονα τους.
Αυτο που περιεμνω οπως εχω πει ειναι να αλλαξουν επεξεργαστη μνηημ και μητρικη οσο ακομα εχουν παλιο επεξεργαστη και μετα εγω για να εχω καλυτερο απο ολους!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Θα αλλάξω τον τίτλο του thread σε κάτι πιο γενικό, έχει μείνει από τότε που παρουσιάστηκαν πρώτη φορά τα 11.

shredder

Death Knight
H ΜΙCROSOFT ανακοινωσε πως θα μειωσει τις απαιτησεις των windows 11 για να τρεχουν σε ολους τους επεξεργαστες επειδη τα περισοτερα pc χρειαοζνται αναβαθμιση για να καλυπτουν τις απαιτησεις!! Microsoft Loosens Windows 11 Install Requirements, TPM 2.0 Not Needed Anymore

nitro912gr

Tarrasque
H ΜΙCROSOFT ανακοινωσε πως θα μειωσει τις απαιτησεις των windows 11 για να τρεχουν σε ολους τους επεξεργαστες επειδη τα περισοτερα pc χρειαοζνται αναβαθμιση για να καλυπτουν τις απαιτησεις!! Microsoft Loosens Windows 11 Install Requirements, TPM 2.0 Not Needed Anymore
Perhaps the company wants to get as many users as possible on its newest platform and maintain a single codebase easier, or its AI PC project isn't getting enough new customers interested.
:giankos:

shredder

Death Knight
Αυτο που λενε πολλοι στα φορουμ απο αυτους που δεν θελουν να αναβαθμισουν για τα windows 11 ειναι οτι το pc τους ετσι οπως ειναι τωρα καλυπτει τις αναγκες τους και αρα δεν εχουν λογο να το αναβαθμισουν. Οπως και το δικο μου το οποιο ειναι πολυ γρηγορο αφου φορτωνει ολα τα προγραμματα το ιντερνετ και τα παιχνιδια σε ενα δευτερολεπτο και τρεχει τα παντα maxec 1440p 60 fps αρα δεν χρειαζεται να αναβαθμισω κατι.
Αν ομως αποφασιζα τωρα να κανω αναβαθμιση θα ηταν προτιμοτερο να παρψ μια RTX 4090 η RX 7900XT και να μεινει το υπ0λοιπο συστημα οπως ειναι αντι να αλλαξω επεξεργαστη μνημη και μητρικη.

Top Bottom