Windows 11 won’t work on your PC without a TPM — how to check
How to see if your PC has a TPM chip for Windows 11
Θέλω να πιστεύω ότι το παραπάνω θα ισχύει μόνο για τα πίζνες πισιά και λαπτόπια...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κατακλέψαμε UI απόMacOSKDE/GNOME
πιο τετραγωνοποιημενα απο τα 10 δεν ειναι. ισα ισα τα κανουν πιο rounded. τωρα το αν ειναι ομορφα η οχι υποκειμενικο δεν λεω. το θεμα ειναι να ειναι σταθερα μωρε νταξ. απο κει και περα οι users θα βρουν τις μοντες τους. η θα βαλουν αλλα λειτουργικα.τετραγωνοποιημενα θεωρω. παντου γωνιες.
Ενώ παλιά χαιρόμουν να κάνω customizations και ιστορίες, πλέον δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα. Αν λειτουργούν και παίζουν τα παιχνίδια που θέλω, όλα κομπλέ. Τσάμπα είναι κιόλας, οπότε δε θρηνώ και καμιά επένδυση. Έτσι και αλλιώς, σε 5-6 χρόνια, πάλι θα τ'αλλάξουν όλα και ούτω καθεξής. Δείτε μόνο το Android πώς έχει αλλάξει με τα χρόνια. Όσο κάνει τη δουλειά του, δεν σκαλίζω, δεν αγχώνομαι.
Ενώ παλιά χαιρόμουν να κάνω customizations και ιστορίες, πλέον δεν αγχώνομαι ιδιαίτερα. Αν λειτουργούν και παίζουν τα παιχνίδια που θέλω, όλα κομπλέ. Τσάμπα είναι κιόλας, οπότε δε θρηνώ και καμιά επένδυση. Έτσι και αλλιώς, σε 5-6 χρόνια, πάλι θα τ'αλλάξουν όλα και ούτω καθεξής. Δείτε μόνο το Android πώς έχει αλλάξει με τα χρόνια. Όσο κάνει τη δουλειά του, δεν σκαλίζω, δεν αγχώνομαι.
Oχι, καμνεις λαθος. Θα γιγνονται μονο αναβαθμισεις και βελτιωσεις. Αφου τοχουν ξαναπει!Έτσι και αλλιώς, σε 5-6 χρόνια, πάλι θα τ'αλλάξουν