Sugamoto Panagia
Lich

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!με το μαμημένο το TPM 2.0 τι θα κάνουμε μου λέτε; που πλάκωσαν οι κακόψόφοναχουν scalpers και τα σήκωσαν όλα;
με το μαμημένο το TPM 2.0 τι θα κάνουμε μου λέτε; που πλάκωσαν οι κακόψόφοναχουν scalpers και τα σήκωσαν όλα;
στο γραφείο δεν θέλω να τρέχω unsupported λειτουργικό, θέλω να είναι όλα νόμιμα και πατσαρισμένα.Θα μείνουμε με Windows 10 μέχρι το 2025 που τελειώνει το support. Δηλαδή ό,τι ακριβώς θα κάναμε και να μην ήθελαν TPM 2.0 τα Windows 11.
Β550
year one μπαίνω εγώ, αρκετά νορμάλ τα πράγματα τότεΑπό το να μην έχεις unsupported λειτουργικό, μέχρι το να περάσεις τα 11 Day 1 ενώ τα 10 έχουν ακόμα 4 χρόνια support, υπάρχει μια απόσταση.
Γκού, για καθαρές γκέημινκ ανάγκες, η X570 είναι overkill. Επειδή σβήνουμε Κοχίμπα σε 3090 παρεάκι με Ιμπραήμοβιτς, δε σημαίνει πως τρώμε σανό ασούμ.
Ok, και με τι σύστημα σκοπεύεις να μπεις Year 1 και σου λείπει το TPM 2.0 module?
Μόνο αυτό μου λείπει.Δεν έχω μελετήσει ακόμα καλά οπότε μπορεί να σου λέω και βλακείες, αλλά νομίζω ότι ακόμα και TPM 2.0 module να βάλεις, εκτός official specs είσαι.