Προσωπικά μακάρι να τα πέταγα όλα. Να μην είχα τίποτα από όλα αυτά. Θα γλίτωνα πολύ χρόνο που δεν θα έπρεπε να απαντάω σε βλακείες. Όπως να λαμβάνω το email και καπάκι "Sent an email" ή "Any news?" ή τηλέφωνο όπου μου μιλάει μισή ώρα και μετά μήνυμα στο teams/whatsapp να μου ξανα-γράφει τα ίδια. Ή να μου στέλνουν σημαντικά πράγματα στο Skype/whatsapp και να τους λέω ΣΤΕΙΛΕ EMAIL και να μην στέλνει τίποτα. ΑΛΛΑ. Όταν πρέπει να μιλήσεις με Ρώσους/Ουκρανούς/Κινέζους/Ινδους/Σαουδάραβες/Ιάπωνες κλπ τότε τα χρειάζεσαι. Γιατί αυτά χρησιμοποιούν κι οι άλλοι. Όταν ο global manager μας χρησιμοποιεί Skype και με βαριά καρδιά έκανε την μετάβαση σε teams κι όλα τα groups που έχουμε τι θα τους πω. Όχι δεν τα χρησιμοποιώ. Σας κάνω μούτρα. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου να μου στέλνει σήματα καπνού. Και τώρα που σας γράφω μου σκάνε μηνύματα στο teams.
Και ναι το ξέρω LOL τι χρονιά έχουμε αλλά μάλλον θα εκπλαγείτε πόσοι το χρησιμοποιούσαν.
Ρομπέν σου έχω τη λύση στο πιάτο. Πες σε Κινέζους και λοιπές εθνικότητες να κάνουν όλοι ακάου στο αρκιου. Θα κάνετε εδώ τις συνομιλίες σας, θα λέτε και για κανα αντβετσουρακι να χαλαρώνετε και θα κλείνετε τις δουλειές και τα ντιλς σε χρόνο ντε τε. Φυσικά το 5% σε μένα για την ιδέα και ακόμη 5% στον @Northlander για τις υποδομές.