<blockquote>Με πρόλαβε ο Adhan γιατί θα τα ανέφερα και εγώ αυτά. Με εξαίρεση τα Gothic, που δεν έχω άποψη, απορώ γιατί βάζεις το Risen (και ξεχνάς το DAO). Θα ήθελα να μάθω πως το σενάριο του ξεπερνά το σενάριο και τους χαρακτήρες του Witcher 2 ή κάποιο από τα υπόλοιπα παιχνίδια με εξαίρεση του Bloodlines και των Kotor. Αν και μικρότερο σε έκταση/διάρκεια από το 1o Witcher, το 2ο ήταν καλύτερο σε θέμα σεναρίου, χαρακτήρων και επιπτώσεωντων επιλογών. Στα του gameplay και σε σύστημα μάχης συγκριτικά με όλα αυτά δεν νομίζω να μπορεί να επιχειρηματολογήσει αντικειμενικά κανείς υπέρ κάποιου πλην του Witcher 3.<br></blockquote><br><br>θα σου απαντησω σε αυτο γιατι σε αυτο απαντησες απο αυτα που σου ειπα στο προηγουμενο ποστ,ετσι βεβαια δεν γινεται διαλογος αλλα οτι σε βολευει.<br>με ρωτησες ποια θεωρω <i>εγω</i> οχι.....η επιστημονικα τεκμηριωμενη αποψη της πλειοψηφιας,για το ποια θεωρω καλυτερα crpg με real time συστημα μαχης<br><i>κατα την γνωμη μου</i>, στο ριζεν τα στατιστικα του χαρακτηρα σου και ο εξοπλισμος σου επαιζαν εξισου ρολο μαζι με τα αντανακλαστικα στις μαχες,δεν υπηρχε περιπτωση να τα βαλεις με ενα shadow beast χωρις obsidian σπαθι και αρκετα λεβελς στην πλατη σου οσο και να χορευες γυρω γυρω.οπως εγραψα και μερικα ποστ πιο πριν (ποιος καθεται να διαβασει απαντησεις σωστα?)<br>"-το παιχνιδι ουσιαστικα αγνοουσε παντελως τις επιλογες του παιχτη στο στησιμο του χαρακτηρα του,στην μαχη με τον κθουλου δεν ειχε σημασια τι γεραλδιο ειχες δημιουργησει καθοτι χωρις την καινοτομια των QTE δεν υπηρχε περιπτωση να νικησεις στην μαχη.<br>-στην μαχη με τον λεθο στο ελβεν συντριβανι το παιχνιδι σου εδειχνε ενα ακομα κωλοδαχτυλο καθοτι δεν σε αφηνε να τον σκοτωσεις,απλα επρεπε να αντεξεις τις σφαλιαρες του μεχρι το επομενο σινεματικ,που ειχες βαλει τα ταλεντα σου τι εξοπλισμο φορουσες με την μια στα σκουπιδια.".<br>τωρα για το σεναριο,δεν βλεπω πως μια χιλιοπαιγμενη ιστορια για τον αδικα κατατρεγμενο τσοσεν ουαν του witcher 2 την κανει ανωτερη απο την αντιστοιχη απλοικη του ριζεν.<br>ελπιζω η αποψη μου να μην παρεκλινει πολυ της.....αποδεδειγμενης με πειραματα των πολλων.<br><br><br>τες πα εξηγησα νομιζω τι δεν μου αρεσε στο witcher 3 ενδελεχως,απο λιγα ατομα πηρα σοβαρες απαντησεις (οι φανμποιστικοι παροξυσμοι για απανωτους οργασμους που προκαλεσε σε καποιους το witcher 3 δεν μετρανε για μενα τουλαχιστον ως αξια σχολιασμου),δεν βλεπω σκοπιμο να ξαναγραψω σεντονια.<br><br><blockquote>Ρε σεις, σοβαρά τώρα, κάνετε λες και δεν ξέρετε τον Γάιο.<br>Αν δεν του παραδεχτούμε όλοι ότι η τρου χαρντκορίλα age of decadence και το αξεπέραστο hardcore UnderRail γαμάει και δέρνει το σάπιο Witcher 3, δεν θα σταματήσει να μας πρήζει τα παπάρια επειδή μας αρέσει το W3 και το κάθε W3.<br>Του γράφετε και σοβαρά ποστς σεντόνια, λες και θα καταφέρετε να τον πείσετε για κάτι. Χαρά στο κουράγιο σας.<br>Σαν να προσπαθούμε να πείσουμε τον Σρέντερ ότι δεν είναι ο Σρέντερ οροκουσάκης και ότι δεν έχει ιδέα από αναλύσεις, οθόνες και γενικότερα από υπολογιστές.<br></blockquote><br><br>εσυ ποιος εισαι ειπαμε? :hmm: