Τείνω να συμφωνήσω λίγο με τον BB
Εκνευρίζομαι απίστευτα όταν οι "next gen" τίτλοι ζητάν τραβηγμένα από τα μαλλιά και συρμένα στο πάτωμα reqs
Π.χ. τα Mordor και Untity αν θυμάμαι καλά στο launch ζητούσαν 6gb VRAM στα reccomended (τώρα νομίζω ένιωσαν κι έβαλαν ρεαλιστικά)
Για να μην μιλήσω για το Dead Rising 3 που ακόμα θέλει για MINIMUM gtx570/radeon 7870
Ειλικρινά δεν ξέρω για ποιο λόγο φουσκώνουν τόσο πολύ, marketing trick? θέλουν να δείξουν ότι οι "next gen" είναι δυνατές και καλά?
Δεν έχω την απαίτηση να τρέχουν στην ταπεινή μου 6870 αλλά ας είμαστε λίγο ρεαλιστές
Νταξ τουλάχιστον το Witchor έχει μια καλύτερη σχέση τι ζητάει/τι προσφέρει αλλά πάλι φαίνονται λίγο τραβηγμένα (minimum i5-2500k, εξίσωση 290x με gtx 770) την ίδια στιγμή που ισχύει αυτό που λέει ο γκου: Όλα αυτά δεν έχουν νόημα από τι στιγμή που δεν εξηγεί σε τι αναφέρεται
Τα μίνιμουμ είναι για 1080p με όλα στο Low και 30αρι framerate ή σε 800x600 με Low και framerate flipbook
Τα reccomended είναι για ουλτρα και 60αρι? σε τι ανάλυση ?
Θυμάμαι έναν καιρό το Metro 2033 έδινε και optimum reqs μαζί με τα reccomended, δηλαδή τα reccomended και θα ήταν για medium-high περίπου και τα optimum για τερμα?
On a sidenote το Σκαρλετακι έχει άνετα την ψευτο-Perry