Και ο φθηνότερος στο σκρουτζ το έχει 26, ο ακριβότερος 30 (χώρια τα όποια μεταφορικά). Ή που θα είναι ελαφρώς ακριβότερο από το Hearts of Stone όντως, ή που απλά αισχροκερδούν τώρα που μπορούν ακόμα.<br><br>Εν τω μεταξύ ήμουν στο δρόμο και είπα να περάσω και από Πλαίσιο να ρωτήσω τι μέλει γενέσθαι, ο υπάλληλος που άραζε με φόντο τα πληκτρολόγια Razer απαντάει "α δεν ξέρω εγώ από games, μισό να φωνάξω κάποιον ψηφιακό" (αυτός ήταν αναλογικός μάλλον). Έρχεται ο ψηφιακός και μου λέει πως "δεν έχω κάτι στα χαρτιά μου, αλλά αν δεν προσφέρεται κάτι έξτρα με το expansion (εννοώντας κάποια πρόμο μπλούζα πχ, όχι τα physical goods που περιέχονται στο πακέτο) τότε δεν θα ανοίξουν προπαραγγελίες".<br><br>Του λέω "ναι αλλά το προηγούμενο expansion που πάλι ίδια φάση ήταν, το είχατε για προπαραγγελία και μάλιστα 20 μέρες πριν την κυκλοφορία του".<br><br>Σκαλώνει λίγο, "εεε θα πάω Αθήνα αύριο και θα ρωτήσω άμα είναι, αν θες πέρνα κι εσύ αύριο και θα ξέρουμε λογικά".<br><br>Στα Public ακόμα χειρότερη άγνοια, καθολική απάντηση ήταν πως "αν δεν αναφέρεται στο site τότε δεν θα το φέρουμε". Είπα να μην του αναφέρω πως το Hearts of Stone το είχαν ανεβάσει στο site για προπαραγγελίες τον Οκτώβρη γιατί μπορεί να βαρούσε μπιέλα ο καημένος.