<blockquote>Λύσε μου μια απορία, ρε Νορθ.<br>Στις πόσες φορές πρέπει να θεωρείται σπαμ το να εκφράσει την άποψή του; Γιατί τα ίδια μας λέει απ' το W2 ακόμα. Μην δει κανέναν να αποθεώνει κάτι που δεν του αρέσει, τον έχει ταράξει στα σεντόνια. Και δεν έχει γίνει μόνο στα W αυτό, σε πολλά παιχνίδια/σειρές/ταινίες κλπ.<br>Ή δεν θεωρείται σπαμ το να λέει τα ίδια και τα ίδια από αρχής RQ, απλά επειδή τα ποστ-σεντόνια του είναι τίγκα στα επιχειρήματα και απλά επειδή κάθε φορά βρίσκει νέα επίθετα και προτάσεις για να λέει τα ίδια και τα ίδια με διαφορετικό γράψιμο κάθε φορά;<br><br>Το έχω απορία ειλικρινά.<br></blockquote><br><br>σε γκειμιγκ φορουμ ειμαστε,σε γκειμιγκ θρεντ και συζηταμε κοσμια και ον τοπικ για τις αρετες του witcher 3,οσοι δεν τους αρεσει η κουβεντα αυτη η νιωθουν οτι τριγκαρονται μπορουν ξερεις και να μην μπαινουν να την παρακολουθουν,εγω πχ σπανια μπαινω στο θρεντ για το ποδοσφαιρο γιατι δεν με ενδιαφερει ουτε εχω κατι ουσιαστικο να προσθεσω.<br><br><blockquote>Γαιε εθελοτυφλείς ξανά. Το κοουτ αυτό "Το 3ο δεν είχε τίποτα από "σεναριο που εθετε φιλοσοφικα ερωτηματα/βαθυ συστημα δημιουργιας χαρακτηρα αλα pnp,αξιομνημονευτους npcs και followers κτλπ" το έχεις γράψει ΕΣΥ. Η δική μου προσθήκη ήταν η λέξη prejudice που αναφερόταν στην αρνητικά προκείμενη στάση σου προς το W3 και η οποία προέρχεται από την λανθασμένη αντιμετώπιση σου του Witcher 2 ως interactive movie 5 ωρών.<br><br><br>Για το ποιο collective ακολουθώ θα φανεί στο τέλος αφού παίξω και το 3ο, προς το παρόν και μετά τα 1+2, άντε πες πως είμαι, άμα η ταμπελοποίηση σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Είναι σύνηθες εξάλλου το σύνδρομο κατασκευής εχθρών.<br><br><br>Άμα νιώθεις εσύ πως τα Risen 1,2,3 είναι χαρντκορ και καλύτερα από τα Witcher, μπράβο σου. Εγώ βρήκα το καθένα χειρότερο από το προηγούμενο και από όσο είχα καταφέρει να παίξω και to Gothic3, το είχα βρει μια μετριότητα χειρότερη στα βασικά, που εσύ καταλογίζεις στα Witcher2+3, και από το Oblivion. Στο τρίπτυχο πλοκή/χαρακτήρες/επιπτώσεις όλα όσα αναφέρεις είναι πολύ χειρότερα από όλα τα Witcher. Για αυτό και δεν μνημονεύονται από κανέναν για την ιστορία τους...<br><br><br>Είτε σου αρέσει είτε όχι, η σειρά Witcher οικουμενικώς θεωρείται ότι θα στιγματίσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) τη δεκαετία σε επίπεδο rpg storytelling και είναι πλέον το benchmark. Και ευτυχώς προσθέτω εγώ, γιατί σχεδόν όλες οι άλλες εναλλακτικές (τουλάχιστον στα rpg) είναι πολύ κατώτερες.Κρατάω μονάχα μια εξαίρεση για Obsidian...</blockquote><br><br>εισαι μαλλον μικρος σε ηλικια και δεν θυμασαι οτι τα ιδια λεγανε και για το ομπλιβιον,μετα για το σκαιριμ και αυριο μεθαυριο θα βαφτισουν το νεο κονσολο παιχνιδο καλυτερο crpg του αιωνα.<br><br>καταλαβαινω την εμμονη σου να εχεις την τελευταια κουβεντα παροτι δεν εχεις κατι ουσιαστικο να προσθεσεις παρα το να επιβεβαιωσεις για μια ακομα φορα τις περιορισμενες σου γνωσεις πανω στα crpg.<br>οταν με το καλο παιξεις μερικα crpg ακομα ελα τοτε να συζητησουμε,ως τοτε δεν βλεπω πραγματικα τον λογο να συζηταμε για θεματα που εχεις παντελη αγνοια.