Δεν μου αρέσει καθόλου, το έχω ξαναπεί....
Και σήμερα όλη μέρα το τραγουδούσα σε διάφορους τόνους και χροιές...
Και σήμερα όλη μέρα το τραγουδούσα σε διάφορους τόνους και χροιές...

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είμαι στη δουλειά, λείπουν οι δύο συνάδελφοι που είναι στον ίδιο χώρο και το έχω βάζει να παίζει on repeat![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρούν όλοι κακό τραγούδι. Δεν πιάνει τη φράση της Priscilla στο W3, αλλά για μένα είναι 100% στο πνεύμα του χαρακτήρα του Dandelion (μιλάει για τον εαυτό του, υπερτονίζει το ρόλο που διαδραματίζει σε γεγονότα, κάνει διαφήμιση στον Geralt). Μουσικά είναι φάρσα δηλαδή ό,τι πρέπει.
γιατί έχετε σώσει κανένα σιντί από τον μεσαίωνα και ξέρετε πως είναι αυτές οι μελωδίες;@Admiral Όλοι εμείς που περιμέναμε πιο μεσαιωνικες τις μελωδίες και μας πείραξε αυτή η μοντέρνα ενορχήστρωση. Δεν είναι ότι δεν θεωρούνται πιασιαρικα, απλώς δεν είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου όταν συνδυάζεις περιπλανώμεο βάρδο με αναγεννησιακό λαούτο
Μπαα κι αυτό γιατί δεν γουστάρουμε ψηφιακό ήχο. Εξ ου και την νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου του Αναλογικού, την βγάλανε από τα βιβλία της ιστορίας, κάψανε οτιδήποτε σατανικό ψηφιακό σαχλοτραγουδο υπήρχε.γιατί έχετε σώσει κανένα σιντί από τον μεσαίωνα και ξέρετε πως είναι αυτές οι μελωδίες;![]()
αν είναι blind guardian δεν θα μου χαλάσει το immersion, Μπίμπερ μην είναιΕίναι σαν να παίζει κάποιος βάρδο στο dnd και να ξενερώσεις που ρίχνει performance check με στίχους και μουσική από γνωστά τραγούδια.