Witcher TV Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αν μη τι άλλο έχουν πρασινοφωτίσει μπόλικα projects σχετικά με το Witcher και, παρά τις επιμέρους "εκπτώσεις" σε scope, τα περισσότερα τελικά κυκλοφόρησαν. Λογικά μετά τον πάταγο της Season 1 μπήκαν όλα μαζί σε παραγωγή κι ύστερα δεν προλάβαιναν/δεν συνέφερε να τα ακυρώσουν.

Το κυρίως Witcher νομίζω είχε σχεδιαστεί για 6-7 σεζόν, τελικά θα κλείσει στις 5 αλλά τυπικά δεν ακυρώθηκε.
Το Blood Origin νομίζω ήταν να βγάλει πάνω από έξι επεισόδια, τελικά κυκλοφόρησαν 4 με τα γνωστά αποτελέσματα.
Κάτι παρόμοιο έγινε με το The Rats που από σειρά έγινε τηλεταινία, όπως είπε ο Σόδας πιο πάνω.
Παράλληλα έχουν βγάλει και δύο animated ταινιάκια, τα Nightmare of the Wolf και Sirens of the Deep.

Από επενδυτικής πλευράς το πήραν αρκετά ζεστά το πράμα, από πλευράς ποιότητας άστο καλύτερα. Η πρώτη σεζόν Γουίτσε και το Nightmare of the Wolf παίζει να είναι τα μόνα αξιοπρεπή projects που μας έδωσαν, αλλά κι αυτά ακόμα δεν τα λες αριστουργήματα.
Εντυπωσιακής κλίμακας λούσιμο, ακόμα και για τα δεδομένα του Netflix.

Δεν ήταν αριστούργημα το Nightmare of the Wolf? Νομίζω ότι καλύτερο είδα, μάλλον δεν ασχολήθηκαν τίποτα τσέοι με τα μικιμάου και τους είπαν φτιάχτε ότι θέλετε, λεφτά να βγάλτε.

Σίγουρα το αγαπημένο μου από τη λίστα, το έχω δει δύο φορές και πέρασα φίνα, αλλά οκ αριστούργημα δεν το θεωρώ.

Sirens of the Deep
Ή αλλιώς the little mermaid.

Περι nightmare of the wolf συμφωνώ ότι είναι το αγαπημένο που έβγαλαν αλλά δεν είναι κάνα αμάν αριστούργημα.
Το καλύτερο κομμάτι του little mermaid εεε συγνώμη sirens of the deep ήταν ότι ακούσαμε ξανά τον Doug Cockle σαν geralt.

Tα μικιμάου μια χαρά ήταν, η σειρά ήταν που το γάμησε και ψόφησε.

Το τελείωσα τρομάρα μου.

Θα το χαρακτήριζα άθλιο. Ο Geralt είναι σχεδόν δευτερότριτος χαρακτήρας στο ίδιο του το σόου.

Αν ήταν κάποιο spin off με επίκεντρο τις μάγισσες θα ήταν πιό ανεκτό.

Αλλά... όλες οι σκηνές με τον Sharlto Copley ειναι φανταστικές, λες και αυτό το 5% το γράφει κάποιος άλλος ικανός γραφιάς και μετά επιστρέφουμε στο αμεα γράψιμο του υπόλοιπου 95%. Απολαυστικότατος στον ρόλο και ακόμα περισσότερο γιατί στο τέλος πετσοκόβει και τους χειρότερους χαρακτήρες ever σε fantasy σειρά.

Από το District 9 δεν είναι αυτός; Και ναι, πήρε το μάτι μου ότι παίζει τον πιο αγαπάτε να μισείτε κακό των βιβλίων.
Όπως το ΄πες, κρίμα που δεν έγραψαν και τους υπόλοιπους σαν κι αυτόν, για να μέτραγε η σειρά.

Back