World of Warcraft: Warlords of Draenor

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Blizzard γιατι μου το κανεις αυτο?

https://www.youtube.com/watch?v=QUtoLaQfC0A

Ωραίο θα είναι το Hellfire αλλά εδώ και ένα μήνα εγώ είμαι σε αγρανάπαυση, όπως και το υπόλοιπο guild. Φάγαμε τόσο ξύλο στο Blackrock Foundry που βάλαμε και στις τσέπες μας. Τέτοιο wipe είχε να πέσει από τις εποχές του Blackwing lair.

Στο επόμενο expansion πάλι.

Από όσο είχα δει το Blackrock Foundry δεν ήταν και ιδιαίτερα δύσκολο raid.

Για μια στιγμη νομιζα οτι εμφανιζεται ο Magtheridon αλλα τελικα ειναι αλλος pit lord. Και ξυλο με Archimonde? Πρεπει να ειναι το πιο ενδιαφερον raid μετα το πρωτο raiding tier του Cataclysm.

Ο pit lord στο Hellfire video είναι ο Manoroth τον οποίον ανέστησε ο Gul'dan.

@Northlander: εμείς δεν είμαστε και οι Method.. αν και αυτοί έφαγαν αρκετό ξύλο στα 2 τελευταία bosses. Στον Blackhand έκαναν κάπου 400 pulls μέχρι να πάρουν το world #1. Γενικά το Blackrock ήταν ανισόροπο dungeon. Εριχνες ένα boss εύκολα και το αμέσως επόμενο σε έκανε αλοιφή για κάλους.

ναι οντως ισχυει αυτο για το Blackrock.εκει που εριχνες το ενα boss αερα και ελεγες ενταξει το εχουμε,εχουμε καλο team κλπ,πηγαινες στο επομενο και ουτε 80% health δεν το εφτανες...

Με έπιασαν οι νοσταλγίες σήμερα και σκεφτόμουν τις ανέμελες WoW εποχές! Ξέθαψα ένα βίντεο που είχε σετάρει ο αδερφός μου με ένα Algalon run στο Ulduar (χαλαρά το καλύτερο raid του Wotlk, ίσως το μόνο που κοιτούσε στα μάτια τα παλιότερα). Είναι απίστευτο πως έδεσε η μουσική (το Ad Astra των Arcturus). Σε κάποια bosses είμαι και εγώ μέσα στον πανικό, αν και εκείνη την περίοδο έπαιζα κυρίως "πάγκο" healer (back up κοινώς λόγο έλειψης χρόνου και διάθεσης). Αχ, ανέμελα φοιτητικά χρόνια!

Ανακοινώνουν νέο expansion στις 6 Αυγούστου!
Κατά τα λόγια πρώην υπουργού "γουάου!" :woohoo:

Αυτή και ο Sargeras δεν έχουν μείνει από τους "κακούς";

Λένε και καλά ότι έχει γίνει leak που όντως δείχνει southern seas expansion και νέο Shadow Hunter class. Aλλά αυτό ακούγεται κάθε expansion oπότε κρατάω μικρό καλάθι.
Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Titan που δεν μεταφέρθηκε στο Overwatch άρχισε να δουλεύει πάνω σε αυτό το exp πολύ πριν βγει το Draenor, οπότε λογικά θα έχει αρκετό content.
Ίδωμεν!

http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/18300174088

Shadowstalker class ? YES PLEASE !

δηλαδη αμα κυκλοφορησει νοεμβρη πανω κατω του 2016 οπως καθε expansion, θα αφησουν το παιχνιδι χωρις νεο περιεχομενο για 1,5 χρονο?
γιατι το 6.2 θα ειναι το τελευταιο patch για το WoD.

Νοέμβρης του 2016 ; Δεν υπάρχει περίπτωση. Το WoD ανακοινώθηκε 1 χρόνο πρίν από τη κυκλοφορία του αλλά εδώ δεν τους παίρνει να κάνουν το ίδιο. Το 6.2 δεν υπάρχει περίπτωση να "κουβαλήσει" το παιχνίδι για ένα χρόνο και αυτό το ξέρουν. Κάθε μήνα φεύγουν καραβιές συνδρομητών και όσοι γνωρίζουν πράγματα αναφέρουν πως μέχρι το πέρας του καλοκαιριού το WoW θα έχει χάσει πάνω από 4 μύρια συνδρομές από την έλευση του WoD και μετά.

ναι γι αυτο το ειπα.καθε φορα κυκλοφορει μετα απο ενα χρονο απ' οταν ανακοινωθηκε.οποτε με αυτη τη λογικη παει για μεσα 2016...
αλλα οπως λες και εσυ με το 6.2 μονο δεν γινεται...

Back