XenForo Requests Thread (αλλαγές username, reacts, trophies, διακοποδάνεια)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Polish_20220709_193603473.png

Κερδίζω κάτι με αυτό? Κάποια δωροκάρτα στο mymarket? Μια βραδιά με τον συντάκτη της αρεσκείας μου? Αν έχετε τις άκρες θα μπορούσα να ζητήσω να επισκέπτομαι τον Κοτζίμα στην φυλακή?

View attachment 3685

Κερδίζω κάτι με αυτό? Κάποια δωροκάρτα στο mymarket? Μια βραδιά με τον συντάκτη της αρεσκείας μου? Αν έχετε τις άκρες θα μπορούσα να ζητήσω να επισκέπτομαι τον Κοτζίμα στην φυλακή?

Το έχουμε κάνει πολλοί κατά καιρούς εδώ και καμπόσα χρόνια.
Sorry mate.

yeah man, 2ez, would do again

εκανα κατι γιωτιες, και σαν συνεπεια εβγαλα/ξαναβαλα μπραουζερ και χαθηκαν τα σετινγκς στο ρεηκουι. και τωρα μες στο μαυρο μεσανυχτο ψαχνω και δεν μπορω να βρω πουθενα την επιλογη για νταρκ σκιν, γαμω τα γυαλια που δεν φορώ.
καποιος χριστιανος?? (η εστω αλλου θρησκευματος. ακομα κι ο χου... δε θα με πειραξει...)

Τέρμα τέρμα κάτω αριστερά υπάρχει και σε εικονιδιάκι το style chooser. Το dark skin είναι το Pad.

εκανα κατι γιωτιες, και σαν συνεπεια εβγαλα/ξαναβαλα μπραουζερ και χαθηκαν τα σετινγκς στο ρεηκουι. και τωρα μες στο μαυρο μεσανυχτο ψαχνω και δεν μπορω να βρω πουθενα την επιλογη για νταρκ σκιν, γαμω τα γυαλια που δεν φορώ.
καποιος χριστιανος?? (η εστω αλλου θρησκευματος. ακομα κι ο χου... δε θα με πειραξει...)

Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το ρεηκουί αλλά με τα σέττινγκς του μπραουζέρη σου. Αν έχεις Χρώμιο, πήγαινε στα Σέττινγκς > Απήρανς για να επιλέξεις κάποιο Σκούρο θέμα.

ΕΔΙΤ: Γράψε λάθος. Ό,τι λέει ο @Hellion.

Τέρμα τέρμα κάτω αριστερά υπάρχει και σε εικονιδιάκι το style chooser. Το dark skin είναι το Pad.
πίσω πίσω, κάτω, μπρος ΑΒΑ αν δεν δουλέψει προσπάθησε konami code

Θα γίνει review για το Steelrising; Όχι ότι μπορώ να το παίξω (και από άποψη PC, αλλά και επειδή δεν είμαι καλός στο genre), αλλά σίγουρα θα ήθελα να διαβάσω για αυτό.

Θα γίνει review για το Steelrising; Όχι ότι μπορώ να το παίξω (και από άποψη PC, αλλά και επειδή δεν είμαι καλός στο genre), αλλά σίγουρα θα ήθελα να διαβάσω για αυτό.

Δεν είναι σίγουρο, θα εξαρτηθεί από τον διαθέσιμο χρόνο. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν είχα καθόλου, αν η επόμενη είναι πιο ομαλή και δίνουν ακόμα review codes ίσως. Αν πάρουμε κώδικα θα ενημερώσω σχετικά.

Ρε είναι τόσο καλό που δεν άντεξα, έπρεπε να επαναφέρω το παλιό άβαταρ, τουλάχιστον όσο υπάρχει σομπρέρο.

Η αλήθεια είναι ότι το sombrero σε ορισμένους ταιριάζει απόλυτα, σε άλλους όχι και τόσο. Κλαίω με τον @soad667 και τον @maximum armor

Όντως σε μερικούς κάθεται γάντι. Ο @maximum armor αν είχε και ενα μήλο θα ήταν ίδιος με τον Son of Man. Επίσης να προσθέσουμε και τον @mits@kos που του ήρθε κουτί!!

Και μένα δε με χάλασε, ταιριάζει και με το setting που είμαι. Εντάξει, τι αποικία, τι OG.

Εκτός από τον @maximum armor (και στον @soad667 "πλησίασε" αρκετά), όλοι οι υπόλοιποι είμαστε λες και μας φύτρωσε πιπίλα (για να μην πω τιποτάλλο....:Ρ).

Σκότωσες τον ορίτζιναλ και ο κλώνος πήρε τη θέση του και επίσημα? Καλή φάση.

Party pooper Hellion, έπρεπε να είναι κυριολεκτικά ("bald-killer" σκέτο).

Back