XenForo Requests Thread (αλλαγές username, reacts, trophies, διακοποδάνεια)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
To γνωστό και ως nonono.

raw

Το ότι έπιασες το διπλό pun είναι πνοή αναζωόγονησης και σήμα ότι πρέπει να συνεχίσω ακάθεκτος.
:trollface:

και αναρωτιόμουν γιατί δεν έγραψε N2O...

Προτείνω τα titles (που αλλάζουν ανάλογα με τον αριθμό posts) από fantasy τέρατα να αντικατασταθούν με είδη/υποείδη αρκούδας.

οποιος πειραξει το Ancient red dragon που εκτος των αλλων ειναι και πολυ επικ βαμπιρικ αουμε, θα σε βρω και θα σε κουρεψω με γκαζακια.

Εγώ θέλω μπατζ για εμβολιασμένους και μη και να υπάρχει επιλογή στη δημιουργία τόπικ να μπορεί να ανοιχτεί μόνο από πλήρως εμβολιασμένους. Ευχαριστώ.

Συμφωνω με την ιδεα αλλα υπαρχει ηδη η αποσταση ασφαλειας και ετσι το μπατζ πεφτει σε κατασταση αχρηστιας. Αν εννοεις την ψυχοσυνθεση της καταστασης, παω πασο.

Badge για την ΛΑΜΙΑΡΑ

Και ένα badge για όσους έχουν δει το Inside No9.

προτιμω ενα badge οπου θα το εχει ο σρεντερ και οποιος επιτυχημενα του την βγαινει στα frames.
Shredder this

Θα μπορούσε ίσως η διαμόρφωση των κειμένων των γραφομένων να τροποποιηθεί ώστε να αφήνει κενό στην αρχή κάθε παραγράφου, ή να διατηρεί το κενό της αρχής που ο γράφων βάζει; Έτσι και θα ξεχωρίζουν οι παράγραφοι και δεν θα χρειάζεται να αφήνουμε ολόκληρη σειρά κενή και να ξεχωρίσουν.
Και τώρα έβαλα 4 space κενό και πριν το "Θα" και πριν το "Και" και είμαι σίγουρος ότι θα τα τραβήξει μπροστά και δεν θα φαίνονται οι δύο ξεχωριστές παράγραφοι, ειδικά αν η τελευταία σειρά κάθε παραγράφου πιάνει μέχρι το τέλος της σειράς.

Εγω, θαθελα, ιφ γιου πλιζ, να γινει μια ερευνα, και να μαθω, που παιζει μπαλα, σημερα, ο αειμνηστος, Artec των BnB. Λαιν ειτζ, κι ετσι αν θυμαστε. Ευχαριστω

Περα απο την πλακα, μια χαρα βρισκω το σαιτ. Ενδιαφερουσες συζητησεις για τα πισακια μας, τα παιχνιδακια μας και καφενειο εχουμε και το καλαμπουρακι μας. Προσωπικα θαθελα να δω σημερινους οδηγους αγορας εξαρτηματων οπως και συνβουλες για π.χ. πως ρυθμιζουμε σωστα μια οθονη, ποιος ειναι ασφαλέστερος τροπος για αγορες ον λαιν και διαφορα. Νομιζω κατι τετοια θεματα θα προσελκυαν και περισσοτερο κοσμο. Απλα ιδεες ριχνω.

Back