XenForo Requests Thread (αλλαγές username, reacts, trophies, διακοποδάνεια)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το θέμα με τα λίνξ το ψάχνω εδώ και 3 μέρες. Το πρόβλημα είναι πως το XenForo αναγνωρίζει ως "λινκς" και τους τίτλους των subforums στην κεντρική του φόρουμ, οπότε αν πχ βάλω τα λινκς να έχουν χρώμα πορτοκαλί ή μπλε τότε όλα τα subforums φαίνονται κι αυτά με αυτό το χρώμα, και είναι κακάσχημο.

Τίτλους φτιάχνουν μόνο οι admins. Θα το σκεφτούμε αν θα ανοίξουμε αυτήν την δυνατότητα στα μέλη :Ρ

Προτείνω όταν μπαίνει έναν λινκ να είναι διαφορετικο χρώμα από τα άλλα γράμματα.

Τίτλους πώς φτιάχνουμε?

Θα δούμε αν γίνεται για τα λινκς, αν και για μένα η καλύτερη λύση είναι το απευθείας copy paste στο κείμενο γιατί έτσι τα links εμφανίζονται σε ένα όμορφο preview box.

Θέλω και γω κεφαλαίο το "Η"! Αλήθεια το αβατάρι γιατί δεν μεταφέρεται στο φορουμ?!

Το script που εκτέλεσε τη μεταφορά από τους πίνακες του bbpress προς το XenForo σήκωσε κυρίως τα ποστς και τα στατιστικά του κάθε χρήστη, οι εικόνες όπως τα άβαταρς δεν γίνεται να μεταφερθούν. Ίσως λυθεί αυτό όταν ενωποιηθεί πλήρως η βάση του φόρουμ με το σαιτ από Δευτέρα.

5 δευτερόλεπτα υπόθεση το ανέβασμα νέου άβαταρ ενηγουεη, στο υπεργρήγορο και υπερσύγχρονο νέο φόρουμ.

Μην βγει παραέξω αλλά ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ!

Ωωωω μαγεία!!!

Υπάρχουν κάπου μαζεμένοι οι τίτλοι ανάλογα με τον αριθμό των ποστς να μπορούμε να τους δούμε;

Δεν θέλετε να υπάρχει ένα μυστήριο? :p

Τρου. Σε δεύτερη σκέψη, θέλουμε.

Ε ψάξου και λίγο. Δες τον δικό μου, τον δικό σου και του Αβανέζου. Βρες και κάνα δυο άλλους και θα' χεις σχεδόν έτοιμη λίστα.

Ε ψάξου και λίγο. Δες τον δικό μου, τον δικό σου και του Αβανέζου. Βρες και κάνα δυο άλλους και θα' χεις σχεδόν έτοιμη λίστα.

To έκανα, έψαξα λίγο, δεν βρήκα beholder, εκνευρίστηκα και τα παράτησα.

Νομίζω υπάρχει beholder, πρέπει να το είχα βάλει. Μπορεί και όχι. Το ζήτημα είναι τι κρύβεται μετά το Red Dragon

Tarrasque στα 15k;

Και μετά το Tarrasque, τι? Ερωτώ κύριοι!

Camel-Copy.jpg

12-223.png

Αξίζει να μπει..

Back