By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Βασική προϋπόθεση όμως να έχεις επιλέξει Χ στο ματάκι του Ublock (click to enable cosmetic filtering), διαφορετικά διαπιστώνω ότι ναι μεν δεν εμφανίζεται το παράθυρο που σε προτρέπει να απενεργοποιήσεις τα ad-blockers, αλλά είναι σα να βρίσκεται εκεί στο προσκήνιο και δε σου επιτρέπει να αλληλεπιδράσεις με τίποτα στη σελίδα...Εξαφανιστηκε!
Yeap ισχυει! Μπορεις να αλληλεπιδρασεις ομως με τα ψιψιψονια του player και οταν πχ κανεις fullscreen και ξαναβγεις αλληλεπιδρας με τη σελιδαΕντάξει της μιας ώρας οριακά παλεύονται, αρκεί να είναι και μεστή η παρουσίαση, όχι τάχα ιστορικό υπόβαθρο και hit or miss αστειάκια σαν του μάνταλου από τα λιντλ.
Και τώρα που είπα ιστορικό υπόβαθρο, τέλειο κανάλι για τέτοια είναι το ακόλουθο, αν και λογικά το ξέρετε οι περισσότεροι
Βασική προϋπόθεση όμως να έχεις επιλέξει Χ στο ματάκι του Ublock (click to enable cosmetic filtering), διαφορετικά διαπιστώνω ότι ναι μεν δεν εμφανίζεται το παράθυρο που σε προτρέπει να απενεργοποιήσεις τα ad-blockers, αλλά είναι σα να βρίσκεται εκεί στο προσκήνιο και δε σου επιτρέπει να αλληλεπιδράσεις με τίποτα στη σελίδα...
Εντάξει της μιας ώρας οριακά παλεύονται, αρκεί να είναι και μεστή η παρουσίαση, όχι τάχα ιστορικό υπόβαθρο και hit or miss αστειάκια σαν του μάνταλου από τα λιντλ.
WilliamSRD, βίντεο σχετικά με TTRPG, Warhammer 40k και προερχόμενα από αυτά PC και video games
Αν υπήρχε και ένας τρόπος να μεταφέρω συνδρομές, τα καμιά 800αριά βίντεο watch later (backlog και στα ακούσματα ΝΕΤΙ) και τα άλλα τόσα που έχω σε playlists, καλά θα 'ταν...FreeTube: Το Youtube στον υπολογιστή σας χωρίς διαφημίσεις, χωρίς καταγραφή
Το FreeTube είναι μια εφαρμογή Ανοιχτού κώδικα για Linux, Windows και Mac. Επιτρέπει την περιήγηση στο YouTube πιο ιδιωτικά σε σύγκριση με την απευθείας περιήγηση στη ιστοσελίδα του YouTube. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύο…linux-user.gr
Αν υπήρχε και ένας τρόπος να μεταφέρω συνδρομές, τα καμιά 800αριά βίντεο watch later (backlog και στα ακούσματα ΝΕΤΙ) και τα άλλα τόσα που έχω σε playlists, καλά θα 'ταν...
Πιο χρησιμο και απο adblockΕγώ στον Firefox δεν έχω θέμα. Έχω περάσει και το Sponsorblock.
Ούτε εγώ είχα... μέχρι σήμερα (α ναι δε σας το είπα, ξαναγύρισα στην αλεπού μετά από χρόνια).Εγώ στον Firefox δεν έχω θέμα. Έχω περάσει και το Sponsorblock.