Latest activity

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
  • Admiral
    Admiral reacted to Bathory's post in the thread PRAGMATA with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Έχω πειστεί πλέον προσωπικά, ότι η καπκομάρα ακόμα και να προσπαθήσει με όλο της το είναι να βγάλει κακό/μέτριο παιχνίδι, δεν θα τα...
  • Havanezos
    Havanezos reacted to Borracho's post in the thread PC Game Pass with Agree Agree.
    Η αγορά μιλάει και οι καταναλωτές ορίζουν τις τιμές. Σκεφτείτε τί πτώση είδαν στις πωλήσεις για να το επαναφέρουν σε τόσο σύντομο...
  • Dark Archon
    Dark Archon reacted to Admiral's post in the thread linux gaming with Like Like.
    Τεστ των optimizations της Valve για GPUs με περιορισμενη VRAM. Ξεκάθαρη βελτίωση των επιδόσεων και της ομαλότητας, μάλιστα σε ορισμένα...
  • Dark Archon
    Dark Archon reacted to Borracho's post in the thread PRAGMATA with Like Like.
    Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις νέων ΑΑΑ κυκλοφοριών που ξεχωρίζει τόσο λόγω αισθητικής όσο και καλλιτεχνικής διεύθυνσης. Δεν μου...
  • Sephir
    Sephir reacted to Adhan's post in the thread PRAGMATA with Like Like.
    Ομολογουμένως δεν θυμάμαι να έχω πετύχει 3 σερί σχόλια σε συζήτηση στο RQ που να πάτησα agree. Είδα κι ένα achievement να πετάγεται κάτω...
  • Northlander
    Northlander replied to the thread PRAGMATA.
    Pragmatι.
  • mits@kos
    mits@kos reacted to Bathory's post in the thread PRAGMATA with Πόσιμπωλ Πόσιμπωλ.
    Έχω πειστεί πλέον προσωπικά, ότι η καπκομάρα ακόμα και να προσπαθήσει με όλο της το είναι να βγάλει κακό/μέτριο παιχνίδι, δεν θα τα...
  • mits@kos
    mits@kos reacted to Sephir's post in the thread PRAGMATA with Like Like.
    Κοίτα κάτι πράγματα... See full article...
  • Adhan
    Σύντομο update για αυτό: Έκανα 3 plays (2 Jill, 1 Chris). Με εξαίρεση 2-3 φορές που μου κράσαρε πάνω στο αρχικό logo και με πέταξε...
  • maladroid
    maladroid reacted to Borracho's post in the thread Τι Παίζετε Αυτόν τον Καιρό - Part III with ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΠΟΔΗΠΟΤΕ.
    Πολλάν χαίρομαι που θα 'στε κάγκελο Άιτον Μάιντέν (sic) εσείς οι νεανίες. Θα τελειώσει και νωρίς το λάιβ ώστε η μαμά να προλάβει να σας...
  • Adhan
  • mits@kos
    mits@kos reacted to Admiral's post in the thread linux gaming with Like Like.
    Έλα να σπάνε τα ρεκόρ! https://www.gamingonlinux.com/2026/04/linux-smashes-past-5-percent-on-the-steam-survey-for-the-first-time/
  • Borracho
    Πολλάν χαίρομαι που θα 'στε κάγκελο Άιτον Μάιντέν (sic) εσείς οι νεανίες. Θα τελειώσει και νωρίς το λάιβ ώστε η μαμά να προλάβει να σας...
  • Adhan
    Τέλος το Dispatch. Δίκαιος ο θόρυβος που έκανε, χαλαρά αποτελεί το καλύτερο "interactive drama" της τελευταίας δεκαετίας και μόνος λόγος...
  • Tolias
    ρε φίλε και άκουγα 2 πιτσιρικάδες να το κουβεντιάζουν στο δρόμο χθες, ήθελα να τους πω να ασχοληθούν με το gaming αλλά μετά θυμήθηκα που...
Back