LATEST NEWS

Πολυκοσμία στο Apex Legends

Η Respawn μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι

Είναι γνωστή η τρέλα που επικρατεί το τελευταίο διάστημα με το Fortnite, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι “παίκτες” στο χώρο με ισχυρή παρουσία. Μία από αυτές δείχνει να είναι το Apex Legends της Respawn Entertainment, της εταιρίας που έστησαν οι Jason West και Vince Zampella μετά από τη φυγή τους από την Infinity Ward και τον πανικό που προκάλεσαν με τα Call of Duty.

Το Apex Legends είναι ένα battle-royale FPS που βασίζεται στο σύμπαν του Titanfall και ήδη, ελάχιστες ημέρες μετά τη διάθεσή του στο κοινό, μετράει 10.000.000 παίκτες, ενώ σύμφωνα με επίσημες αναφορές, έως και 1 εκατομμύριο παίκτες συνδέθηκαν ταυτόχρονα (προφανώς αναφερόμαστε σε όλες τις εκδόσεις – PC, PS4, Xbox One). Φυσικά, δεν πρόκειται για καθαρές πωλήσεις, αλλά για αριθμό παικτών που κατέβασαν και έπαιξαν το παιχνίδι, καθώς το Apex Legends υιοθετεί το free-to-play μοντέλο.

Δίχως άλλο, τα νούμερα αυτά είναι χαράς ευαγγέλια για την Respawn και την EA, η οποία έχει τα δικαιώματά της, αλλά το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι μετά από τέτοια επιτυχία, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρξει Titanfall 3. Άλλωστε, το Apex Legends επρόκειτο να αποτελέσει το multiplayer κομμάτι του Titanfall 3, αλλά τελικά αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει ως αυτόνομος τίτλος. Και όπως αποδεικνύουν τα νούμερα, η απόφαση μοιάζει σωστή.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε από πρώτο χέρι τι εστί Apex Legends, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε στο Origin client και να το κατεβάσετε.

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL