LATEST NEWS

Κερδίστε τρία (3) αντίτυπα του The Dream Machine!

Ο διαγωνισμός αυτής της εβδομάδας μας έρχεται χάρη στο φανταστικό Anders Gustafsson της Cockroach Inc, ιθύνοντα νου πίσω από το εξαιρετικά ατμοσφαιρικό The Dream Machine.

Το παλλικάρι ο Gustafsson μας έδωσε λοιπόν τρεις (3) Steam Codes για το παιχνίδι, που κανονικά ξεκλειδώνουν και τα έξι επεισόδια. Λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη Valve, μας έγραψε πως στη χειρότερη, οι κώδικες ξεκλειδώνουν τη μισή σαιζόν (Επεισόδια 1-3) αλλά και πάλι, μιλάμε για μια εξαιρετική εμπειρία, χώρια που λατρέψαμε το παιδί για τη ντομπροσύνη του.

Η διαδικασία συμμετοχής είναι η γνωστή! Αφήνετε ένα κόμεντ κάτω από το παρόν newspost που δηλώνετε ότι επιθυμείτε να μπείτε στην κλήρωση. Συμμετοχές μέχρι το Σάββατο 17 Αυγούστου και ώρα 23:59 με τους νικητές να ανακοινώνονται το απογευματάκι της Κυριακής.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Στέφανος Κουτσούκος

Ο Στέφανος Κουτσούκος ή αλλιώς "The Artist Formerly Known As Borracho", διέπραξε ποικίλα εγκλήματα τα οποία τον οδήγησαν σε μια ριζική επανεκτίμηση των προτεραιοτήτων και αξιών του. Υπηρέτησε περήφανα στην πειρατική αρμάδα του Ragequit.gr από την ίδρυση του ιστοτόπου το 2012 ως το Μάη του '19.

37 Comments

  1. Αδέρφια η κλήρωση ολοκληρώθηκε και οι τρεις μεγά-σούπερ-ντούπερ τυχεροί είναι οι tyrion395, Burned One και Wise Monkey στους οποίους και θα αποσταλλούν μέσω PM τα Steam Keys για το παιχνίδι! Ευχαριστούμε άπαντες για τη συμμετοχή και stay tuned για τον επόμενο διαγωνισμό 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL