LATEST NEWS

Ανακοινώθηκε το Batman: Arkham Origins

Είχαμε ακούσει εδώ και καιρό οτι η Warner Brothers Games ετοίμαζε δύο διαφορετικά games στον κόσμο του Batman. Η Rocksteady φημολογείται οτι εργάζεται σε ένα Batman game που θα λαμβάνει χώρα στη λεγόμενη “silver age” των comics, ενώ κάποιο άλλο studio θα αναλάμβανε τη συνέχιση της “επίσημης” σειράς Arkham. Το αμερικανικό περιοδικό Game Informer έχει στο εξώφυλλό του το Batman: Arkham Origins, παιχνίδι που αποτελεί prequel των Asylum και City. Developer είναι η WB Games Montreal ενώ το σενάριο μας μεταφέρει αρκετά πίσω, σε μια εποχή όπου ο νεαρός ακόμα Batman έχει να αντιμετωπίσει οκτώ κορυφαίους δολοφόνους που ήρθαν στο Gotham με ένα και μόνο σκοπό: να τον σκοτώσουν! Επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 25 Οκτωβρίου. Το site του Game Informer έχει ανεβάσει και μια μίνι συνέντευξη με τους δημιουργούς του παιχνιδιού, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Admiral

Αφοσιωμένος PC gamer, ο Αλέξανδρος παίζει τα πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής, δείχνει όμως προτίμηση σε turn-based, strategy, RPGs και θεωρεί το UFO: Enemy Unknown ως το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών. Κατά τα άλλα, προσπαθεί να κρύψει τα χελωνίσια αντανακλαστικά του αποφεύγοντας το competitive multiplayer γιατί, λέει, "δεν του ταιριάζει" και αναζητά τρόπους ώστε να αναγνωριστεί η "Church of Gaben" ως επίσημη θρησκεία στη χώρα μας.

8 Comments

  1. Αν ήταν από την Rocksteady, το hype-o-meter θα έπιανε κορυφή με τη μία. Τώρα απλά περιμένουμε και βλέπουμε…

  2. Και μένα αυτό με προβληματίζει. Ελπίζουμε για κάτι αξιόλογο και φυσικά να μην χρησιμοποιεί και αυτό GFWL…

  3. Koίταξα να δω τι ρόλο βαράει αυτή η WB Games Montreal και στο ενεργητικό της έχει μόνο το port του Arkham City για το WiiU και κάτι που λέγεται Looney Tunes Scooby-doo! Cartoon Universe. Ok, ησύχασα τώρα. :p

  4. Αν μιλάμε για το ίδιο engine/δυνατότητες με το Arkham City (που λογικά, μιλάμε) μια χαρά θα είναι. Είναι μάλλον χλωμό να εμπιστευτούν ένα τόσο δυνατό license/χαρτί/franchise σε κάποιους τελείως άμπαλους. Έτσι κι αλλιώς, πόσο δύσκολο είναι να σκαρώσεις ένα κομικιάρικο σενάριο; Οι μηχανισμοί copy/paste από τα προηγούμενα Arkham παιχνίδια θα είναι και ο τίτλος έχει περισσότερο χαρακτήρα “σφηνακίου” μέχρι το Silver Age, παρά ο,τιδήποτε άλλο.

  5. Αν έχουμε και πάλι συνδυασμό Steam + GFWL + Securom = δεν τους δίνω φράγκο. Συν ότι το AC δεν μου άρεσε, το οpen world περιβάλλον δεν του πήγαινε καθόλου, το AA άγγιζε το τέλειο όμως και το λάτρεψα.

  6. Θα διαφωνήσω, το open world μια χαρά του πήγαινε και τα έσπασε κιόλας! Τα λάτρεψα και τα 2 μέρη της σειράς.

  7. Κι εμένα αυτή η αλλαγή developer δεν μου κάθεται καλά… ίδωμεν… εν τω μεταξύ, έχουμε καμία ιδέα για το τι θα είναι ακριβώς το παιχνίδι της Rocksteady, πέρα από το ότι αφορά τη silver age (η οποία, σαν στυλ και θεματολογία, προσωπικά, ποτέ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, ούτε στην DC ούτε στη Marvel);

Leave a Reply

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Follow on Feedly

Close