LATEST NEWS

Στο Kickstarter το Black Geyser: Couriers of Darkness

Περισσότερα ισομετρικά rpg είναι πάντα καλό πράγμα

Πριν 4 ώρες ξεκίνησε η καμπάνια χρηματοδότησης του Black Geyser: Couriers of Darkness στο Kickstarter. Το παιχνίδι σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, GrapeOcean Technologies, είναι επηρεασμένο από κλασικούς computer rpg τίτλους όπως Baldur’s Gate και Icewind Dale. Όπως φαίνεται από τις πληροφορίες στη σελίδα του Kickstarter, έχει ισομετρική άποψη, μάχη με σύστημα Real Time with Pause και θα δίνει τον έλεγχο μέχρι και 5 χαρακτήρων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο μηχανισμός της απληστίας (Greed) που στον κόσμο του παιχνιδιού υπάρχει σαν ένα είδος κατάρας, κι αναλόγως των επιλογών μας μπορεί να περιοριστεί ή να εξαπλωθεί, αλλάζοντας δραστικά τους npcs και τη συμπεριφορά τους. Το ποσό που ζητείται για την ανάπτυξη του είναι μόλις 60.886 $ (50.000 €) και η εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης τον Αύγουστο του 2019. Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Παναγιώτης Μητράκης

Τέκνο των 80's, ξεκίνησε τη gaming πορεία του με coin-ops και το κλασικό Game Boy. Ξαπόστασε στο αγαπημένο του SNES και ήρθε σε επαφή με το PC gaming το 1998, με παιχνίδια-σταθμούς όπως Half-Life και Baldur's Gate. Δε λέει όχι σε (σχεδόν) κανένα είδος αλλά έχει μια προτίμηση σε RPG και survival horror και προσπαθεί να μυήσει κι άλλους στα Silent Hill, τα S.T.A.L.K.E.R. και τις δημιουργίες της Looking Glass και της Obsidian.

4 Comments

  1. Sorry αλλά επειδής αναφέρθηκε το cyberpunk. Aυτό FPS δεν είναι; Που κολάει με το rpg του άρθρού;; 😛

    Eπίσης το “υπάρχει” το λέμε να υποθέσω με έναν αφηρημένο τρόπο. Υπάρχει όπως το death stranding και το asylum πχ

    Κάπου αλλού σε μια άλλη διάσταση έχει κυκλοφορήσει και είναι και παιχνιδάρα.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL