LATEST NEWS

Η νέα Black Isle Studios αναζητεί χρήματα

Προ ολίγων λεπτών (μιλάμε για ΑΜΕΣΗ ενημέρωση, όχι αστεία) αναβαθμίστηκε το επίσημο site της Βlack Isle Studios (ναι, αυτής που είχε κλείσει και ξαφνικά επέστρεψε στο άσχετο πριν λίγους μήνες). Βλέπουμε πως προστέθηκε ένα βιντεάκι το οποίο ανακοινώνει…το Black Isle’s Mayan Apocalypse Replacement Program, ένα crowd-funding campaign της εταιρίας μέσω του οποίου ζητάει χρήματα για το περιβόητο Project V13, το πάλαι ποτέ “Fallout MMO” της εταιρίας, το οποίο μαθαίνουμε πως πλέον φιλοδοξεί να κυκλοφορήσει ως Single Player RPG!

Όλα καλά ως εδώ, “Kickstarter φάση με τους backers να λαμβάνουν το game στο τέλος” θα υποθέσετε. ΛΑΘΟΣ. Οι backers ΔΕΝ χρηματοδοτούν το ίδιο το game, αλλά το PROTOTYPE του. Και ως reward για την στήριξή τους δεν θα πάρουν το game, αλλά…FORUM ACCESS και διάφορα σηματάκια στο Forum της Black Isle!

Θέλετε να κάνετε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον Herve Caen και την εκτρωματική του εταιρία; Τώρα τώρα ειν η ώρα. Οι υπόλοιποι σώφρονες άνθρωποι, ελάτε να γελάσουμε όλοι μαζί.

Κώστας Καλλιανιώτης

Αρχαιολόγος/Ιστορικός, RPG Player, Οπαδός των Motörhead, Καταναλωτής Προβατίνας.

9 Comments

  1. Χαχαχαχαχα, τέλεια ! Εξαιτερικά !! Φοβερό !!!

    Σοβαρά τώρα, θα έχει πλάκα να έχει dumb meter στο site και να μετράει πόσοι χαζοί θα δόσουν λεφτά για πρόσβαση σε φόρουμ.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ RAGEQUIT, EINAI ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

    stupid, stupid, stupid…

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL