LATEST NEWS

Borderlands 3: Release Date και… Επική Αποκλειστικότητα

Η επίσημη ανακοίνωση του Borderlands 3 πριν λίγες ημέρες, την οποία διαδέχθηκαν φήμες για επικείμενη ανακοίνωση αποκλειστικής διάθεσης στο Epic Store, ήταν επαρκώς απότομο συναισθηματικό Roller Coaster. Οι φήμες λοιπόν επιβεβαιώνονται και επίσημα: σύμφωνα με το επίσημο press release της Gearbox, το τρίτο installment της δημοφιλούς σειράς θα κυκλοφορήσει μεν στις 13 Σεπτεμβρίου 2019, όμως η κυκλοφορία του για PC θα περιοριστεί αποκλειστικά στο Store της Epic μέχρι τον Απρίλη του 2020 οπότε και θα αρχίσει η διάθεσή του σε άλλα ψηφιακά καταστήματα.

Η Gearbox επίσης ανακοίνωσε τις 4 εκδόσεις στις οποίες θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι: Standard (με κάποια cosmetic δώρα ως preorder bonus), Deluxe (έξτρα cosmetic δώρα συν XP και Loot Drop Boost mods), SUPER Deluxe (όλα τα παραπάνω συν ενσωματωμένο season pass για τα 4 DLC Campaigns που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον) και Diamond Loot Chest Collector’s Edition (συλλεκτική έκδοση με σπέσιαλ κουτί-ρέπλικα συν steelbook case, πάνινο χάρτη, 5 λιθογραφίες, 4 μπρελόκ, 10 συλλεκτικές action figures και αρκετά λοιπά μπαρμπαδέλια που συνηθίζεται να περιέχουν οι συλλεκτικές). Τέλος, η εταιρία ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του Borderlands: Game of the Year Edition, ουσιαστικά ενός HD Remaster του αρχικού τίτλου της σειράς, αλλά και την κυκλοφορία ενός Ultra HD Texture Pack που βελτιώνει τα γραφικά και στα Borderlands 2 και Borderlands: The Pre-Sequel.

Αρκετά και ευχάριστα νέα για τους φανς των Borderlands, αν και το αν κάποιος θεωρεί επίσημη κυκλοφορία του game τις 13 Σεπτέμβρη ή τον Απρίλη του 20, καταλήγει να επαφίεται στην ιδιοσυγκρασία του και στις απόψεις του για το Epic Store…

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

2 Comments

    1. Nope, απλά άργησε να πέσει στη φάκα ο Ράντι. Τα πληρωμένα ντήλια της Έπικ, βάσει business plan είναι μέχρι Q3-Q4/2020. Όποιος μπαίνει τώρα με νέο παιχνίδι και δεν έχει μεριμνήσει από πριν, υφίσταται το μειωμένο παραθυράκι της αποκλειστικότηας.

      #ΜόνοEpic #Capital #YoungNino

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL