LATEST NEWS

Πρεμιέρα για το Bullshot στο Steam

Την εταιρεία Gato Salvaje πιθανώς τη θυμάστε κάποιοι. Είναι η ολιγομελής ανεξάρτητη Ισπανική εταιρεία, που κυκλοφόρησε το adventure game “AR-K”. Κι ενώ το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο μας απογοητεύσανε πολύ, αποσπώντας κάποιες απ’ τις χαμηλότερες βαθμολογίες που έχουμε δώσει ποτέ εδώ στο Ragequit, το τρίτο μέρος έκανε τη μεγάλη ανατροπή, δείχνοντας ότι οδηγεί τη σειρά στον σωστό δρόμο.

Προτού μας δώσουν το τέταρτο μέρος του “AR-K”, οι νεαροί Ισπανοί developers κυκλοφορούν ένα spin-off platform game, με πρωταγωνιστή τον Franky, έναν απ’ τους χαρακτήρες που είδαμε στο “AR-K”. Όπως αναφέρεται και στην περιγραφή του παιχνιδιού στη σελίδα του Steam, το gameplay και η δράση του “Bullshot” επιθυμούν να μας θυμίσουν κάτι από “Abuse”, “Contra” και “Metal Slug” (και “Duke Nukem Manhattan Project”, θα προσθέταμε εμείς).

“Ωραία όλα αυτά, αλλά πού είναι το διαφορετικό σε σχέση μ’ άλλα παιχνίδια;”, θ’ αναρωτηθεί δικαίως κάποιος. Γι’ αρχή το “Bullshot” είναι ήδη μεταφρασμένο σε 18 (!!!) διαφορετικές γλώσσες. Τη δε ελληνική μετάφραση επιμελήθηκε η ομάδα του αγαπημένου σας site, μετά από πρωτοβουλία επικοινωνίας από μεριάς των developers. Υπήρξε μία πολύ ευχάριστη πρόσκληση προς εμάς, ενώ ακόμη περισσότερο μας χαροποίησε τ’ ότι διά της κίνησής τους αυτής οι Ισπανοί αποδείξανε ότι εκτιμάνε τις ειλικρινείς και στοχευμένες κριτικές στα παιχνίδια τους, όσο αυστηρές κι αν είναι. Φυσικά ήταν χαρά μας να μεταφράσουμε τόσο το -έστω και ελάχιστο- κείμενο που περιέχει το παιχνίδι, όσο και τις διάφορες πληροφορίες στη σελίδα του στο Steam.

Το δεύτερο πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι… η τιμή της early access έκδοσης! Αυτή δεν έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής, αλλά ρίξτε της μια ματιά σε δύο ώρες που θ’ αποκαλυφθεί και θα μας θυμηθείτε. Έχουμε πληροφόρηση για το ποια θα είναι κι είμαστε σίγουροι ότι θα σας καταπλήξει.

Μέχρι τώρα το “Bullshot” περιλαμβάνει τρία main κι άλλα τόσα bonus evels, ενώ οι δημιουργοί υπόσχονται την έλευση επιπλέον περιεχομένου μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του. Αν θέλετε να πάρετε μία γεύση απ’ το gameplay του πρώτου level, παρακολουθήστε το παρακάτω video.

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL