LATEST NEWS

“Catch The Head” από ελληνικά χέρια

Στις 30 Αυγούστου πρόκειται να κυκλοφορήσει το Catch The Head της Horus Interactive, μιας ομάδας ανάπτυξης που εδρεύει στην Ελλάδα, της οποίας το παιχνίδι αποτελεί την πρώτη της εμπορική απόπειρα.

Το Catch The Head ανήκει στο χώρο των action/platform και σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το παιχνίδι μας τοποθετεί στην πόλη Smithston όπου διαδραματίζεται το δημοφιλές ομώνυμο τηλεπαιχνίδι.

“Επτά διάσημες προσωπικότητες του Κάτω Κόσμου λαμβάνουν μέρος στην εκπομπή, όντας αρχιτέκτονες των επιπέδων του παιχνιδιού. Ο σκοπός σας είναι απλός: Ταξιδέψτε μέσα στα επίπεδα, αποφύγετε τους κινδύνους και ενεργοποιήστε τις Σφραγίδες για να τους καλέσετε. Μετά κυνηγήστε τους για να τους πιάσετε! Ή, μάλλον, για να πιάσετε ό,τι έχει απομείνει από αυτούς τους αρχιτέκτονες, γιατί αυτά τα φλύαρα κεφάλια δεν έχουν σώμα!”

Το παιχνίδι εκδίδεται μέσω της IGE Group, του εγχώριου αντιπροσώπου πασίγνωστων εταιριών όπως η Activision-Blizzard και η Bethesda, ενώ μπορείτε να πάρετε μια ιδέα περί τίνος πρόκειται από το παρακάτω trailer.

 

Team Ragequit

Semi Hardcore Gestalt Consciousness

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL