LATEST NEWS

Cities of 2029 – Νέο concept art για το Deus Ex: Mankind Divided

Λίγες εβδομάδες πριν το πολυαναμενόμενο νέο μέρος της σειράς Deus Ex – το Mankind Divided, η Square Enix® και η Eidos-Montréal κυκλοφόρησαν νέες εικόνες εμπνευσμένες από τον κόσμο του παιχνιδιού, όπου μας παρουσιάζονται οι πόλεις το 2029. Το concept art είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας πραγματικών φωτογραφίων των εν λόγω πόλεων (London, Blackpool, Paris, Stockholm κτλ.).

Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία καθώς τότε διαδραματίζεται το νέο παιχνίδι, δύο χρόνια μετά τα συγκλονιστικά γεγονότα του Deus Ex: Human Revolution, όπου άνθρωποι που είχαν μπει στη διαδικασία ενσωμάτωσης βιομηχανικών βελτιώσεων (augments) υπέστησαν ακραίες ψυχικές διαταραχές. Εκ τότε η ανθρώπινη κοινωνία έχει διχαστεί παγκοσμίως λόγω προκαταλήψεων, ενώ πολλές χώρες έχουν αρχίσει να επιβάλλουν αυστηρή νομοθεσία γύρω από τα augmentations. Σε αυτήν την περίοδο θα επανέρθουμε στο ρόλο του Adam Jensen στις 23 Αυγούστου, οπότε και κυκλοφορεί επίσημα στις οθόνες μας το Deus Ex: Mankind Divided!

Μέχρι τότε σας παραπέμπουμε στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού όπου μπορείτε να απολαύσετε το concept art!

Παύλος Γεράνιος

Γέννημα-θρέμμα της Υπερβορείας, ο Παύλος έκανε καιρό να γνωρίσει την αλληλεπίδραση με την οθόνη. Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάται να παίζει ήταν τα Gran Prix, Test Drive, Digger και Flight για DOS σε εποχές που οι περισσότεροι είχαν πλέον Windows... Αυτό δεν τον πτόησε και αγάπησε τη Μητέρα Πλατφόρμα από την πρώτη στιγμή. Θήτευσε και στην άγονη παραμεθόριο των κονσολών (πάντα σε σπίτια φίλων, ποτέ στο δικό του), αλλά το PC ήταν αυτό που τον κράτησε. Λάτρης των ποιοτικών τίτλων από όλα τα είδη, θεωρεί πώς η ιστορία και αυτό που θέλει να πει το παιχνίδι ως μέσο είναι το κυριότερο και όχι η ταμπέλα. Υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις φυσικά...

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL