LATEST NEWS

Επανέκδoση του Colin McRae Rally στο Steam

Tα παιχνίδια της σειράς Colin ΜcRae είναι μάλλον περιττό να τα συστήσεις σε κάποιον. Πρόκειται για ένα από τα πλέον ιστορικά racing franchises, με τους πρώτους δύο τίτλους ειδικά, αλλά και την ’04 έκδοση, να έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το όνομα του πασίγνωστου, εκλιπόντα, οδηγού έμελλε να συνοδεύσει και τους δύο πρώτους τίτλους της σειράς Dirt, οπότε και αποφασίστηκε να απομακρυνθεί στο τρίτο.

Η είδηση περί της επανακυκλοφορίας του αρχικού παιχνιδιού στο Steam, με επανεπεξεργασμένα μουσικά κομμάτια και γραφικά ανάλυσης 1080p λογικά μόνο ενθουσιασμό θα έπρεπε να σκορπίσει. Επειδή όμως εν προκειμένω μιλάμε για port της iPhone έκδοσης του τίτλου, με περιορισμένο αριθμό οχημάτων (μόλις τέσσερα) και διαδρομών (τριάντα), που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τους αντίστοιχους αριθμούς της PS1 έκδοσης του Colin McRae 2.0, το οποίο η Codemasters αναφέρει ως πηγή έμπνευσης και άντλησης περιεχομένου για το εν λόγω remake, δε λείπουν κι εκείνοι που κάνουν λόγο για συνολικά ατυχή κίνηση από μέρους των Βρετανών developers, αφού ουσιαστικά δε μιλάμε καν για remake του παλιού παιχνιδιού.

Κάτι μας λέει ότι τα reviews δε θα εξυμνήσουν τον “νέο” αυτό απόγονο της σειράς…

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

2 Comments

  1. Μάλλον αρπαχτή καθώς όπως σωστά λέτε δεν είναι επανέκδοση της arcade ή pc έκδοσης αλλά της ταμπλετοπαντόφλας με ό,τι περιορισμούς αυτό συνεπάγεται…Κρίμα, το συγκεκριμένο ήταν ένα από τα αγαπημένα μου racers.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Back to top button
elEL