LATEST NEWS

Ακυρωθέν Jurassic World game

Δε νομίζουμε οτι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ακούσει έστω και το παραμικρό για το Jurassic World, τη φετινή τρίτη συνέχεια του διάσημου franchise. Αυτό που πολλοί μπορεί ν’ αγνοείτε είναι ότι η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί όχι απλά το μακράν πιο επιτυχημένο εμπορικά μέρος της εν λόγω σειράς, αλλά και την τρίτη ταινία όλων των εποχών σε εισπράξεις, έχοντας συγκεντρώσει το αστρονομικό ποσό του $1.668.785.797!!!

Κατόπιν τέτοιας τεράστιας επιτυχίας, απολύτως λογικό θα ήταν να προκύψει και τ’ ανάλογο video game. Όπως λίαν προσφάτως κατέστη γνωστό, κάτι τέτοιο επρόκειτο να συμβεί διά χειρός Cryptic Studios Seattle και σύμφωνα με το πλάνο θα είχαμε να κάνουμε μ’ ένα third peson shooter, βασισμένο στην Unreal Engine 4.

Για λόγους που δεν έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής, το project ακυρώθηκε, χωρίς επίσης να έχει δοθεί κάποια πληροφορία για το αν πρόκειται ν’ αντικατασταθεί από κάποιο άλλο, καθώς, όπως και να το κάνουμε, θα φαντάζει παράδοξο να μείνει ταινία με τέτοια επιτυχία δίχως αδερφάκι στο χώρο των video games.

Τελικά δεινόσαυροι και games μόνο καλή κι ομαλή σχέση δεν έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν εδώ και πολλά χρόνια… 

Μάνος Καρκαλέμης

Ο Μάνος δε μπορεί παρά να νιώθει ευτυχής που ασχολήθηκε ενεργά με την gaming αρθρογραφία στα χρόνια 2009-2017, οπότε και του δόθηκε η ευκαιρία να γράψει reviews για κάποια adventure games-διαμάντια, όπως "The Whispered World", "Monkey Island 2-LeChuck's Revenge" (Remastered Edition), "The Book of Unwritten Tales 1&2", "Grim Fandango" (Remastered Edition), "Gabriel Knight-Sins of the Fathers" (25th Anniversary Edition), "Night of the Rabbit", "Memento Mori 2", "Day of the Tentacle" (Remastered Edition).

One Comment

  1. Υπάρχει βέβαια το LEGO Jurassic World που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με την ταινία και έκανε εξαιρετικές πωλήσεις.
    Μάλλον ο λόγος που ακυρώθηκε το πιο “ενήλικο” tie-in game είναι ακριβώς ότι καθυστέρησε να κυκλοφορήσει και έχασε ήδη το momentum της ταινίας.

Αφήστε μια απάντηση

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
elEL